Çok da umrumda olmayan şüphe

Yapmayın ya lütfen, hangi güvenlik cep telefonundan arar Megafonlar o nedenle var. Ayrıyeten çok da umrunuzda olmayıp konu açmanız da pek enteresan
Arıyorlar canim ariyorlar . Oturdugum yerde bazi siterde misafir geldi mi cepten ariyorlar ev sahibini.

Güvenliğin bu kadar sıkı olduğu bir siteye, size haber verileceğini bile bile, kocanız bir kadını getirme cesaretini gösterebilir mi sizce? Yani o kadar haysiyetsiz bir adamsa, bunu yapabileceği ve sizin ruhunuzun duymayacağı bir sürü mekan bulabilecekken, kendi evinize getirmez bence.

muhtemelen yanlış söyledi daire numarasını. güvenlik varken adam neden bu işe girişsin.

Eşi misafir geleceğini güvenliğe söylemiştir sormadan alın demiştir. Fakat vardiya döndüyse kadın geldiyse haberi olmayan güvenlik görevlisi her zaman yaptığı gibi önce konu sahibini aramıştır.

Konu sahibi güvenlik tekrar sorduğunda isim olarak size geldiğini söyledi mi?

Düşünün siz güvenlikli bir eve gidiyorsunuz. Bina kapı no diyelim a5 olsun. Gittiğiniz kişi ayşe ama orası fatmanın evi olsun.
A5e geldim eda ben diyorsunuz.
A5 aranıyor eda hanım geldi diyorlar.
Karşı taraf tanımıyorum diyor ve güvenlik tekrar soruyor a5ten emin misiniz?
A5ten %100 eminse a5 der. A5 ten emin değilse ayşe xxxxx e geldim a5e der.

Eşinizin sizi aldatmış olma ihtimali aldatmamış olma ihtimalinden daha fazla.
Çok rahat gördüm sizi.

Aynı şeyi yazacaktım eşinin uyardığı güvenlik vardiya değiştiyse ayaklarına dolanmış olabilir. Ben şuan edanın gbt kayıtlarını çıkarmıştım sendeki rahatlık biraz fazla sanki.

Eşiniz eve biri geldiğinde haberiniz olduğunu biliyorsa , siz annenizdeyken eve hatun atması için gerizekalı olması gerekir. Bence yanlış gelmiş . Bize de olur . ararlar kapıdan tanımıyoruzdur :) Açtırtmayız .

Bızım guvenlıkte evı arar. Şahsı numara olarakta esımın telefonu var evde yoksak hırsız vs durumlarına karsı

Ay hic aklima gelmez
Ben yokken kocam guvenlikli eve kadin cagirir diye..

Yanlis gelmis misafir belli ki?

Kime gelmis evsahibinin adi neymis ? Diye sorsaydiniz ya guvenlige?

Takintili buldum sizi.

Ayrica umrunuzda olmadigini da sanmiyrum

Saat kacta arandiysan git o saatteki guvenlik kamerasi kayitlarina bak. Kadi senin ismini yada eşinin ismini soylemistir güvenliğe ki seni aramislar. Benim arkadasin sitede oyle gidince kime geldiniz diye hemen soruyorlar X diyorum hemen cepten ariyorlar arkadasiniz Merve hanim geldi diye. Bu iste bir bit yenigi kesin var. Siz evde yokken boyle bir yanlislik olmasi da cok manidar. Bir de basliga takildim niye umrunuzda degil bu suphe yani aldatilmaj sizin icin normal mi ?

4.5 yıllık ilişkimi evlilikmi ne yaşıyorsanız zaten yarısını annenizde geçirmişsiniz kalmış 2 yada 2.5 yıl eşinizle ne sorun olabilirki zaten,her afacan çocuğu olan gidip 2.3 gün annesindemi kalıyor,bu adam ne yiyor ne içiyor kaçda gidiyor ,kaçda geliyor ,zaten böyle devam ederseniz temelli annenizde kalacaksanız gibi geliyor

Ben zaten araştırarak bulurum ama mevzum araştırsam mi araştırmasam mi
Bence araştır.
Birşey kaybetmezsin, aksine için rahatlar.
Ama tavsiyem; annene kalmalı gitme, evlisin sonuçta ne gereği var. 2-3 gün bir evlilik için gereksiz uzun bir süre.
Bu alışkanlığını bırakmalısın. Bu uzun vadede sizin evliliğinizi olumsuz etkiler.

katılıyorum, bende aynı şeyi düşünmüştüm ama biraz abartı kaçar diye yazmak istemedim neyseki tek değilmişim. bu işi ortaya çıkarana kadar kimseyi kırmadan kendinize veya başkasına sorun yaşatmadan çözün en iyisi. eğer aldatma gibi bir durum varsa o zaman napmanız gerektiğini en iyi siz biliyorsunuz

Eşim düzgün biri. Eda geldiyse de, edaya geçmiş olsun.

Kıskanç biri değilim. Aldatacak adam her türlü vakit ve yer bulur. Kurcalamayip karar verdim. Hatta evde geyik konusu oldu. Eda, Seda gelecek varsa, ben gece gezebilirim diyorum. Yok bugün limon gelecek diyor))) hayat guzel, ayrıntılarla darlayamam kendimi )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…