Çok çok üzgünüm !!!!!!

Canım tam adını bilmiyorum over olmadığını biliyorum şimdi adedini bekliyoruz kararı ozaman verecekler tabi anı birsey olmasa çünkü patlama riski varmış ozaman direk ameleyat dedi ama karar aşamasında ben size dönerim sizede geçmiş olsun analı babalı büyütsün bebeginizi insallah daha başka acı göstermez rabim

Son düzenleme:
tanem üzülmeyin,tek yumurtalik ilede hamile kalanlar var sahidim

amin canım inşallah..Rabbim Şafi ismi ile şifa versin inşallah..

benim kardeşime annem 36 yaşındayken en büyüğü 16 cm olan bir çok miyomla birlikte ve tek yumurtalıkla iken hamile kaldı. sapasağlam da doğdu çok şükür
şans azalsa bile hamile kalınabilir çok var gerçekten

bir arkadaşımın evlenmeden 2 yıl önce yumurtalığının biri alınmıştı çok korkuyordu anne olamıcam diye ama evliliklerinin ilk gecesinden hamile kaldı.Allah çok büyük sıkmayın canınızı Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin herkeese

Kızımıza çok geçmiş olsun, süreci bilmiyorum ama tanıdığım 2 kişi var, ikisininde kist sebebiyle tek yumurtalığı alınmış, biri ikiz bebek sahibi oldu, diğeriyse 1,5 yıl arayla iki bebek dünyaya getirdi.
Üstelik bu iki kişi evlendikten kısa bir sonra çocuk sahibi oldular, şimdi her ikisininde çocukları kocaman delikanlı oldu, onlar ameliyat olalı en az 20 yıl geçti, evet doktorlarında dediği gibi belki çocuk sahibi olma oranı %50 düşüyordur ama oran sıfıra da düşmüyor.

Allah şifa versin İnşaAllah.

Kızımızı aydınlattığınız için ben teşekür edrim.Sonuçta daha çoçuk ve çoçuk dünyasında kendi hayalleri var.Sizin gibi büyüklerinde bu yaşamışlıkları anlatmanız onu umutlandırıyor.İyi dilekleriniz için cok sağolu..Amin
Burdan tüm annelere kızlarımızı her 6 ayda bir kontorole gödürmelerini tavsiye ediyorum çünkü hiç birşey artık okadarda mahsum degil((((

Son düzenleme:
ALLAH yar ve yardımcınız olsun şifa adının hürmetine şifa versin İNŞALLAH AMİN

Üzülme canım tek yumurtalık ile hamile kalnda var bende duydum.
Ama aklıma birşey geldş denesin.Evinin bahçesi falan varsa orada yada büyükçe bir saksıda buğday alsın ve onları yetiştirsin çıkan çimin suyunu 2 yemek kaşığı kadar çıkarıp içsin.Olmadı yeşil salata yapıyorsa içine koysun ben sade yerim derse bir miktar toplayıp hafif tuz ve nar ekşisi ile yesin.Kızkardeşimdede çikolata kisti vardı acil ameliyat demişti doktor bunu yaptık şükür eseri yok şimdi.birinden birinn faydası olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…