- 26 Ocak 2015
- 102
- 264
- 103
Aşk olsa duramazdin ..aşk değil yoluna bak ve erkekten arkadaş olmaz sadece alışkanlık seninkisi
Eminim arkadaş kalabilen oluyordur ama ben yapamadım 18 yıl sonra patlak verdi...
Yaslariniz daha cok kucuk bence.
Sana karsi davranislari nasil ona bakmak lazim.
Canım davranışlarını ayırt edememe sebebim şu ki biz zaten bebeklikten beri arkadaş olduğumuz için sürekli sarılırız öpüşürüz kol kola gezeriz dib dibeyiz. Bana hep güzel şeyler söyler sen bu hayattaki en değer verdiğim insansın işte sensiz bir hayat düşünemiyorum vs. Ama bunları bir flört söyleyince nasıl heyecanlanacaksam bebeklik arkadaşım söyleyince de öbür türlü düşünmek fesatlık gibi geliyor. Ben de ona diyorum sen çok özelsin gibi ama ben hoşlantıyla karışık söylerken onunkinden emin olamıyorum.
Onun dışında kıskanmaz öyle. Bir erkekle konuşsam falan. Ama sahiplenir biri kalbimi kırmasın diye uğraşır. Bilmiyorum hiç

yaş 18 bu kadar yoğun duygular beslemen normal ,fakat karşındaki erkek tamamen egoist bir yapıda ,kızları üzdüğünü kendini bulunmaz hint kumaşı sandığını ,bencilce hareket ettiğini söylemişsin ,duygularını falan açma ,dost olarak kal dicemde ,yoğun duygular besliyorsun ,mesafe koy ,görüşmelerini azalt ,eğitimine odaklan ,başka arkadaşlıklar kurmaya çalış ,olmaz üzülürsün ,anlattığın gibi bir erkek senin gibi duygusal birine göre değil,saplantı haline dönüştürmüşsün ,vazgeç ,unutursun, hayatın merkezine onu koyma ,yaşın çok genç ilerde önüne çok daha iyi insanlar çıkabilir ,hedefin eğitimin olsun
Malesef çok kötü. Yani hayatımdan tamamen çıkaramıyorum biz çıkarsak bile ailelerden dolayı garip bir ortam olur. Biz küsken bile ailelere yansıtmayıp normal davranıyoruz bu nasıl olur. Açılmaktan korkma sebeplerimden biri de bu. Belki sonuna kadar sürekli hayatımda olacak bunu batırma lüksüm yok. Yoksa ben de bilirdim seni seviyorum galiba demeyi. Çok zor bir şey değil normalde

Malesef üniversiteye bu sene geçtim ve aynı şehri tercih ettim. O da burda okuyor.
Konuyu açan genç bir kadın olunca hemen yorumlar “aman ablacım okulunu oku, annenin babanın sözünden çıkma, ballı sütünü iç dokuzda uyu”. Kız ne yapsın okulu kariyeri var diye beyninin kapama tuşu mu var? Düşünüyor üzülüyor kafasında evirip çeviriyor işte garibim elinde değil.bundan sonra 30-40 yaş konularına “evini süpür çocuğunu doyur işine git gel bunları boş ver” yazıcam
Konu sahibi, bence siz duygularınızdan çok emin değilsiniz veya peşinen özsavunma olarak öyle belirsiz yazmışsınız. Zaten sevmiyordur filan demeniz savunma mekanizması gibi geldi bana. Duygusal olarak mesafe açmak sizin elinizde olmayabilir.ama görüşmeyi konuşmayı yani paylaşımınızı azaltabilirsiniz.böylece yanınızdayken verdiği o iyi duygulara (sarılma iltifat vs) aldanmazsınız. Daha sevgili bile değilken mutsuz olacağınızı görebiliyorsunuz bence başkalarına yönelin ve geçmesini bekleyin.başkalarına yönelin derken çevreden herhangi biriyle oyalanın demiyorum, yanlış anlamayın. Siz kafanızda birini çizin, gözünüzü yanında açtığınız değil siz gerçekte nasıl birini istersiniz buna odaklanın. Sevgiler
Hahaha ilahii çok güldüm gerçekten. Haklısın ama, yani tabiki okuluma hobilerime bakıyorum, eve gidip saçlarımı yola yola tüm gün ben bunu nasıl atlatırım demiyorum. Başka arkadaşlarımla da çıkıyorum geziyorum. Yine de hani insanın kafasının bir köşesinde döner durur ya. Bir de bu aralar biraz kötü durumlar yaşıyor o yüzden daha sık buluşup daha sık dertleşip ağlaşıyoruz. Böyle olunca ben bu içimdeki merhamet duygusunu bastıramamaya gel bak ben seni hiç üzmem geleceğini güzelleştiririm diyesim geliyor

Dediğim gibi bu aralar biraz kötü şeyler yaşadı ve bu beni zor bir duruma soktu. O kötü şeyler yaşadıkça onu sarmalayasım ve sevgim şefkatim artıyor, ama şimdi mesafe koyarsam üzülecek ama kendimi de kurtaramıyorum. Ne oldu diye soracak eminim, ne denir ki. Zor zamanında bırakmak hiç istemiyorum.
İradesizliğimden nefret ediyorum nefret
Bence ikizler burcu
Ben terazi o ikizler