- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi Buzz Lightyear
-
Görmezden gelmeye karar verebilirsiniz elbette hakkınız.Eda geldiyse de, edaya geçmiş olsun.
Eşim düzgün biri. Eda geldiyse de, edaya geçmiş olsun.
Kıskanç biri değilim. Aldatacak adam her türlü vakit ve yer bulur. Kurcalamayip karar verdim. Hatta evde geyik konusu oldu. Eda, Seda gelecek varsa, ben gece gezebilirim diyorum. Yok bugün limon gelecek diyor))) hayat guzel, ayrıntılarla darlayamam kendimi )))
Kıskanç biri değilim. Aldatacak adam her türlü vakit ve yer bulur. Kurcalamayip karar verdim. Hatta evde geyik konusu oldu. Eda, Seda gelecek varsa, ben gece gezebilirim diyorum. Yok bugün limon gelecek diyor))) hayat guzel, ayrıntılarla darlayamam kendimi )))
Beni tanıyor zaten güvenlik, yanlış olmalı almayın dedim. Bir de eşim gizli saklı iş yapmak istese, kapıyı arardı. Misafirimiz var adı eda, iceri alın derdi
O zaman açtığınız konu dert değil :) yaşadığınız mükemmel ilişkiyi bir de bizlerle paylaşmak :)Herkes bana yüklenmiş sağolun ilginize ama. Konuyu detaylarında saklı. Sonuçta yüzyüze değiliz.
1-eşim çiğ bir adam değil.
2- ben çiğ bir kadın değilim.
3- ben aşka inanmam, dostluğumuza güveniyorum.
4- aldatsa bunu benimle paylaşabilir, ki bu ihanet olmaz. Ayrılırım, yine arkadaşım, evladının babası olur. Düşmanlık duymam, yasını tutmam. Flört ederken bu fikrimden ötürü beni terkedip, tekrar dönmüşlüğü vardır.
5- ben sözle değil, hislerimle yaşarım. Ona güveniyorum. Götdüklerim ve hissettiklerim beni yanıltmadı.
6- gözünü oynaya çalışmadım, sömürmedim. Saygi duyar.
Ben itimat ediyorum. Sorun olsa, önce benimle konuşur. O rahatligi verdim.
bizim evin güvenliği hep beni cepten ararYapmayın ya lütfen, hangi güvenlik cep telefonundan ararMegafonlar o nedenle var. Ayrıyeten çok da umrunuzda olmayıp konu açmanız da pek enteresan
Bizimki de sürekli cepten arıyor.Yapmayın ya lütfen, hangi güvenlik cep telefonundan ararMegafonlar o nedenle var. Ayrıyeten çok da umrunuzda olmayıp konu açmanız da pek enteresan
bu konunun amacı neydi
Ben kendine güveni Evereste ulaşmış kadınım.
Eda Seda umrumda değil; ilişkimiz de açık.
Siz de Limon olun, demek sanırım
Kendisine güvenmiyor ki doğruyu öğrenmekten korkuyor.kendine güven mi güvensizlik mi bilemedim.
aldatırsa gelip anlatır ihanet sayılmaz demiş.. düşman olmam arkadaşlığım devam eder vs vs..
e gelip anlatırsa konuyu niye açtın?
böyle kanka kanka iyiyiz şimdi aldattıysa düzeni bozmak gerekecek falan kurcalamak işime gelmedinin limoncası gibi geldi.
4- olduğu kadar, olmadığı kader.Ihtimaller;
1.Kadın yanlış geldi
2.Eşinin sevgilisi ve senin evde olmadığıni bildiginden,esine sürpriz yapmaya eve geldi ama güvenlik engeline takıldı
3. Eşinin sevgilisi ve siz ayrılın diye bile bile geldi.Guvenligin seni arayacgini biliyordu,siz birbirinize girin bosanin derdindeydi..
Aman neyse ne,zaten umursamıyorsunuz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?