- 17 Aralık 2011
- 864
- 574
- 323
- 48
Merhaba arkadaslar beni az cok bilirsiniz.
Bosanali ve dava sureci kesinlesmesiyle 11 ay olacak.cok zor zamanlarim oldu.hala bogusuyorum bunlarla.
Bir duzen kurdum cok sukur az da olsa
Nafaka baglandi.rahat bir isim var simdilik.maasim az olsa da idare ediyorum.
Samsundayim.kizim univ okuyor burada
Onunla bir hayat kurarim diye dusunurken.simdi koca evde bir basima kaldim.
Burada ne duzgun bir is ne bir aktivite var.2 ay olacak halk egitime basvurdum.sosyal bir hayatim olsun istedim.hic birinden cevap yok..
Kimseyi tanimiyorum burada.bir tanidigim baktigim kizimin ailesi.
Is disinda baska bir gorusmemiz olmuyor onlarlada...
Tek basima sinemaya yemege gidiyorum.
Yanlizlik cok zor mus.kizim ilcede okuyor.yanima hafta sonu anca 1 gunlugune geliyor.
Soyle soyleyim.bu bosanmadan bir tek ben etkileniyorum.
Oglum babasinin oldugu sehirde arkadaslariyla ev tuttu birlikte yasiyor.
Isine gidiyor.kpssye hazirlaniyor.
Bir duzeni var.
Samsuna gelmek istemiyor.duzenimi bozmam diye.babasindan etkilenmisti.1 aydir yeni konusmaya basladi.bir kere ben gittim. bir kere o benim yanima geldi.
Bosanmamis olsaydim.oglumun yasadigi sehirde yasiyor olacaktim.gecmis etkiledigi icin artik gitmek istemiyorum oraya.
Yaza istanbula tasinacagim.bir ev tutup sifir esyalar alacagim.eski esyalari mahkeme verdi ama almayacagim.hatiralari ruhum kaldirmaz.anca aci verir onlar bana.
Cok kederli ve uzgunum.
sizden biraz manevi destek istiyorum.
Yeniden mutlu huzurlu olur muyum ben.
Biter mi bu yanlizligim.gecer mi bu zor gunler.simdi olmasa bile ileride evlilik
Dusunuyorum.
Ne oglum ne kızım benimle degil.
Ikiside ayaklarinin ustunde dur.bir sure sonra evlen.bizim bir hayatimiz var sen yanliz kalma diyorlar.bana kalsa ucumuz
Birlikte minik bir huzurlu yuva istiyorum ama.onlarin umru degil.yapayanlizim iste...
Bosanali ve dava sureci kesinlesmesiyle 11 ay olacak.cok zor zamanlarim oldu.hala bogusuyorum bunlarla.
Bir duzen kurdum cok sukur az da olsa
Nafaka baglandi.rahat bir isim var simdilik.maasim az olsa da idare ediyorum.
Samsundayim.kizim univ okuyor burada
Onunla bir hayat kurarim diye dusunurken.simdi koca evde bir basima kaldim.
Burada ne duzgun bir is ne bir aktivite var.2 ay olacak halk egitime basvurdum.sosyal bir hayatim olsun istedim.hic birinden cevap yok..
Kimseyi tanimiyorum burada.bir tanidigim baktigim kizimin ailesi.
Is disinda baska bir gorusmemiz olmuyor onlarlada...
Tek basima sinemaya yemege gidiyorum.
Yanlizlik cok zor mus.kizim ilcede okuyor.yanima hafta sonu anca 1 gunlugune geliyor.
Soyle soyleyim.bu bosanmadan bir tek ben etkileniyorum.
Oglum babasinin oldugu sehirde arkadaslariyla ev tuttu birlikte yasiyor.
Isine gidiyor.kpssye hazirlaniyor.
Bir duzeni var.
Samsuna gelmek istemiyor.duzenimi bozmam diye.babasindan etkilenmisti.1 aydir yeni konusmaya basladi.bir kere ben gittim. bir kere o benim yanima geldi.
Bosanmamis olsaydim.oglumun yasadigi sehirde yasiyor olacaktim.gecmis etkiledigi icin artik gitmek istemiyorum oraya.
Yaza istanbula tasinacagim.bir ev tutup sifir esyalar alacagim.eski esyalari mahkeme verdi ama almayacagim.hatiralari ruhum kaldirmaz.anca aci verir onlar bana.
Cok kederli ve uzgunum.
sizden biraz manevi destek istiyorum.
Yeniden mutlu huzurlu olur muyum ben.
Biter mi bu yanlizligim.gecer mi bu zor gunler.simdi olmasa bile ileride evlilik
Dusunuyorum.
Ne oglum ne kızım benimle degil.
Ikiside ayaklarinin ustunde dur.bir sure sonra evlen.bizim bir hayatimiz var sen yanliz kalma diyorlar.bana kalsa ucumuz
Birlikte minik bir huzurlu yuva istiyorum ama.onlarin umru degil.yapayanlizim iste...