Çok dengesiz birini seviyorum, hayatımı bile bile yakacağım nasıl vazgeçerim?

-ophelia

minion
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
102
264
103
Meraba ablalarım ve kardeşlerim,
Hepinize iyi geceler diliyorum. derdim basit bir dert ama insan kafaya takınca gözünde büyütüyor ya, aynı öyle oldu.

18 yaşındayım çok uzun süredir tanıdığım çok yakın bir arkadaşımdan hoşlanıyorum. Daha doğrusu hoşlandığımı düşünüyorum emin değilim gözümü açtığımda onu buldum ve senelerdir birlikte yer içeriz. O benden 1 yaş büyük ve şimdiye kadar pek çok sevgilisi oldu benim pek değil. Artık yaşımdan dolayı mı bilmiyorum ama çok aşıkmışım gibi hissediyorum sabah kalkıyorum onu düşünüyorum gece yatıyorum onu düşünüyorum. Çok yakın olduğumuz için birlikte çok vakit geçiriyoruz ve yaptığı hareketlerden onun beni sevip sevmediğini ayırt edemiyorum artık. Yani çünkü nasıl ayırt edilir iltifat eder sarılır önemser. Bunların hepsi yıllardır var zaten.

Gerçi amacım da açılmak değil. Çok çok iyi bir insan olsa da ilişkilerinde dengesiz ve bencil biri. Şimdi yılların hatrına birbirimizin nazını çekiyoruz ama sevgili olsak kavga ederiz veya aileme nasıl açıklarım böyle bi durumu. Geleceğimiz yok bi kere diyip vazgeçmek istiyorum. Biliyorum beni üzer. Sevmiyordur ama sevse bile üzer.

Sorum ben nasıl vazgeçeceğim? Nasıl yoluma bakacağım sürekli onu düşünüyorum çok kötü oluyorum artık. Ne olur hayatından çıkar demeyin çünkü aşk olmasa bile canım kadar sevdiğim birisi hayatımda olsun istiyorum. Uzak dursam hemen anlıyor ne oldu diye.

Bazen açılayım diyorum hayatımdan çıksa da böyle çıksın. Ama ya bu aşk değilse? Yada o da heni seviyorsa diyorum ama çok dengesiz biri kırılacağım. En iyisi vazgeçmek eskiye dönmek onu da beceremiyorum. İstediğim onu sevmeden eski arkadaşı olmak. Ne yapabilirim? Keşke onu sevmemeyi seçebilsem:110:

Kardeşimin hayatinda da vardi oyle biri. Ask degil de bir nevi aliskanlik. Evlendiler. 6 ay kari koca iliskisi 1.5 yil ayri yataklar ve kacinilmaz son bosanma...
Simdi baska biriyle evli. Bana diyorki ben aski hic boyle bilmiyorum yazik etmisim kendime..
O kadar yiprattilarki birbirlerini ve bizi..
Eger icinde en kucuk bir tereddut varsa hayir de.
Karsina oyle biri cikarki herseyinle tamam olursun tamamlarsiniz birbirinizi...

Hayatımdan çıkarmam lazım ama çıkarmak da istemiyorum.

Seviyorum ama emin de değilim.

Beni sevmiyor ama sevmezse de üzülürüm.

Seviyorsa da gitmesin. Ama oluru da yok.??????????????
Tamm olarak bu durumdayım gerçekten sonuna kadar haklısınız. Diyorum ya keşke sevmemeyi seçebilseydim.

Şöyle bir durum var hayatımdan çıkarsam bile her gün göreceğim biri. Aynı binada oturuyoruz ailelerimiz dost. Yani bunun için çıkarmak istemiyorum hayatımdan yani nasıl açıklamasını yapacağım. Bir yolunu bulsam aslında göze aldım.

Tamm olarak bu durumdayım gerçekten sonuna kadar haklısınız. Diyorum ya keşke sevmemeyi seçebilseydim.

Şöyle bir durum var hayatımdan çıkarsam bile her gün göreceğim biri. Aynı binada oturuyoruz ailelerimiz dost. Yani bunun için çıkarmak istemiyorum hayatımdan yani nasıl açıklamasını yapacağım. Bir yolunu bulsam aslında göze aldım.
Bu hisler geçici. Hiç-bir şey söyleme. Bu ayarda devam et. Geçmesini bekle. Sabır ve zaman lazimsana

Bir köşede otur ve geçmesini bekle. Bile bile üzecek biriyle olunmaz. Arkadaş kalmaya devam edin, zamanla geçer duygularınız.

Değil mi bile bile lades bu. Aptallık etmek istemiyorum. Dediği yaptığı her şeye heyecanlanıyorum ama artık hayır beni sevmiyor aklındna çıkar diye düşünmeye çalışacağım.
Kardeşimin hayatinda da vardi oyle biri. Ask degil de bir nevi aliskanlik. Evlendiler. 6 ay kari koca iliskisi 1.5 yil ayri yataklar ve kacinilmaz son bosanma...
Simdi baska biriyle evli. Bana diyorki ben aski hic boyle bilmiyorum yazik etmisim kendime..
O kadar yiprattilarki birbirlerini ve bizi..
Eger icinde en kucuk bir tereddut varsa hayir de.
Karsina oyle biri cikarki herseyinle tamam olursun tamamlarsiniz birbirinizi...

Tokat gibi çarptı bu cevap bana. Teşekkür ederim. Biz de hiç kavga etmediğimiz için hep gülüştüğümüz için heralde sanki mükemmel çift olurmuşuz gibi geliyor. Ama öyle değil. Diğer kızları nasıl üzüyor ben görüyorum. İnşallah çıkar karşıma düzgün biri. Çok teşekkür ederim.

Hayatını bile bile yakacağının farkında olman bile herşeyden vaz geçmeye yeterli olmalı, hayatınla bu insan aynı kefede mi ki bu kadar kararsızsın?

direkt ikizler mi diye soracaktım zaten. soruyu yanlış sordum. hayatım bir erkek bir kadını gerçekten istiyorsa ve seviyorsa zaten bi atılım yapar. yapmıyorsa şakın şakın vakit kaybetme. bi abla tavsiyesi ikizler erkeğinden uzak dur. çok sevimlidirler ama eylem yoktur.

Hayatını bile bile yakacağının farkında olman bile herşeyden vaz geçmeye yeterli olmalı, hayatınla bu insan aynı kefede mi ki bu kadar kararsızsın?

Öyle diyorum ama yanlış anlaşılmasın çok iyi bir insandır. Hep yanımda oldu şimdiye kadar terbiyeli de. Ama sevgililerine hep dengesiz davramdı kızlara soğuk duş etkisi yarattı. Neye uğradıklarını şaşırdılar ben de şahidim tabii. Elde edip bırakmak gibi. Bana d aaynısını yaparsa yok yere dostumu kaybederim diye üzülüyorum.

Malesef ailelerimiz dost ve aynı binadayız. Sürekli görüyorum göreceğim de. Bu insanı nasıl hayatımdan çıkaracağım bilmiyorum. Birtek ben seni seviyorum ama uzak durmaya çalışıyorum dersem o da anlayışla karşılar heralde. Bunun dışımda ne denir ki:( annem de çok seviyor

Takıntı haline getirmekten vazgeçmediğiniz sürece çok yorulur, üzülüp durursunuz.Yaşınız çok genç. Bu yaşlarda olabilir böyle şeyler. Siz çok fazla karşı karşıya geldiğiniz için sürekli bu duygu dalgalanmalarını yaşıyorsunuz.Biraz daha az görmeye çalışın. Başka meşguliyetleriniz olsun hep. Zamanla değişir duygu durumunuz.
Sizin yaşınızdayken her bana beni sevdiğini veya benden hoşlandığını söyleyen yada benim öyle hissettiğimi zannettiklerimi kafaya taksaydım. Oho ne okul biterdi, ne işime gücüme bakabilirdim.Onun için çok düşünmeyin diyorum.

direkt ikizler mi diye soracaktım zaten. soruyu yanlış sordum. hayatım bir erkek bir kadını gerçekten istiyorsa ve seviyorsa zaten bi atılım yapar. yapmıyorsa şakın şakın vakit kaybetme. bi abla tavsiyesi ikizler erkeğinden uzak dur. çok sevimlidirler ama eylem yoktur.

Evet sapına kadar gösteriyor malesef her şey benim ayağıma gelsin istiyor ama mesela kızlar ona açılınca da uğraşmadım ki güzel olmadı diyor.

Acaba çok uzun süredir dostuz diye o da açılmaya çekiniyor olabilir mi diye düşünüyordum ama sizin yorumunuz da haklı. Yani yaşım geldi artık sevseydi biraz belli ederdi. Çok teşekkür ederim ablacım.

Gerçekten çok sevimli biri bu arada, insanlar karşı koyamıyor hiç :(

Senden 10 yaş büyükken bunu yaşadım. Bana ilgi duyduğunu sandım uzun süre görüştüm konuştum. Baktım aşık oldum işi ciddiye bindirmeye başlayınca ben seni sadece arkadaş olarak görüyorum dedi. O da ikizlerdi.

Öyle diyorum ama yanlış anlaşılmasın çok iyi bir insandır. Hep yanımda oldu şimdiye kadar terbiyeli de. Ama sevgililerine hep dengesiz davramdı kızlara soğuk duş etkisi yarattı. Neye uğradıklarını şaşırdılar ben de şahidim tabii. Elde edip bırakmak gibi. Bana d aaynısını yaparsa yok yere dostumu kaybederim diye üzülüyorum.

Malesef ailelerimiz dost ve aynı binadayız. Sürekli görüyorum göreceğim de. Bu insanı nasıl hayatımdan çıkaracağım bilmiyorum. Birtek ben seni seviyorum ama uzak durmaya çalışıyorum dersem o da anlayışla karşılar heralde. Bunun dışımda ne denir ki:( annem de çok seviyor
Birinin iyi dost olması iyi sevgili olacağı anlamına gelmez. Misal iyi insanlar iyi anne baba olur, iyi anne babalar iyi dost olur diye bir şey yok. Bir insan iyi dost diye her konumda ve her vasıfta iyi olacak anlamına gelmez. Şahit olduğun şeyleri sen de yaşayabilirsin. Tek çözümü kendine dönüp kendine uğraş meşgale bulman kafanı dağıtman yeni arkadaşlar edinmen

ben aynısını yaşadım 20 senelik dostum dediğim kişiyle. ikizlerdi o da. benim olayımın mini bi versiyonu gibi seninki. lütfen iyi birini bul. yaşın genç üzülürsün.
Aslan yükselenli ikizler burcu:KK1:
Evet sapına kadar gösteriyor malesef her şey benim ayağıma gelsin istiyor ama mesela kızlar ona açılınca da uğraşmadım ki güzel olmadı diyor.

Acaba çok uzun süredir dostuz diye o da açılmaya çekiniyor olabilir mi diye düşünüyordum ama sizin yorumunuz da haklı. Yani yaşım geldi artık sevseydi biraz belli ederdi. Çok teşekkür ederim ablacım.

Gerçekten çok sevimli biri bu arada, insanlar karşı koyamıyor hiç :(

ben aynısını yaşadım 20 senelik dostum dediğim kişiyle. ikizlerdi o da. benim olayımın mini bi versiyonu gibi seninki. lütfen iyi birini bul. yaşın genç üzülürsün.

Müsait olduğunuz bir zamanda özel değilse yaşadıklarınızı özelden anlatabilir misiniz? Ben atamadım özel mesaj. Şuan bu durumdaki tek kişiymişim gibi hissediyorum empati yapmak açısından:( çok sağolun bu arada tekrardan. Üzüldüm size de. İnşallah çok mutlusunuzdur şimdi:)

Back
X