Cok derdim var

cemre76

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
864
574
323
48
Merhaba arkadaslar beni az cok bilirsiniz.
Bosanali ve dava sureci kesinlesmesiyle 11 ay olacak.cok zor zamanlarim oldu.hala bogusuyorum bunlarla.

Bir duzen kurdum cok sukur az da olsa
Nafaka baglandi.rahat bir isim var simdilik.maasim az olsa da idare ediyorum.
Samsundayim.kizim univ okuyor burada
Onunla bir hayat kurarim diye dusunurken.simdi koca evde bir basima kaldim.
Burada ne duzgun bir is ne bir aktivite var.2 ay olacak halk egitime basvurdum.sosyal bir hayatim olsun istedim.hic birinden cevap yok..

Kimseyi tanimiyorum burada.bir tanidigim baktigim kizimin ailesi.
Is disinda baska bir gorusmemiz olmuyor onlarlada...
Tek basima sinemaya yemege gidiyorum.
Yanlizlik cok zor mus.kizim ilcede okuyor.yanima hafta sonu anca 1 gunlugune geliyor.
Soyle soyleyim.bu bosanmadan bir tek ben etkileniyorum.
Oglum babasinin oldugu sehirde arkadaslariyla ev tuttu birlikte yasiyor.
Isine gidiyor.kpssye hazirlaniyor.
Bir duzeni var.
Samsuna gelmek istemiyor.duzenimi bozmam diye.babasindan etkilenmisti.1 aydir yeni konusmaya basladi.bir kere ben gittim. bir kere o benim yanima geldi.
Bosanmamis olsaydim.oglumun yasadigi sehirde yasiyor olacaktim.gecmis etkiledigi icin artik gitmek istemiyorum oraya.
Yaza istanbula tasinacagim.bir ev tutup sifir esyalar alacagim.eski esyalari mahkeme verdi ama almayacagim.hatiralari ruhum kaldirmaz.anca aci verir onlar bana.
Cok kederli ve uzgunum.

sizden biraz manevi destek istiyorum.
Yeniden mutlu huzurlu olur muyum ben.
Biter mi bu yanlizligim.gecer mi bu zor gunler.simdi olmasa bile ileride evlilik
Dusunuyorum.
Ne oglum ne kızım benimle degil.
Ikiside ayaklarinin ustunde dur.bir sure sonra evlen.bizim bir hayatimiz var sen yanliz kalma diyorlar.bana kalsa ucumuz
Birlikte minik bir huzurlu yuva istiyorum ama.onlarin umru degil.yapayanlizim iste...

Merhaba arkadaslar beni az cok bilirsiniz.
Bosanali ve dava sureci kesinlesmesiyle 11 ay olacak.cok zor zamanlarim oldu.hala bogusuyorum bunlarla.

Bir duzen kurdum cok sukur az da olsa
Nafaka baglandi.rahat bir isim var simdilik.maasim az olsa da idare ediyorum.
Samsundayim.kizim univ okuyor burada
Onunla bir hayat kurarim diye dusunurken.simdi koca evde bir basima kaldim.
Burada ne duzgun bir is ne bir aktivite var.2 ay olacak halk egitime basvurdum.sosyal bir hayatim olsun istedim.hic birinden cevap yok..

Kimseyi tanimiyorum burada.bir tanidigim baktigim kizimin ailesi.
Is disinda baska bir gorusmemiz olmuyor onlarlada...
Tek basima sinemaya yemege gidiyorum.
Yanlizlik cok zor mus.kizim ilcede okuyor.yanima hafta sonu anca 1 gunlugune geliyor.
Soyle soyleyim.bu bosanmadan bir tek ben etkileniyorum.
Oglum babasinin oldugu sehirde arkadaslariyla ev tuttu birlikte yasiyor.
Isine gidiyor.kpssye hazirlaniyor.
Bir duzeni var.
Samsuna gelmek istemiyor.duzenimi bozmam diye.babasindan etkilenmisti.1 aydir yeni konusmaya basladi.bir kere ben gittim. bir kere o benim yanima geldi.
Bosanmamis olsaydim.oglumun yasadigi sehirde yasiyor olacaktim.gecmis etkiledigi icin artik gitmek istemiyorum oraya.
Yaza istanbula tasinacagim.bir ev tutup sifir esyalar alacagim.eski esyalari mahkeme verdi ama almayacagim.hatiralari ruhum kaldirmaz.anca aci verir onlar bana.
Cok kederli ve uzgunum.

sizden biraz manevi destek istiyorum.
Yeniden mutlu huzurlu olur muyum ben.
Biter mi bu yanlizligim.gecer mi bu zor gunler.simdi olmasa bile ileride evlilik
Dusunuyorum.
Ne oglum ne kızım benimle degil.
Ikiside ayaklarinin ustunde dur.bir sure sonra evlen.bizim bir hayatimiz var sen yanliz kalma diyorlar.bana kalsa ucumuz
Birlikte minik bir huzurlu yuva istiyorum ama.onlarin umru degil.yapayanlizim iste...
Ablacigim cocuklar birgun evlenecek gene yalniz kalacaksin
Bosver mobilyalarin hatirasini filan bosuna masraf etme kendine
Insallah hakettigin gibi biri cikar karsina mutlu olursun
Kurslarda hep yariya geldi almazlar artik seneye hergununu doldur ama
Komsu filandami yok kaynassaniz

Yiyin,için keyfinize bakın hayat birgün o da bugün mantığı ile takılın..
Yanlız doğuyor ve yanlız ölüp gidiyoruz..
Kimseye bel bağlamayın o yüzden.
Illa ki yaş ortalamanizin takıldığı kafeler,spor salonları vardır bir iki gider illa ki birileri ile muhabbet kurarsiniz..
Hayat karamsar olmak için çok kısa..

41 yasindayim.kimseyi tanimiyorum burada.kafe var tabi ama tek basina cekilmiyor.kizim gelse bile o univ arkadaslariyla plan yapiyor.ben yine yanlizim.cekingen bir yapim var.kapaliyim.
Her ortama giremiyorum.kisaca sosyalik sifir.parali kursa gideyim diyorum.o bile yok burada..

Kızınız ve oğlunuz da haklı sonuçta, onlar da evlenecek kendi düzenlerini kuracaklar. Siz de zamanında böyle yaptınız sonuçta değil mi, hayatın akışı bu.. Önemli olan çocukların hep yanınızda olması değil, aranızda güçlü bir bağ oluşturmanız önemli. Böylece bu yalnızlık kaygılarınız hafifler. Bu kadar panik yapmayın, hobi kurslarını araştırın bi isterseniz. Gerçekten hoşunuza gidecek ve size zevk verecek bi meşguliyet bulmaya çalışın.

Ne güzel çocuklarınız kendi ayakları üzerinde durabilen genç yetişkinler olmuşlar. Bu saatten sonra onları dizinizin dibinde istemek bencillik olur ve bir anneye yakışmaz bence.

Yalnızlığınıza çare olacak arkadaşlar lazım size. Konu komşu yok mu? Kurslar, halk eğitim merkezleri, bu gibi fırsatları zorlayın peşini bırakmayın. Kendinize bir hobi edinin. Samsun gelişmiş bir şehir elbet ilginizi çekecek aktiviteler vardır. Kültür turlarına, doğa yürüyüşlerine katılın. Sevgiler :)

Cok iyisiniz cok tesekkur ederim.
Ama hobi kursu falan yok burada
Halkegitime gittim.2 ay oldu kac tane kayit yaptirdim.ilgilenmiyorlar bile.Samsunu
Sevmistim ilk geldigim zaman simdi
Buradan gitmem gerek diyorum.

Halkegitime gittim.2 ay oldu kac tane kayit yaptirdim.ilgilenmiyorlar bile.Samsunu
Yürüyüş yapın
Spor yapın
Kitap okuyun
Ama boş durmayın,hep kafanızı dağıtırsınız hemde kendinize zaman ayırmış olursunuz,inanın yalnızlık ve sakinlik kötü birşey değil
Ne güzel bir karar almışsınız ve bitirmişsiniz
Şuan ben boşanma sürecimin bitmesi içi neler yapmazdım ki,hergün ayrı bir olay
O yüzden en baştan başlayın
Rahatladınız ne güzel
Filmler izleyin
Kendinize odaklanın

Seyahat etmeyi sevmez misiniz?
Günü birlik turlar, doğa gezileri, belki bir kar merkezine seyahat falan?
Ben yerinizde olsam bu şekilde birşeyler için köşeme bir miktar ayırırım.
Nasılsa sosyal hayat şu an için sizde yok, dolayısı ile çok para harcadığınızı da düşünmüyorum.
Kenara biraz biriktirip ayda bir sefer bu şekilde turlara katılsanız, hem arkadaş edinirsiniz zamanla.
Hem de yalnızlığını atacak bir atraksiyon olur sizin için.
Yerinizde olsam böyle yapardım.

Yalnızlık zor muhakkak, hele ki bir kadın için daha zor.
Çocuklarınız kendince haklılar, zaten önemli olan onların ayaklarının üzerine durarak kendilerine düzgün bir gelecek kurmaları.

Cok sukur bosanma sureci cok yipratmadi.
Anlasmali olunca cabuk bitti.
Turlari dusundum.bireysel oldugu soylendi.
Onca para verip tek basima takilmak istemedim.

41 yasindayim.kimseyi tanimiyorum burada.kafe var tabi ama tek basina cekilmiyor.kizim gelse bile o univ arkadaslariyla plan yapiyor.ben yine yanlizim.cekingen bir yapim var.kapaliyim.
Her ortama giremiyorum.kisaca sosyalik sifir.parali kursa gideyim diyorum.o bile yok burada..
Çalısıyorum dediniz iş arkadaşlariniz yok mu..

Halk eğitim kursları bildiğim kadarı ile eylül de başlıyor,aşçılık kursu,çocuk gelişimi kursu olabilir aslında sertifika alıp ana okulunda vs çalışırsınız.

Arkadaslar biliyorum konu cok duragan.
Ilgi cekmiyor.ama iki soze ihtiyacim var
Zor sureclerden geciyorum.kadinca
Dayanisma istiyorum sadece.lutfen degerli
Dusuncelerinizi eksik etmeyin....

ah bacım ah.... yalnızlık ve mutsuzluk bulunduğun ortamdan ayrılmadığım halde geldi buldu beni

şöyle ki dost dediklerim sırtını döndü, koca müsveddesi adımı çıkardı, hergün girip çıktığım kapılar bile bana yabancı.. çocuklar desen ergenlikten sapıttı olmasalardı daha mı iyiydi diyorum bazen.. nafaka alamıyorum parasılık ayrı dert, milletin lafı sözü ayrı dert birde işten çıktım deli gibi iş arıyorum o da ayrı dert... yani diyeceğim o ki boşanan her kadın bu süreci yaşıyor herhalde... bende 34 yaaşındayım 15 yıllık komşularım bile evlerine girince bir garip davranıyorlar istanbula gelince sosyalleşirim deme yani.. o kıymetli kocişkolarının etrafında sen ol istemeyecek hiçbiri.. işimiz zor ALLAH yardımcımız olsun

Back
X