• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok derdim var.

bordelaise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
261
9
38
İzmir
Nefret ediyorum bu ilactan ya. Hayir ergenlikte de degildim nerden cikti bu sivilce belasi zaten. Kullansam bin dert kullanmasam ayri dert.
Evet kizlar bilen bilir su lanet sivilce ilacini kullaniyorum. Saclarim dokuluyor. 3 4 aylik bi tedavim daha var. Birakirsam agir sivilceler basacak yuzumu delik kalma ihtimali var. Napicam cok karistim. En sevdigim seyim saclarim. Aylardie dokuluyor. Az once elimde bir tutam kaldi soka girdim. Hayatimda hic boyle seyleri takacagim aklimin ucundan gecmezdi. Bu hali gordukce kemoterapi goren hastalara sabir diliyorum.
Bi kadin icin ne fenaymis fircadan o toplamak. Cogunuza onemsiz gelebilir tabi ki ama yasayan anliyor.
Sevgilimden ailemden gizli basladim ilaca. Soyleyemiyorum da simdi aileme onlar da meraklaniyor. Sevgilime acikladim zaten o da gizli basladigim icin tepki verdi hakli o da. Ben de buraya dokuyorum icimi. OF!

Nefret ediyorum bu ilactan ya. Hayir ergenlikte de degildim nerden cikti bu sivilce belasi zaten. Kullansam bin dert kullanmasam ayri dert.
Evet kizlar bilen bilir su lanet sivilce ilacini kullaniyorum. Saclarim dokuluyor. 3 4 aylik bi tedavim daha var. Birakirsam agir sivilceler basacak yuzumu delik kalma ihtimali var. Napicam cok karistim. En sevdigim seyim saclarim. Aylardie dokuluyor. Az once elimde bir tutam kaldi soka girdim. Hayatimda hic boyle seyleri takacagim aklimin ucundan gecmezdi. Bu hali gordukce kemoterapi goren hastalara sabir diliyorum.
Bi kadin icin ne fenaymis fircadan o toplamak. Cogunuza onemsiz gelebilir tabi ki ama yasayan anliyor.
Sevgilimden ailemden gizli basladim ilaca. Soyleyemiyorum da simdi aileme onlar da meraklaniyor. Sevgilime acikladim zaten o da gizli basladigim icin tepki verdi hakli o da. Ben de buraya dokuyorum icimi. OF!

Roacutane mı kullanıyorsun canım ?

kaç yaşındasın ki? Gülsuyu kullan ama kimyasal olanlardan değil aktardan cilt için iste. Içine de bikaç damla limon suyu damlat sabah ve akşam sür 2 haftadan sonra azalıyo. Çoğu insan yağlı cilde zararlı falan diyo ama benim de cildim yağlı bi sorun yaşamadım ama başka bi ilaç ya da krem gibi şeyler kullanma cildine o zaman yan etki veriyo

kaç yaşındasın ki? Gülsuyu kullan ama kimyasal olanlardan değil aktardan cilt için iste. Içine de bikaç damla limon suyu damlat sabah ve akşam sür 2 haftadan sonra azalıyo. Çoğu insan yağlı cilde zararlı falan diyo ama benim de cildim yağlı bi sorun yaşamadım ama başka bi ilaç ya da krem gibi şeyler kullanma cildine o zaman yan etki veriyo

21 yasindayim. Cok sey denedim de anestezi almamla allerji gelisti. Oyle cikti sivilceler. Ne denediysem care olmadi :(

Bana da olmuştu geçiyor😀👍

Cidden mi peki:)

aylardır geçmeyen sıvılceler bendede var.
ama ınadına o ılacı kullanmıyorum...

internetten araştırdığım kadarıyla çok ağır bir ilaç,
aynı zamanda diğerlerine göre fazlasıyla etkili
internette şöyle bir yazı gördüm, belki yardımcı olur sana
Ayna Söyle Bana: Roaccutane tedavim, cildimdeki değişiklikler ve cilt bakımım

her ciltte farklı etkiler gösteriyormuş, kuzenim de kullanmıştı, kullanırken yüzü berbat bi haldeydi ki sonra gerçekten de bebek gibi bir yüzü oldu
biraz sabredersen, senin de çok güzel bi cildin olabilir, ama yinede bu şikayetlerini ve tedavi sürecini bi doktor gözetmenliğinde devam ettirmeni tavsiye ederim :34:

aylardır geçmeyen sıvılceler bendede var.
ama ınadına o ılacı kullanmıyorum...

Evet cildimde en kucuk bir puruz kalmadi resmen parliyor bikac kucuk kirmizi iz disinda ama kullanma. Birakamiyorsun da cunku. Hayatima etti resmen. Affedersiniz ama tuvalette kan bile geldigi gunler oldu berbat bi ilac.

internetten araştırdığım kadarıyla çok ağır bir ilaç,
aynı zamanda diğerlerine göre fazlasıyla etkili
internette şöyle bir yazı gördüm, belki yardımcı olur sana
Ayna Söyle Bana: Roaccutane tedavim, cildimdeki değişiklikler ve cilt bakımım

her ciltte farklı etkiler gösteriyormuş, kuzenim de kullanmıştı, kullanırken yüzü berbat bi haldeydi ki sonra gerçekten de bebek gibi bir yüzü oldu
biraz sabredersen, senin de çok güzel bi cildin olabilir, ama yinede bu şikayetlerini ve tedavi sürecini bi doktor gözetmenliğinde devam ettirmeni tavsiye ederim :34:

Benim de tedavim doktor kontrolunde. Sagol canim moral verdigin icin. Her yerde sac dokulmesine dair seyler arastiriyorum. Verdigin bloga da bakayim.

Ben kullandım deri altında sivilcelerim vardı karşıdan belli deildi ama elimi yüzüme sürdükçe rahatsız ediyordu, hapın bi faydasını görmedim yine var ve kullandığım için çok pişmanım, bu hapı kullanırken burnumun içi çok yara olmuştu 2 sene oldu bırakalı daha yeni geçiyo burun yaralarım

Ben kullandım deri altında sivilcelerim vardı karşıdan belli deildi ama elimi yüzüme sürdükçe rahatsız ediyordu, hapın bi faydasını görmedim yine var ve kullandığım için çok pişmanım, bu hapı kullanırken burnumun içi çok yara olmuştu 2 sene oldu bırakalı daha yeni geçiyo burun yaralarım

Benim de burnum oyle yara ki akan burnumu siliyorum saniyorlar halbuki kan siliyorum. Saclarina bisey olmus muydu senin de?

Evet maalesef. Biri cikip bana da opmustu geciyor dese yeticek. Cok kotu hissediyorum ya.

bende kullanıyorum canım açtığım konu var ordan takip edebilirsin hergün sıkıntını paylaşabilirsin . Bende pek yan etkisi olmadı 10mg kullanıyorm 1ay dolmadı sivilceler kurudu memnunum şimdilik :75:. Her insanda farklı etkiler gösteriyor tabi ki bende de alerjim çok yüksek ama maşallah çok şükür iyiyim şimdilik dozunuda arttırmayı düşünmüyorum . kaç mg kullanıosun ? foto çekme imkanın var mı?

Evet maalesef. Biri cikip bana da opmustu geciyor dese yeticek. Cok kotu hissediyorum ya.

ben kullandım ve bana da olmuştu ama saç dökülmesi yaşayıp yaşamadıgımı bilmiyorum galiba çok dökülmedi.onun dışında sivilcelerin maalesef başka tedavisi yok

Benim de burnum oyle yara ki akan burnumu siliyorum saniyorlar halbuki kan siliyorum. Saclarina bisey olmus muydu senin de?

benim burnumda yara olmaya başlamıştı terramycin die deri merhemi var fiyatı da çok uygun çok etkili egzamaya bile iyi geliyor. Bugün git o merhemi + vazelin al yara olmasına karşı ikisi çok etkili . dudaklarm kanıyor sürmediğimde tüm gün vazelin sürüyorum haftalıkda 2-3 kez merhem sürüyorum burnma kabuk kabuk oluyor sürmesem yara olucak benimde beni dinle sen tatlım faydasını gördüm ve sen git doktoruna bi danış derim saç dökülmesini

bende kullanıyorum ama hiç saç dökülmem olmadı ayrıca böyle bi etkiden doktorum da bahsetmedi :44:

http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...im-sivilceleri-asalimmmm-puruzsuz-olalim.html :ssz:

bende kullanıyorum ama hiç saç dökülmem olmadı ayrıca böyle bi etkiden doktorum da bahsetmedi :44:

Ben sordum oyle bi etkisi var dedi. Internette de arastirdim baya ceken varmis. Zaten o kadar sanssizim ki korktuklarim beni bulur.

bende kullanıyorum canım açtığım konu var ordan takip edebilirsin hergün sıkıntını paylaşabilirsin . Bende pek yan etkisi olmadı 10mg kullanıyorm 1ay dolmadı sivilceler kurudu memnunum şimdilik :75:. Her insanda farklı etkiler gösteriyor tabi ki bende de alerjim çok yüksek ama maşallah çok şükür iyiyim şimdilik dozunuda arttırmayı düşünmüyorum . kaç mg kullanıosun ? foto çekme imkanın var mı?

Fotograf cekmistim epey. Ben 40 mg kullaniyorum 4. Ayim. 10la yan etki olmaz zaten pek fazla.

4 lt nin ustunde su içeceksin.

Cok dikkat ediyorum suya zaten ama nafile

Saçlarım da pek bişey hissetmedim, bnm önerim kullanma bi an önce bırak, bütün bünyeni alt üst ediyor, ben ki kilo alamamaktan yakınan biriyim yağ, bal, kaymağı ağzıma sürmem buna rağmen bnm kolestrolümü yükseltti

Back
X