Çok da umrumda olmayan şüphe

Cidden senin herif ne yapıyor çok merak ettim. Burnuma kötü kokular geliyor

Beni tanıyor zaten güvenlik, yanlış olmalı almayın dedim. Bir de eşim gizli saklı iş yapmak istese, kapıyı arardı. Misafirimiz var adı eda, iceri alın derdi

Ben zaten araştırarak bulurum ama mevzum araştırsam mi araştırmasam mi

Bizim güvenlik sadece beni arar. Gelen gerekirse beni arayabilir, ona karışmıyorlar bacım )))

benim arkadaşım residence’ta oturuyor tanıdık olsun olmasın fark etmez apartman sakini olmayan birisi geldiğinde mutlaka arıyorlar. güvenliğe ısrarla sizin daire numaranızı söylemişliği varsa o kadının bu olayı kurcalamanızda yarar olabilir. bu duruma çokta umrumda olmayan şüphe demeniz aslında bir serzeniş bunun sizde farkındasınızdır içinizin rahat etmesi için olayı kurcalamalısınız

Umrumda değilmiş gibi çek panpa.
Adam haber verileceğini bile bile sevgilisini eve çağırmayacağına, sizin de bunu bilip içiniz zaten rahat olduğuna göre sorun yok.

Ben bunu kurcalayacağım, herifi didiklerim. Zaten pek büyük değil, hazır bahane varken az naz ederim ,)))

Ama işte sorun kurcalayip onurumu hiçe saymak mi, kurcalamayip hice saymak mi. Bundan çıkamadım.

Bacım çok umrumda olsa evet bekliyoruz misafirimiz der, evi basardım. Sadece 40 km yol, 30-40 dakikada gelirdim )))
E adam sana haber verilceğini bile bile eve sevgilisini mi çağıracak? Hiç kimsenin bu kadar afedersin salak olacağını düşünmüyorum. Sen de bence eminsin bu işte bi yanlışlık olduğundan. Doğru söyle boşanmak falan istiyosun da bahane mi arıyorsun? Yada az atraksiyon olsun falan.

Ben bunu kurcalayacağım, herifi didiklerim. Zaten pek büyük değil, hazır bahane varken az naz ederim ,)))

bence naz etme hiç bir şey olmamış gibi kurcalamaya çalış eşine bir şey belli etme belkide gerçekten bir yanlışlık olabilir. eğer imkanın varsa güvenliğin orada kamera mutlaka oluyor, kayıtlara baktırıp kadına bak belki seninde tanıdığın biridir. saat kaç sularında gelmiş falan nasıl biri öğren detaylıca.

Boşanmak için bahanelere ihtiyacımız yok. Kim isterse bosanabilir. Bizim için konuşuyorum elbette. Ben de sadece telefon guveniyorum

Her detayı ogrebilirim. Özgüvenini kırıp, guvenlikle muhatap olmalıyım. Vayy başıma gelenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…