Çok da umrumda olmayan şüphe

Eda geldiyse de, edaya geçmiş olsun.
Görmezden gelmeye karar verebilirsiniz elbette hakkınız.
Fakat olaki o eda geldiyse asıl size geçmiş olsun.
Kocamın elinin kiri demişsiniz resmen.
Bu kafayla aldatılmadıysanızda edalar sedalar şakalarından sonra o kapıyı iyice aralamışsınız.
Neyse zaten umrunuzda değildi.
Böyle devam.

:))) kimse darlayin demedi zaten kendiniz konu actiniz !

Çok özür diliyorum sizin hayatınız elbette ama mesajı objektif olarak okursanız biraz kendinizi kandırmak/ikna etmek istiyor gibi görünüyorsunuz.
Eşiniz düzgün biriyse Eda' ya neden geçmiş oluyor? Size geçmiş olsun.
Kıskançlık ile evinize siz yokken başka bir kadın gelmiş olması ihtimalini sorgulamak doğru orantılı ilerlemek zorunda değil.
Tabii ki sizin evliliğiniz, sizin hayatınız ama bu kadar net bir ipucu varken sorgulamayıp hayat güzel tavrı kendinizi kandırmak gibi gözüküyor. Sanırım ipucunun peşinden giderseniz yaşayacaklarınızdan korkuyorsunuz.

Edaya değil, size geçmiş olsun o esprilerden sonra davetiye çıkardığınız için bence..
Neyse canım hayat nasılsa güzel..

Herkes bana yüklenmiş sağolun ilginize ama. Konuyu detaylarında saklı. Sonuçta yüzyüze değiliz.

1-eşim çiğ bir adam değil.
2- ben çiğ bir kadın değilim.
3- ben aşka inanmam, dostluğumuza güveniyorum.
4- aldatsa bunu benimle paylaşabilir, ki bu ihanet olmaz. Ayrılırım, yine arkadaşım, evladının babası olur. Düşmanlık duymam, yasını tutmam. Flört ederken bu fikrimden ötürü beni terkedip, tekrar dönmüşlüğü vardır.
5- ben sözle değil, hislerimle yaşarım. Ona güveniyorum. Götdüklerim ve hissettiklerim beni yanıltmadı.
6- gözünü oynaya çalışmadım, sömürmedim. Saygi duyar.

Ben itimat ediyorum. Sorun olsa, önce benimle konuşur. O rahatligi verdim.

Beni tanıyor zaten güvenlik, yanlış olmalı almayın dedim. Bir de eşim gizli saklı iş yapmak istese, kapıyı arardı. Misafirimiz var adı eda, iceri alın derdi

Sanki konuyu kk ‘ dan biri açmış da ; sizin eve biri gelmiş diye ispiyonluyor .. siz de yok bizim ki yapamaz , yapmaz der gibi bir açıklama yapmışsınız

O zaman açtığınız konu dert değil :) yaşadığınız mükemmel ilişkiyi bir de bizlerle paylaşmak :)

Yapmayın ya lütfen, hangi güvenlik cep telefonundan arar Megafonlar o nedenle var. Ayrıyeten çok da umrunuzda olmayıp konu açmanız da pek enteresan
bizim evin güvenliği hep beni cepten arar
Hatta bugün de kargonuz geldi peri hanim diye aradı
Hic megafondan aranmadım,hep cepten iletisim kuruyoruz. Her yer aynı değil anlayacağınız.

Kocanızın eve eda hanımı atma ihtimali var ve bu sizin çokta umrunuzda değil.
Hmm.

Yapmayın ya lütfen, hangi güvenlik cep telefonundan arar Megafonlar o nedenle var. Ayrıyeten çok da umrunuzda olmayıp konu açmanız da pek enteresan
Bizimki de sürekli cepten arıyor.
Megafon son model olduğu halde anlaşamıyoruz,ya üşeniyor ya da beceremiyoruz o yüzden cepten aramak daha kolayımıza geliyor.
Ayrıca sitede hemen her güvenliğin kendine özel bir şirket hattı olduğunu biliyorsunuzdur.

Ihtimaller;
1.Kadın yanlış geldi
2.Eşinin sevgilisi ve senin evde olmadığıni bildiginden,esine sürpriz yapmaya eve geldi ama güvenlik engeline takıldı
3. Eşinin sevgilisi ve siz ayrılın diye bile bile geldi.Guvenligin seni arayacgini biliyordu,siz birbirinize girin bosanin derdindeydi..

Aman neyse ne,zaten umursamıyorsunuz dimi?

Ben kendine güveni Evereste ulaşmış kadınım.
Eda Seda umrumda değil; ilişkimiz de açık.
Siz de Limon olun, demek sanırım

kendine güven mi güvensizlik mi bilemedim.
aldatırsa gelip anlatır ihanet sayılmaz demiş.. düşman olmam arkadaşlığım devam eder vs vs..
e gelip anlatırsa konuyu niye açtın?
böyle kanka kanka iyiyiz şimdi aldattıysa düzeni bozmak gerekecek falan kurcalamak işime gelmedinin limoncası gibi geldi.

Nasreddin hocaya demiş biri Eda gidiyor hocam .
hoca demişki bana ne
Ama hocam demiş adam. sizin eve gidiyor .hoca da dönmüş demiş ki e o zaman sana ne

( orijinali:Nasreddin hocaya demişler hocam bir tepsi baklava gidiyor .
hoca demiş banane
hocam demiş sizin eve gidiyor hoca da dönmüş demişki e o zaman sana ne)

Buradan ne anladık hiçbirsey aynı konusahibinin yaptığı gibi .
Neyseki bugün tek anlaşılmayan ben değilim .

Kendisine güvenmiyor ki doğruyu öğrenmekten korkuyor.

1. sınıf ilk cümle ela lale el ele.sizin de Eda koca kişisi evde başbaşa olabılır mi acaba

4- olduğu kadar, olmadığı kader.

Kimse mükemmel değil hele ben hiç değilim. Umrumda değil ama aklımdaydı. Mantıklı yanıt bulur muyum diye konu açmıştık buldum. Özelinizde herkese yanıt vermek istedim. Ben iyiyim, merak etmeyin ))) edanin da canı sağolsun, varsa tabi. Farkindaysanız kimseyle alışverişim yok, hakaret etmedim, etmem. Herkes sınırını bilsin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…