- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi Buzz Lightyear
-
Cidden senin herif ne yapıyor çok merak ettim. Burnuma kötü kokular geliyorEşimle pek bir sorunum yok. Afacan bir oğlumuz var ve ilişkimiz 4,5 yıllık. Afacan oğlumuz vesilesi ile arada, biz anneme kalmaya gideriz. Annem bizi birakmaz. 2-3 gün annemde kalırız.
Bu kez gittiğimizde beni güvenlik aradı. (Güvenlikten hep beni ararlar, gelen yemek, kuru temizleme vs. Ne olursa olsun ) Eda hanım geldi. Hangi daireye gelmiş, böyle birini tanımıyorum, tekrar sorar mısınız dedim. Benim evimi söyledi. Ben de içeri almayın, tanımıyorum dedim. Ama içimde kurt, benim herif, ben yokken evde napıyor? Güvenlik tanımıyorum ya da beklemiyorum derseniz içeri almaz. Acaba kurcalasam mı?
Merak yahu ))) acep evde ben yokken neler olmuş olabilir.Çokda umrumda olmayan derken?
Bacım adam eve eda hanımı atmaya çalışıyorsa umrunda değil mi?
Bizim güvenlik hangi teli verdiniz de ondan ara eski bir siteO değil de nasıl güvenlikmis o , cep telefonunu mu ariyor biri gelince ? Bizimki evdeki megafonu arıyordu. Abovvvv , ne güzel
Ben de bundan korkuyorum işte. Eve gidicem diyorum anane anlamıyor. Az daha israr ederse hep orda kalmamız yakindir.Afacan oğlunuzla annenizde kaliyorsaniz arada...
Ben de peşin peşin toplanıp gidem diyorum bacım )))) herif salmiyo ama )))Cok da umrunuzda degilmis zaten bosverin. Eda Hn.gelir gider siz annenizde kalmaya devam edin.
Ben zaten araştırarak bulurum ama mevzum araştırsam mi araştırmasam miValla şüphenin azı çoğu, umrumdası ya da umrumda değili olmaz.
Bir kere şüphe düştü mü, kaya gibi kalır orada. Sizin de kalmış zaten.
Eşinizin hareketlerine dikkat edin.
Güvenliğe tekrar sorabilirsiniz;
o kadın içeri girmiş mi kimmiş yanlış mı sormuş yoksa.
Aradığı saat vs belli zaten, kamera vardır mutlaka oradan da bakabilirsiniz..
Biraz mi? Fazla gamsizim ))) tek derdim doğruyu bilmek. Gerçi çok umrumda olsa eve dönerdim. Aman ne istedigimi ben biliyorum sanki )Biraz gamsızız galiba
Bizim güvenlik sadece beni arar. Gelen gerekirse beni arayabilir, ona karışmıyorlar bacım )))Şaşırdım demek varmış böyle şeyler. Ben de sitede oturuyorum magafondan ararlar cevap vermezsek daha da aramazlar cepten vs. Gelen tanıdıksa onun bizi aramasını istiyorlar ve bizden ok gelmedikçe içeri almıyorlar
Ben bunu kurcalayacağım, herifi didiklerim. Zaten pek büyük değil, hazır bahane varken az naz ederim ,)))benim arkadaşım residence’ta oturuyor tanıdık olsun olmasın fark etmez apartman sakini olmayan birisi geldiğinde mutlaka arıyorlar. güvenliğe ısrarla sizin daire numaranızı söylemişliği varsa o kadının bu olayı kurcalamanızda yarar olabilir. bu duruma çokta umrumda olmayan şüphe demeniz aslında bir serzeniş bunun sizde farkındasınızdır içinizin rahat etmesi için olayı kurcalamalısınız
Bacım çok umrumda olsa evet bekliyoruz misafirimiz der, evi basardım. Sadece 40 km yol, 30-40 dakikada gelirdim )))Umrumda değilmiş gibi çek panpa.
E adam sana haber verilceğini bile bile eve sevgilisini mi çağıracak? Hiç kimsenin bu kadar afedersin salak olacağını düşünmüyorum. Sen de bence eminsin bu işte bi yanlışlık olduğundan. Doğru söyle boşanmak falan istiyosun da bahane mi arıyorsun? Yada az atraksiyon olsun falan.Bacım çok umrumda olsa evet bekliyoruz misafirimiz der, evi basardım. Sadece 40 km yol, 30-40 dakikada gelirdim )))
Ben bunu kurcalayacağım, herifi didiklerim. Zaten pek büyük değil, hazır bahane varken az naz ederim ,)))
E adam sana haber verilceğini bile bile eve sevgilisini mi çağıracak? Hiç kimsenin bu kadar afedersin salak olacağını düşünmüyorum. Sen de bence eminsin bu işte bi yanlışlık olduğundan. Doğru söyle boşanmak falan istiyosun da bahane mi arıyorsun? Yada az atraksiyon olsun falan.
Her detayı ogrebilirim. Özgüvenini kırıp, guvenlikle muhatap olmalıyım. Vayy başıma gelennbence naz etme hiç bir şey olmamış gibi kurcalamaya çalış eşine bir şey belli etme belkide gerçekten bir yanlışlık olabilir. eğer imkanın varsa güvenliğin orada kamera mutlaka oluyor, kayıtlara baktırıp kadına bak belki seninde tanıdığın biridir. saat kaç sularında gelmiş falan nasıl biri öğren detaylıca.
Ben de peşin peşin toplanıp gidem diyorum bacım )))) herif salmiyo ama )))
Ne istedigimi ben biliyorum muyum bacım.erken uyudum uyandım. Şimdi bekle sabah olsun )))Yahu bacim hem gamsizim diyorsun hem konu aciyorsun hem umrumda degil diyorsun hem ne yapsam diyorsun anlayan beri gelsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?