- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi Buzz Lightyear
-
Ne istedigimi ben biliyorum muyum bacım.erken uyudum uyandım. Şimdi bekle sabah olsun )))
Arıyorlar canim ariyorlar . Oturdugum yerde bazi siterde misafir geldi mi cepten ariyorlar ev sahibini.Yapmayın ya lütfen, hangi güvenlik cep telefonundan ararMegafonlar o nedenle var. Ayrıyeten çok da umrunuzda olmayıp konu açmanız da pek enteresan
Bence araştırma.rahatını bozma hiçBen zaten araştırarak bulurum ama mevzum araştırsam mi araştırmasam mi
Eşiniz eve biri geldiğinde haberiniz olduğunu biliyorsa , siz annenizdeyken eve hatun atması için gerizekalı olması gerekir. Bence yanlış gelmiş . Bize de olur . ararlar kapıdan tanımıyoruzdur :) Açtırtmayız .Eşimle pek bir sorunum yok. Afacan bir oğlumuz var ve ilişkimiz 4,5 yıllık. Afacan oğlumuz vesilesi ile arada, biz anneme kalmaya gideriz. Annem bizi birakmaz. 2-3 gün annemde kalırız.
Bu kez gittiğimizde beni güvenlik aradı. (Güvenlikten hep beni ararlar, gelen yemek, kuru temizleme vs. Ne olursa olsun ) Eda hanım geldi. Hangi daireye gelmiş, böyle birini tanımıyorum, tekrar sorar mısınız dedim. Benim evimi söyledi. Ben de içeri almayın, tanımıyorum dedim. Ama içimde kurt, benim herif, ben yokken evde napıyor? Güvenlik tanımıyorum ya da beklemiyorum derseniz içeri almaz. Acaba kurcalasam mı?
Oo siz psikolojik olarak hazırsınız zaten,boşverin Edayı,ilkokul arkadaşıdır,ne olabilir ki başka,takılmayın:))Ben de bundan korkuyorum işte. Eve gidicem diyorum anane anlamıyor. Az daha israr ederse hep orda kalmamız yakindir.
Bence araştır.Ben zaten araştırarak bulurum ama mevzum araştırsam mi araştırmasam mi
Eşi misafir geleceğini güvenliğe söylemiştir sormadan alın demiştir. Fakat vardiya döndüyse kadın geldiyse haberi olmayan güvenlik görevlisi her zaman yaptığı gibi önce konu sahibini aramıştır.
Konu sahibi güvenlik tekrar sorduğunda isim olarak size geldiğini söyledi mi?
Düşünün siz güvenlikli bir eve gidiyorsunuz. Bina kapı no diyelim a5 olsun. Gittiğiniz kişi ayşe ama orası fatmanın evi olsun.
A5e geldim eda ben diyorsunuz.
A5 aranıyor eda hanım geldi diyorlar.
Karşı taraf tanımıyorum diyor ve güvenlik tekrar soruyor a5ten emin misiniz?
A5ten %100 eminse a5 der. A5 ten emin değilse ayşe xxxxx e geldim a5e der.
Eşinizin sizi aldatmış olma ihtimali aldatmamış olma ihtimalinden daha fazla.
Çok rahat gördüm sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?