Çok dengesiz birini seviyorum, hayatımı bile bile yakacağım nasıl vazgeçerim?

anlattıkça yeniden yaşayıp sinirleniyorum. burdan özet geçeyim. dost olarak çok iyi ve eğlenceli. sevgili olunca da öyle olacağını sanıyorsun. ikizler iletişimi temsil eden bi burç. meraklıdırlar, dedikodu vs. sevimliler işte. ama aşk ilişkisinde çok dengesiz ve zalim oluyorlar. olay bu. 20 senelik arkadaşını da kaybetti. hayatımdan bi pislik çıkmış oldu ama mutlu değilim. diğer kızlara nasıl davrandığını bile bile kendimi özel falan sanıp bana yapmaz dediğim için. bile bile ladese gerek yok. umarım aklını dinlersin.
Müsait olduğunuz bir zamanda özel değilse yaşadıklarınızı özelden anlatabilir misiniz? Ben atamadım özel mesaj. Şuan bu durumdaki tek kişiymişim gibi hissediyorum empati yapmak açısından:( çok sağolun bu arada tekrardan. Üzüldüm size de. İnşallah çok mutlusunuzdur şimdi:)

anlattıkça yeniden yaşayıp sinirleniyorum. burdan özet geçeyim. dost olarak çok iyi ve eğlenceli. sevgili olunca da öyle olacağını sanıyorsun. ikizler iletişimi temsil eden bi burç. meraklıdırlar, dedikodu vs. sevimliler işte. ama aşk ilişkisinde çok dengesiz ve zalim oluyorlar. olay bu. 20 senelik arkadaşını da kaybetti. hayatımdan bi pislik çıkmış oldu ama mutlu değilim. diğer kızlara nasıl davrandığını bile bile kendimi özel falan sanıp bana yapmaz dediğim için. bile bile ladese gerek yok. umarım aklını dinlersin.
Bununla ilgili konunuz var mı ben de merak ediyorum özellikle toparlanma sürecini. Bi de hayatınızdan çıkarınca bi şey yapmadı mı
Profilinize bakıp okumak istedim ama sınırlama getirmişsiniz. Sonraki süreçle ilgili bi şeyler yazdıysanız çok okumak isterim.

konum bu.
Bununla ilgili konunuz var mı ben de merak ediyorum özellikle toparlanma sürecini. Bi de hayatınızdan çıkarınca bi şey yapmadı mı

Evet kesinlikle bu düşünce bende de hakimdi. Yani ben o kızlar gibi değilim, bunca senelik arkadaşıyım ve beni çok önemser bana yapmaz diyordum. Ama tabii emin de olamadığım için bu konuyu açtım. İyiki de açmışım. Özür dilerim deştiğim için, fakat birinin belki de aylarını yıllarını mahvetmesine engel oldunuz. Alakasız ama benim de bir arkadaşımın sevgilisi ikizlerdi, kızı çok üzdü, çok uzun sürdü ya da dışarı hiç vurmadı ama şimdi yıkılıyor yavaş yavaş ahı çıkıyor.

Ben bundan sonra çok sevsem de açılmam size de tavsiye ederim açılmayın sakın.

İkizler terörü gerçekten. Bu burç niye böyle ya? Bir de dostlukları çok sevimli ve iletişimleri kuvvetli diye aşık oluyoruz sanırım. Bunu yaşayan üç kişinin de ikizler mağduru olması çok ilginç geldi.

Tavsiyenize uyacağım. Aslında bazı erkekler açılan kızları cesur buluyor sanıyordum ama sanırım uğraşmak koşmak istiyorlar. Ne garip.

o konuda burç fark etmez. asla ilk adımı atma. bunların beyni öyle çalışıyor. erkeklere sıfır değerini ver. adam oldukça artır. avcılar ne yazık ki. insani muamele gösterirsen “ iyi kız ya” dan öteye geçmezler.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, deneyimleriniz benim için çok yararlı oldu. ❤️ Umarım çok mutlu olursunuz. Ben de artık içimde yaşamaya ve kendimi diğer kızların yerine koymaya çalışacağım. Belki kolay kolay geçmeyecek ama açılmak yok!

İkinci olarak @bonbo bence 7 ay henüz yeni, nefret evresine geçmişsiniz o evreden sonra unutmak geliyor inanın geçecek. Ve de bu ikizler burcunun dünyası yıkılsa bile aşırı mutluymuş gibi poz atması huyu var farketmişsinizdir, ona aldanmayın. Eminim o da acı çekiyodur. Eline koz vermeyin umursamıyor gibi yapın bence :)

Bir de hala engelliyor ediyorsa hala sizin hayaletinizle uğraşıyor demektir ben olsam hiiiç bozulmam hatta gülerim :KK15:

teşekkür ederim canım. konumuz benziyor diye kendi olayımı anlattım. hiçbir kadının üzülmesini istemem. 🥰 o ikizler olabilir ama ben de bi oğlak burcuyum. bundan sonra hayaletimi bile göremez 🤣
Bir de hala engelliyor ediyorsa hala sizin hayaletinizle uğraşıyor demektir ben olsam hiiiç bozulmam hatta gülerim :KK15:

direkt ikizler mi diye soracaktım zaten. soruyu yanlış sordum. hayatım bir erkek bir kadını gerçekten istiyorsa ve seviyorsa zaten bi atılım yapar. yapmıyorsa şakın şakın vakit kaybetme. bi abla tavsiyesi ikizler erkeğinden uzak dur. çok sevimlidirler ama eylem yoktur.
Ne alaka ben bir sürü dengesiz insan,dengesiz erkek tanıdım hiçbiri de ikizler burcu değildi.

Aşk olsa duramazdin ..aşk değil yoluna bak ve erkekten arkadaş olmaz sadece alışkanlık seninkisi

Değil mi bile bile lades bu. Aptallık etmek istemiyorum. Dediği yaptığı her şeye heyecanlanıyorum ama artık hayır beni sevmiyor aklındna çıkar diye düşünmeye çalışacağım.

Tokat gibi çarptı bu cevap bana. Teşekkür ederim. Biz de hiç kavga etmediğimiz için hep gülüştüğümüz için heralde sanki mükemmel çift olurmuşuz gibi geliyor. Ama öyle değil. Diğer kızları nasıl üzüyor ben görüyorum. İnşallah çıkar karşıma düzgün biri. Çok teşekkür ederim.
Yaslariniz daha cok kucuk bence.
Sana karsi davranislari nasil ona bakmak lazim.

Evet sapına kadar gösteriyor malesef her şey benim ayağıma gelsin istiyor ama mesela kızlar ona açılınca da uğraşmadım ki güzel olmadı diyor.

Acaba çok uzun süredir dostuz diye o da açılmaya çekiniyor olabilir mi diye düşünüyordum ama sizin yorumunuz da haklı. Yani yaşım geldi artık sevseydi biraz belli ederdi. Çok teşekkür ederim ablacım.

Gerçekten çok sevimli biri bu arada, insanlar karşı koyamıyor hiç :KK43:
Genelleme dogru degil aslinda ama ikizler erkegi icin mukemmel arkadas berbat sevgili derler.. Herkes ayni ozellikleri taşımaz elbet ama anlattigin kisi bu duruma birebir ornek gibi..

Evet kesinlikle bu düşünce bende de hakimdi. Yani ben o kızlar gibi değilim, bunca senelik arkadaşıyım ve beni çok önemser bana yapmaz diyordum. Ama tabii emin de olamadığım için bu konuyu açtım. İyiki de açmışım. Özür dilerim deştiğim için, fakat birinin belki de aylarını yıllarını mahvetmesine engel oldunuz. Alakasız ama benim de bir arkadaşımın sevgilisi ikizlerdi, kızı çok üzdü, çok uzun sürdü ya da dışarı hiç vurmadı ama şimdi yıkılıyor yavaş yavaş ahı çıkıyor.

İkizler terörü gerçekten. Bu burç niye böyle ya? Bir de dostlukları çok sevimli ve iletişimleri kuvvetli diye aşık oluyoruz sanırım. Bunu yaşayan üç kişinin de ikizler mağduru olması çok ilginç geldi.

Tavsiyenize uyacağım. Aslında bazı erkekler açılan kızları cesur buluyor sanıyordum ama sanırım uğraşmak koşmak istiyorlar. Ne garip.
Ben de tam olarak olmasa da bir ikizler terörü yaşamıştım.. Arkadasimdi, iletisimimiz mukemmeldi, sempatik komik zeki görgülü biriydi.. Sonra onunki aşka dönüştü ama ben o anlamda hissim olmadigi icin istemedim.. Neyse, bu yeniden yeniden cikti karsima, ben de bu kez direkt sevgili olmadan bi şans vereyim dedim.. Ulan bu bi geliyor biz birbirimiz icin yaratilmisiz, bi gidiyor biz olamayız.. Bi geliyor benimle evlen, bi gidiyor biz mutsuz oluruz.. En son dedim ki, defol git :KK53: Iletisimi de tamamen kestim..
Güven vermiyorlar insana; bi oyle bi boyle..
Elbette hepsi boyle degil ama ikizlerin olumsuz ozelligi bu ve bunu taşıyanlar hep boyle..

yaş 18 bu kadar yoğun duygular beslemen normal ,fakat karşındaki erkek tamamen egoist bir yapıda ,kızları üzdüğünü kendini bulunmaz hint kumaşı sandığını ,bencilce hareket ettiğini söylemişsin ,duygularını falan açma ,dost olarak kal dicemde ,yoğun duygular besliyorsun ,mesafe koy ,görüşmelerini azalt ,eğitimine odaklan ,başka arkadaşlıklar kurmaya çalış ,olmaz üzülürsün ,anlattığın gibi bir erkek senin gibi duygusal birine göre değil,saplantı haline dönüştürmüşsün ,vazgeç ,unutursun, hayatın merkezine onu koyma ,yaşın çok genç ilerde önüne çok daha iyi insanlar çıkabilir ,hedefin eğitimin olsun

Konuyu açan genç bir kadın olunca hemen yorumlar “aman ablacım okulunu oku, annenin babanın sözünden çıkma, ballı sütünü iç dokuzda uyu”. Kız ne yapsın okulu kariyeri var diye beyninin kapama tuşu mu var? Düşünüyor üzülüyor kafasında evirip çeviriyor işte garibim elinde değil.bundan sonra 30-40 yaş konularına “evini süpür çocuğunu doyur işine git gel bunları boş ver” yazıcam
:KK50:
Konu sahibi, bence siz duygularınızdan çok emin değilsiniz veya peşinen özsavunma olarak öyle belirsiz yazmışsınız. Zaten sevmiyordur filan demeniz savunma mekanizması gibi geldi bana. Duygusal olarak mesafe açmak sizin elinizde olmayabilir.ama görüşmeyi konuşmayı yani paylaşımınızı azaltabilirsiniz.böylece yanınızdayken verdiği o iyi duygulara (sarılma iltifat vs) aldanmazsınız. Daha sevgili bile değilken mutsuz olacağınızı görebiliyorsunuz bence başkalarına yönelin ve geçmesini bekleyin.başkalarına yönelin derken çevreden herhangi biriyle oyalanın demiyorum, yanlış anlamayın. Siz kafanızda birini çizin, gözünüzü yanında açtığınız değil siz gerçekte nasıl birini istersiniz buna odaklanın. Sevgiler

Genelleme yapmak doğru değil ama ben de ikizler burcu erkeğinden arkama bakmadan kaçarım.
Geçmişte biri benden hoşlanıyormuş gibi bazı hal ve tavırlar içindeydi. Ben biraz etrafımda ne olup
bittiği ile ilgilenmem ama benim yanımda olan arkadaşlarım, işte sana bakıyor yok şöyle yapıyor deyip
duruyorlardı. Ben çok ciddiye almadım çünkü beni tanımadan önce etrafımda ki tüm arkadaşlarıma çıkma
teklifi etmiş onlar kabul etmemiş. Bunu duyan ben tabi de ciddiye almam. Sonra sevgili yaptı ama yine
bana ilgi duyuyormuş gibi davranmaya devam etti. Hatta bir arkadaşı benim tanıdığıma x kişi guelfemin
etrafında pervane gibiydi demiş. Sonra zaten ortamımız değişti. Hiç bir zamanda gelip bana senden hoşlanıyorum demedi zaten. Herhalde böyleleri akıl karıştırmaya çalışıyor gibime geliyor. Ben gerçek seven bir erkeğin böyle
davranacağına inanmadığım için oralı olmadım, anlamıyormuş gibi yapıp hiç yüz vermedim.

Ayni binada oturmaniz, ailelerin tanis olmasi kotu olmus. Uzak olsaniz unutmak cok daha kolay olurdu. Ama daha 18 yasindasin, bu duygulari hissetmen cok normal. Tam deli dolu yaslar. Ama cogu seyin farkindasinda. Bu iliskinin sana zarar getirecegini biliyorsun. Gelecegine odaklan daha kucuksun. Universiteye gidiyormusun bilmiyorum belki baska bir sehirde universiteye gidersin, o ortamdan uzaklasirsin. Ya da ilerde isine baslayinca baska bir muhitte kendine bir hayat kurarsin. Boylelikle unutmasi cok daha kolay olur. Imkansiz degil ki gayette mumkun. Yeter ki kalbinin tuzagina dusme.

Back
X