• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok değersiz hissediyorum! !

Deep dark

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
216
69
13
39
Arkadaslar merhaba,3 yillik evliyim 8 aylik bi oğlum var eşimle doğum öncesi problemlerimiz vardı, dogumdan sonra dahada kotü oldu hamilelik döneminde ilgisiz bir insandı.dün bir tartışma yaşadık bana bir sürü küfürler etti ne yapacaksan yap korkmuyorum senden dedim,oda bana dedi ki ben ne yapacağım sana allah yapmış yapacağını dedi ne demek bu dedim arka tarafta ayna var şuraya bak anlarsın gibisinden birşey söyledi sonra çevirmeye çalıştı beynin yanmış senin dedi bu beni çok üzdü ağladım dünden beri konusmuyirum bu çok zoruma gitti gerçekten, eşimin bu pskolojik şiddetinden bıktım bana uyguladığı askıda öle çirkinde değilim yinede üzüldüm

Üzüldüğünü sakın belli etme neden çirkin olacakmışsın ki çok incitici bir davranış ve cümle çok üzüldüm

Emin ol gayette guzelsindir,bazi erkekler ki kendilerinden nefret ediyorum bunu belirtim oncellikle birden bire esini begenmemeye basliyor genelde dogum hamilelik zamanina geliyor hormonlarimi bozuluyor niyeyse artik...

neyse iste kuzum bir kisinin cirkin demesiyle cirkin olmazsin isin ozeti ,kendin demissin zaten oyle olmadigini,eger kilo varsa ver vucut bozuksa spor yap sıkılas,evde makyajini sacini basini yap derin derin dekolteni giy azicik kendine gelsin oda ,terbiyesiz herif

Üzüldüğünü sakın belli etme neden çirkin olacakmışsın ki çok incitici bir davranış ve cümle çok üzüldüm
Gerçekten çirkin degilim ama yinede çok üzüldüm ağladım kendimi kötü hissettim öle soledigi için yani ben bu cümle üzerine onunla artık ne paylasa bilirim onu dusunuyirum ne yapacağım bilmiyorum zaten anlaşamıyoruz huzur kalmadi

Ev hali işte arkadaslar bebekte var bebekten once yaparım evde makyaj hafif dikkat ederdim o zamanda garipserdi yine entersan bi adam 88 kiloydum dogumda şuan 74 e düştün 70 kiloydum hamileyken boyum 1.70

Gerçekten çirkin degilim ama yinede çok üzüldüm ağladım kendimi kötü hissettim öle soledigi için yani ben bu cümle üzerine onunla artık ne paylasa bilirim onu dusunuyirum ne yapacağım bilmiyorum zaten anlaşamıyoruz huzur kalmadi

Elbette değilsin gerçek sevgi alınan kilolarla yada yaşanılan sıkıntılarla azalıp eksilmez.Bir ilişkide sevgi ve saygı ya vardır ya yoktur..Bencede kendine daha çok zaman ayır ve bakımını ihmal etme önce kendin için kiloya gelince eminim onuda verirsin

Ev hali işte arkadaslar bebekte var bebekten once yaparım evde makyaj hafif dikkat ederdim o zamanda garipserdi yine entersan bi adam 88 kiloydum dogumda şuan 74 e düştün 70 kiloydum hamileyken boyum 1.70

Bu erkekleri anlamıyorum bakımlı olursun hayırdır derler bakımsız olursun şikayet ederler

Emin ol gayette guzelsindir,bazi erkekler ki kendilerinden nefret ediyorum bunu belirtim oncellikle birden bire esini begenmemeye basliyor genelde dogum hamilelik zamanina geliyor hormonlarimi bozuluyor niyeyse artik...

neyse iste kuzum bir kisinin cirkin demesiyle cirkin olmazsin isin ozeti ,kendin demissin zaten oyle olmadigini,eger kilo varsa ver vucut bozuksa spor yap sıkılas,evde makyajini sacini basini yap derin derin dekolteni giy azicik kendine gelsin oda ,terbiyesiz herif
Dünden beri konusmuyirum o kadar yüzsüz bi insanı ki konuşuyor sabah binle kahvaltımı ayrı yaptım görmek istemiyorum bundan sonra nasıl davrqnicagimi bilmiyorum o cümle beni xok üzdü

Sizi beğenmese evlenmezdi. Ayrıca daha 8 ay önce doğum yapmışsınız yahu vücut zaten 2 senede toparlanıyor.

Bu hödüğü ikinci kez baba yapmasanız bari. Birinciyi bile haketmemiş ama...
Yani o cümleden sonra ona dokunmayı bırak görmeye tahammülüm yok

Güzellik bir bütündür erkekler bu bütünün belli kısmıyla daha çok ilgilenirler olay bu..
Öz güvenini kaybetme lütfen

Öyle ahim şahım bi güzelliğim olmasada o soledigi kadar da kötü olmadığımı dusunuyirum

Küçücük bebekle uğraşayorsun ya bi zahmet güzel olma. Ayrıca kim ne derse desin güzellik=bakımdır. Bebekle insan bazen wc gidebildiğine şükrediyor, ne bakımı...

Güzellik bir bütündür erkekler bu bütünün belli kısmıyla daha çok ilgilenirler olay bu..
Öz güvenini kaybetme lütfen
Biraz kilo verdigüm için mutluydum yenince ni özgüvenimi kazaniyordum gerçekten moralim bozuldu suandaki düşüncem ne için uğraşıyorum ki zaten Beni beğenmiyor tabi ki kendimizin yapiyirum iyi hissetmek için ama.motivasyonu bozuluyor insanin

Back
X