daha 1 hafta olmus tanısalı siz hemen tartışmaya başlamışsınız bazı şeyleri erken mi konusmaya başladınız?
canım bu da olmadı derken?
kaç yasındasın acaba?
sizinki ne biçim bir konuşma tarzı gelsene yok gelmeyeceğim niye gelmedin çocuk gibi
21 ama arkadaslarimin hepsi ya nisanli ya da erkek arkadaslari var. ki universitede okuyorum hani kucuk bi yerde falan da degilim ama anlamadim bendeki sansa bakin yani
evet biraz oyle oldu cunku bana direk ciddi iliski istiyorum dedi. bilmiyorum belkide ondan...
21 ama arkadaslarimin hepsi ya nisanli ya da erkek arkadaslari var. ki universitede okuyorum hani kucuk bi yerde falan da degilim ama anlamadim bendeki sansa bakin yani
yani 1 hafta olmuş ve cocuk direk beni sıkma demiş sana. bilemedim ben nasıl bi ilişki başlangıcı ollmş bu gerci bitmş gibi ama
yani 1 hafta olmuş ve cocuk direk beni sıkma demiş sana. bilemedim ben nasıl bi ilişki başlangıcı ollmş bu gerci bitmş gibi ama
ya komik olan da su, hic mesaj atmiyosun diyodu sonra da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?