Çok dengesizim kendimi tanıyamıyorum...

bugün haytımın en kötü günlerinden birini yaşadım.
karsı dava dilekçesini okudum.
neler yazmamıs ki evi temiz degilmiş, bana yardım ediyormus, temizlikçi bile tutalım demiş ben kabul etmemişim.
bana asla vurmamıs.
ailem cocuga zorla bakmıs aslında o istemiyormus.
en kötüsü de altınlar bendeymiş.
neden mi en kötüsü...
diğerleri yalan , bu hırsızlık...
ben bir hırsızla evliymişim.
iki dünyada da ona hakkımı asla helal etmiyorum.
bu attığı kazıgın acısını unutamam.
yalan, hırsızlık, iftira...
nasıl bir adammıs....
adam bile degilmiş cünkü bukadar yasadıgımız seye ragmen ben onu adam sanıyordum...
ama o adam degilmiş.
yazıklar olsun buraya geldiğimizde cocuga bakmıyoruz diyen ailesine destek olup onunla agladıgım günlere....
yazıklar olsun kardesiyle kavga edince ona gercekleri gösterebilmek için, siz kardessiniz diyerek döktüğüm göz yaslarına...
yazıklar olsun maas kartımı ona verip her seyimiz ortak diye düsünen beynime...
böyle kirli bir insanı seven hem bedenime, hem ruhuma....
kızımın, hayatımın en degerli varlıgının babası oldugu için yazıklar olsun ona....
insan degilmiş....
benim bütün insanlara olan güvenimi aldı....
ama kendiside yalnız kaldı...
su an yalnızlıgının farkında degil yalnızca...
kendisinden üksek model araba aldı diye, evladını kıskanan bir babanın oglu o....
arabayı aldıgımız gün yanında ailesinden kimse olmadıgı için kayınpederini yanında götürmüstü...
belki bir sey olur bu kadar nakit parayla diye....
yazık bütün emeklerime, hayallerime, onunla kurdugumuz eve ve mutlu oldugumuz günlere....
onun için döktüğüm göz yaslarına....
ona koca dediğim insan dediğim güne...
hepsine yazıklar olsun....

inanır mısınız aglayamıyorum bile...
her seyi kabullendim...
yazıklar olsun bana...

Dilekcedeki iddialara inanma avukati da eklemistir
Bir nedene dayandirmasi Lazim
bosanmada seni kusurlu gostermek icin hayal yalan
ne dersen de bir seye dayanacaklar
Bunlar klise nedenler takilma kendine de yuklenme
Daha tanik fasli var hayatinda gormedigin kisiler bile seninle ilgili konusailir
Sucladiklari sen degilsin kimle evili olsa ve bosansa o dilekceye bu safsatalari yazcaklardi

Son düzenleme:

anlıyorum ama ben yazdırmamıştım....
pişman mıyım ? hayır...
ama su an buz gibiyim beynimde durdu, komsular onların kiracıları sahitler tabi ki olacak benim sahidim bile yok biri insafa gelmezse ama bunları bile düsünemiyorum.
beynim uyustu....nasıl yazabilir böyle seyleri...
simdi hakimin ara kararda aldıkları uygulanacak...
kızım 1-31 temmuz arsı babasında kalacak...
tek derdim bu...
ama buna da alısmam lazım....
bugün görünce sok oldum.
daha da acısı avkatım anlasmalı bosanma sartları için ben esinizle görüsmem...
cok dengesiz, sabah söylediği akşamı tutmuyor dedi...
ben nasıl göremedim ki bunca zaman...
neyse kendi kendini öldürmüş oldu benim gözümde...

Ne bosanmalar gordum
Bir soz vardir ya yatagimdaki dusman diye ayrilinca efendi gibi ayrilan o kadar az ki sen bu konuda ne ilk ne sonsun kendini hic uzme
Kendi gelecegine bak cocugu da alacakti zaten babasi ona zarar verecek bir sey yapmaz icini sikma bunlari dusunerek kendini bu mutsuzluktan nasil kurtarirsin ona odaklan
Dilerim tatyinini aldirirsin da bu kara gunlerin sonlanir

çok haklısın...
inşallah öyle olur, daha başka ne yapabilir ki zaten...

inanamıyorum su an oyun oynuyor bu şahsiyet....
gerçekten yazık...

şu an cok kötü bir dönemden geciyorum belki faydam dokunur diye yazıyorum.

bosanırken eger cocuk varsa ve bu sizin hassas tarafınızsa yani cocuktan baska hicbir sey umrunuzda degilse erkekler bunu kullanıyor.
bu hassasiyetinizi belli etmeyin.....

maddi olarak erkeklerden bir sey almak su dönemde maalesef esim gibi erkeklerin en cok canını yakan sey
bu yüzden asla maddi hiçbir seyden vazgecmeyin....
aman alsın kurtulayım ondan demeyin, sürekli almayaalıskın bu türdaha fazlasını istiyor....
siz yazılan dava dilekçesini kafanıza takmamaya calısın(ben hala atlatamadım)
cünkü yalan iftira riya her sey oluyor o dilekçede....
ve kabullenin o sizin evlendiğiniz adam degil....
olsaydı, bosanıyor olmazdınız zaten....
Cocugun psikolojisi her seyden önemli diyerek esinizi alttan almayın, tepenize cıkıyor....

ve ne istediğini bilmeyen bir insanla konusmaya calısmayın, bırakın avukatınız konussun, sinirinizi bozmaktan baska bir işe yaramıyor....

ve kendinize yüklenmeyi bırakın, cünkü siz insansınız hayatınızda yanlıslar yapabilirsiniz.
bunu da bir yanlıs olarak görün ve yolunuza devam edin....

son olarak ama o cocugumun babası cocugumun ne sucu var demeyin, onun sucu yok zaten....
onun için su an bosanma sürecindesinizdir,kişiliksiz bir babayla büyümek zorunda kalmamak kızınıza vereceginiz en büyük hediyedir....

bu yazdıklarıma tepki gösterenler olacaktır ama bastada belirttim benim eşim gibi insanlar için gecerli, o tipleri de dava dilekcesini elinize aldıgınız an tanıyacaksınız...

mutlu evlilikleri olanlarsa Allah bir ömür boyu mutlu etsin....

yasadıkca yazmaya devam edecegim....
hic kimse bunları yasamak zorunda kalmaz insallah.

su an aldıgım kararlarsa o cocuk onunda cocugu maddi olarak ne olursa alacagım,
bosanmaya da onun saldırılarına da acıgım cünkü bana daha fazla zarar veremez.
o kişi benim için ölmüstür, sadece cocugumun babasıdır cocuk dısında hiç bir sebeple onunla görüsmeyecegim. onun için bir damla bile göz yası dökmeyecegim....

bugün bir arkadasımla konustum ara durusmada alınan karar konusunda kendisi hakim hemen itiraz et dedi.
avukata söyledim, dilekce yazacak ama kafam cok karıstı avukatın beni layıkıyle temsil ettiğine inanmıyorum yarın baska bir avukatla görüseceğim bakalım insallah soru işaretim kalmaz buradan tayin olup gidersem avukatım halleder...

Alacak davasi degil ki itiraz etse ile babasi o tedbiren gorsme talep edilmis anladiim ve bu verilmis
Velayet icin avukatin tedbiren talepte bulunsun avukatini hemen degistirme herkes bir eksik bulur

Alacak davasi degil ki itiraz etse ile babasi o tedbiren gorsme talep edilmis anladiim ve bu verilmis
Velayet icin avukatin tedbiren talepte bulunsun avukatini hemen degistirme herkes bir eksik bulur

cocuk emdigi için 1 aylık sürenin su anda uygulanmaması için itiraz edeceğimcanım.
''avukatini hemen degistirme herkes bir eksik bulur'' derken ne demek istedigini anlamadım.

bunları yapacağını tahmin ediyorduk...

vitamin desteği al, psikolojik destek al, ,sinir ilacı al...

sadece kendin yetemezsin bu sürece.

fizyolojik olarak da güçlü ol...

canım bu tür hikayeler de duyuyoruz..

iffete bile laf söylüyorlar..

herşeye hazırlıklı ol..

seni yıkmasın...Bu adiliği bekliyordum..

beni yaralayamadı bile de...

ya en kötüsü avukatıma bile güvenemiyorum iyice paronoyak oldum.
benim tek derdim cocuk ne ev ne araba ne para ne nafaka ama nasıl olabilir emen bir cocuk babaya verilir bir ay aklım almıyor, tabiki sucluyu avukat olarak görüyorum...
bu yüzden yarın bir baska avukatında görüsünü alacagım, kafam cok karıstı bugün cünkü ben buradan tayin olup gidersem avukatın elinde olacak her sey bana ara kararı bile haber vermedi.
bilemiyorum???

mikos ben şunu merak ediyorum..
bu 1 aylık sürede annenin çocuğu görmesi mümkün mü?

annesin biliyorsun.
pedagojik olarak 1 ay küçük çocuklar için anneden, onu hiç görmeden uzak durmak çok zararlı..
güven problemi yaratıyor ve ömür boyu etkileri var...

htczhr için bu konuda bir şey yapılabilir mi?
hattada 1 kaç saat çocuğunu görebilir mi?

Aslinda kari koca arasinda niza ol,asa bir
İkte de o vakti gecirebilirler
Ama. U mumkun mu sizce
Bence degil yani en azindan sizler icin degil
Ayni yerde durabi
İr misiniz
Hem esleriniz ister mi
İstemez diye dusunuyorum
O bir aylik surede babada kalir anne alamaz
Babayla uzlasmasi lazim annenin baba derse gorebilirsin gorur tabii
Vicadni bir durum
Dedigim gibi cekismeli bir durum arada kirginliklar
Dahasi dusman olmus ciftler bunu basaramiyor
O sureyi babayla gecirir bu yasal bir hak

su ara durusma karar verene kadar böyle bir problemimiz yoktu hiç bir zaman görmesin demedim haftada 2 gün verdim ama sanki o günü bekliyormus gibi davanın ertesi gün telefonu acıp agzına geleni söyledi bundan sonra cocugu göstermezsen söle yaparım böyle yaparım diye sok oldum.
sonra yine aradım gel cocugunu al kızımız böyle seyler yasamasın dedim ama anlamıyor...
maksatı üzüm yemek degil, bagcıyı dövmek...

Cocuk icin yeterli kosullarin olmadigi ileri surulebilir
Bakimda ozensiz oldugunu ispatlayarak bu gorusme hakki icin hakimden her zaman ara karar alinabilir
Tabii ki ispati olmasi lazim
Yetersiz kosul icin acziyet yani fakirlik ozensizlik
Evde tek basina birakma
Bunlar varsa aksimkarar alinabilir
Htc icin acilen yapilmasi gereken velayeti tedbiren alsin ileride bu bile karsina cikabilir
Evet kucuk cocuk annede kaliyor aykiri bir durumu olmasi lazim annenin
Bakimini gozetimini yapamamasi
Ev kosullarinin sagliksiz olmasi
İffetsiz bir hayat gibi

su an tedbiren velayet bende zaten baba istemiyor velayeti...
ama avukat degistirmek benim zararıma mı olur onu anlayamadım.

böyle bir karar aldırmayı hiç istemedim hala da istemiyorum.
babası o....
ama cocuk belirli bir yasa gelsin istiyorum...
sacmalıklarına son versin artık ne yapıyoruz ona bakalım istiyorum ama konusmak imkansız...

o halde bence ne yapıp edip uzlaşılmalı...

fedakar ol..
gururlu olma demiyorum...

ama ne baba 1 ay çocuğunu görmemeli ne de anne...

aranızda bir prensip anlaşması yapsanız...

sen çok özlediğinde mahkeme kararı dışında da gör kızını desen...
sonra aynı şeyi sen de talep etsen...

ara durusmaya kadar anlasmamız böyleydi hiç karsı cıkmadım cocugun öğle uykusu saatlerini bile ona göre ayarladım babasının yanında huysuzluk etmesin diye simdi niye bunu yapıyor, neyin acısını cıkarmaya calısıyor inan bilmiyorum.
tamam belki tek taraflı yazıyorum melek degilim ama kendi konularımızdan konusurken ne kadar sinirlensem, kızsam da ona gercekten kızım konusunda hiç inatlasma yapmadım cocukla subat tatilinde gidecegiz diye o hafta 4 gün verdim cocugu marmarise gitmeden 1 gün önce babasındaydı.
ne yapmaya calısıyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…