• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok derdim var çoook ...

keşke benimde bebeğim olsada bütün bu sıkıntıları çeksem bebeğini sağlıkla büyütürsün inş zamanla herşey otur bence bugünlerini düşünür gülersin inş allh yardımcın olsunn

Öncelikle mevlam güzel hayırlı şekilde büyütmeyi nasip etsin.
Şimdi bunlar size çok zor geliyor ve çok yorgunsunuzdur eminim.Ama mevlam sağlıklı şekilde size nasip etmiş çok şükür.
Benim kızım 28 gün yoğunbakımda kaldı.Ve doğumumdan 4 gün sonra gördüm kendisini bir annenin görmek istemeyeceği şekilde.Mesela 28 gün boyunca camın ardından seyrettim, koklayamadım.

Bunları bu zamanların kıymetini bil diye yazdım.O geçen 28 gün için neleri feda etmezdim:(((
Anlıyorum Ne demek istediğini canım. Güzel temennilerin için sağ ol çok geçmiş olsun sen de evladını güle güle büyüt inşallah

keşke benimde bebeğim olsada bütün bu sıkıntıları çeksem bebeğini sağlıkla büyütürsün inş zamanla herşey otur bence bugünlerini düşünür gülersin inş allh yardımcın olsunn

Öyle deme. Allahtan dünyada ve ahirette yalnız iyilik iste . İnşallah bebeğin olur ve sen benimki gibi sıkıntı cekmezsin. Zorluk elbette olur ama her şeyin iyisini istemek lazım canım..

Son düzenleme:
Emzik verseniz? En azından her dakka sizi emmek istemez!!Bir de uyku arkadaşları var annenin kokusunu hapseden peluş oyuncak ondan alıp yanına koysanız mesela belki işe yarar. Bir de hala teyzelerden yetişmiyor diye yardım isteyin. Eşiniz yemek yapmayı bilmezmi o yapsa yemeği sdce bisküvide olmazki ..Bi çamaşır asıp toplamak yeter miki ?
Allah yardımcınız olsun sadece fikirlerim bunlar..

emzik kabul ettiremedim ki :( belki biraz daha ısrarcı olmaliyim bilmiyorum.
Teyzelerimizle aynı şehirde değiliz ne yazık ki. Halayi da çok fazla cagiramiyoruz..
Eşim yorucu bir işte calisiyor akşam anca menemen falan hazırlıyor sağ olsun . Bebeği ona bırakıp bazen ben de yapmaya gayret ediyorum ama tam işin ortasında yine aglama..

Allah razı olsun. Fikirleriniz değerli. Çok sağ olun

Bebeğini emzirirken you to be den buzuki Orhan Osman I'n kolik klibini indir sesi duysun nasıl uyuyacak bak gör denemesi bedava:)))

Telefondan giriyorum internete canım.
Ama mp3 formatında bulursam indirebilirim youtube da videolar hem kotayı bitiriyor hem çabuk dolmuyor maalesef

canım bebein hayırlı olsun allh analı babalı büyütsün ilk 2 3 ay bebekler böle olur durmazlar benim 6 aylık bebeğim var 40 ımız çıkana kadar annem ve kayın validemde kaldım 40 ımız çıktıktan sonra kendi evime geçtim ve bebeğimle bende başbaşa kaldım durmazdı hep ağlardı bebeğimde gaz sorunu vardı hemde çok ne ev işi yapardım ne yemek doğru düzgün kahvaltı bile yapamazdım ekmek arası bi şeyler yerdim bunlar geçicek rahat edeceksin
borcu harcı düşünüpte kendini üzme sütün geri gitmesin beslenmene çok dikkat et bol bol su içki sütün olsun benim az sütüm oluyodu ilk günden itibaren devam sütü verdim bebeğime mama verdiğim için çok üzülüyordum dinlenemediğim ve düzgün beslenemediğim için sütüm olmadı benim düştüğüm hataya sen düşme kendini sakın üzme mama vermek iyi bi şey değil hemde masraf bebeğin hiç durmazsa azcık şekerli su yap bi kaç çay kaşığı bebeğine ver rahatlatır anason çayı rezene çayı verebilirsin ben veriyodum bebeğim rahatlıyodu annem ve kayın validemden öğrendim eskiler öle yapıyosa bi bildikleri vardır kimyonda verebilirsin bi çay kaşığı kimyonu şekerli suyla karıştır şekeri çok koyma ama bi kaç çay kaşığı ver bebeğine gazınada iyi gelir bol bol svı tüket sütün olsun sakın mama vermeyi düşünme ama süküt yetmezse mecbur vericeksin

İyi dileklerin için sağ ol canım. Önerilerini dikkate alicam. Allah razı olsun sen de bebeğini güle güle büyüt inşallah

Telefondan giriyorum internete canım.
Ama mp3 formatında bulursam indirebilirim youtube da videolar hem kotayı bitiriyor hem çabuk dolmuyor maalesef
mutlaka ındır ben su an yıne actım muzıgı bebegım 3 aylık ve bununla uyuyor masallah
anne karnındakı seslermıs bunlar ve bebek kendını anne karnında sanıyormus kıyamam ya:(

mutlaka ındır ben su an yıne actım muzıgı bebegım 3 aylık ve bununla uyuyor masallah
anne karnındakı seslermıs bunlar ve bebek kendını anne karnında sanıyormus kıyamam ya:(

Açtım canım bu aralar özellikle akşam saatleri bir aglamadır başlıyor. Yine başlamak uzereydi açtım dinlettim dikkat kesildi dinledi biraz ama uyumadi :(

Yazdıkların çok uzak gelmedi bana 24 yaşında anne oldum prematüre bir bebek getirdim dünyaya annem yok kız kardeşim akraba vs yok kayınvalidem dersen 15 gün kaldı yanımızda lohusalığımı berbat edip ağlatarak gitti...Sonra kaldım senin gibi yapayalnız bir başıma ev bebek yemek gelen giden tecrübesizlik allahım deliriyorum dedim ama hiçte öyle olmadı baştan bunların olacağını bildiğim için bebek bakımıyla ilgili eğitim aldım hamileyken birde annelik içgüdüsüyle evvelallah geldim herşeyin üstesinden şimdi ne oldu biliyormusun oğlum 21 aylık maşallah akıllı bir çocuk kendimlede gurur duyuyorum bugüne kadar en iyi şekilde baktığım ve hergün yemeğimle titizliğimle örnek gösterildiğim için.bunları sana anlatıyorum kendimi övmek için değil elbette sende eğer istersen bunların hepsini başarabilirsin...yapman gerekenler fikrimce,
1.Bebeğin herşeyden önemli ve öncelikli olmalı,
2.Bebeğine sütün yetmiyorsa bir dr dan destek alarak devam sütü verebilirsin böylece hem doyar hemde rahat uyur,
3.Boş zamanlarında evinin işini ve yemeğini yapabilirsin(gerekirse ayda bir kadın almanın bedeli en fazla 100 tl)
4.Eşinle her şeyi paylaşmalısın beraber her işi ortaklaşın

Şimdilik aklıma gelenler bunlar....

Allah yardimciniz olsunda... Sagliğiniz yerindemi? Gerisi gelip gecici seyler.Kilomu? verilir Borcmu? odenir Bebeginizmi? henuz kucuk zor donemler buyudukce duzelir. Her ne olursa olsun sukredin. Unutmayin sizdeki derdi nimet sayanda var..

Yazdıkların çok uzak gelmedi bana 24 yaşında anne oldum prematüre bir bebek getirdim dünyaya annem yok kız kardeşim akraba vs yok kayınvalidem dersen 15 gün kaldı yanımızda lohusalığımı berbat edip ağlatarak gitti...Sonra kaldım senin gibi yapayalnız bir başıma ev bebek yemek gelen giden tecrübesizlik allahım deliriyorum dedim ama hiçte öyle olmadı baştan bunların olacağını bildiğim için bebek bakımıyla ilgili eğitim aldım hamileyken birde annelik içgüdüsüyle evvelallah geldim herşeyin üstesinden şimdi ne oldu biliyormusun oğlum 21 aylık maşallah akıllı bir çocuk kendimlede gurur duyuyorum bugüne kadar en iyi şekilde baktığım ve hergün yemeğimle titizliğimle örnek gösterildiğim için.bunları sana anlatıyorum kendimi övmek için değil elbette sende eğer istersen bunların hepsini başarabilirsin...yapman gerekenler fikrimce,
1.Bebeğin herşeyden önemli ve öncelikli olmalı,
2.Bebeğine sütün yetmiyorsa bir dr dan destek alarak devam sütü verebilirsin böylece hem doyar hemde rahat uyur,
3.Boş zamanlarında evinin işini ve yemeğini yapabilirsin(gerekirse ayda bir kadın almanın bedeli en fazla 100 tl)
4.Eşinle her şeyi paylaşmalısın beraber her işi ortaklaşın

Şimdilik aklıma gelenler bunlar....

Evet istersem yapabilecegime inandım şu an .. Gecenin bi yarısı bi çorba bir çeşit de yemek yaptım tuvalet banyoyu lavaboları temizledim hiç yoktan iyidir simdilik ..

Önerilerin için çok sağ ol.. Allah evladini sana bağışlasın

Son düzenleme:
Allah yardimciniz olsunda... Sagliğiniz yerindemi? Gerisi gelip gecici seyler.Kilomu? verilir Borcmu? odenir Bebeginizmi? henuz kucuk zor donemler buyudukce duzelir. Her ne olursa olsun sukredin. Unutmayin sizdeki derdi nimet sayanda var..

haklısınız da ışte sağlık da tam anlamıyla yerinde olmayinca insan ister istemez dert ediyor. Benim derdim zaten bebeğim değil Allah isteyen herkese hayırlısıyla bu nimeti tattirsin ..

Evet istersem yapabilecegime inandım şu an .. Gecenin bi yarısı bi çorba bir çeşit de yemek yaptım tuvalet banyoyu lavaboları temizledim hiç yoktan iyidir simdilik ..

Önerilerin için çok sağ ol.. Allah evladini sana bağışlasın

Rica ederim bunları yaparken sakın ve sakın kendini yıpratma o zaman psikolojin çok bozulur yavaş yavaş zamanla herşey rayına oturuyor zaten...AMİN cümlemizinkini inş...

Back
X