• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok derdim var.

Ben sordum oyle bi etkisi var dedi. Internette de arastirdim baya ceken varmis. Zaten o kadar sanssizim ki korktuklarim beni bulur.

Fotograf cekmistim epey. Ben 40 mg kullaniyorum 4. Ayim. 10la yan etki olmaz zaten pek fazla.

Cok dikkat ediyorum suya zaten ama nafile

o zaman ben dökülme yaşamadığım için kendimi şanslı sayıyorum :26: bende 40 mg dayım. ama hiç su içmiyorum içemiyorum :43::43:

Saçlarım da pek bişey hissetmedim, bnm önerim kullanma bi an önce bırak, bütün bünyeni alt üst ediyor, ben ki kilo alamamaktan yakınan biriyim yağ, bal, kaymağı ağzıma sürmem buna rağmen bnm kolestrolümü yükseltti

Ben de yani her sabah kaymak tereyagi kirmizi et cok tuketuyorum kolesterol hic yukselmiyo yan etkiler ama masallahi var yani

Benim arkadaşım kullandı dayanamayıp tedaviyi yarıda bıraktı resmen. Karaciğerde hasar bırakabiliyormuş. Dikkatli olun.

yaklasık 4 yıl önce bu ılacı bende kullandım yuzumde ınanılmaz sıvılceler komedonlar vardı derı altında ne yaptıysam gecmedı kullanmadıgım ılac bakım urunu kalmadı en son bu ılacı kullandım yuzum asırı yaglıydı okulda sureklı yıkamak zorunda kalıyordum parlıyordu alımı atsam vıcık vıcık yag vardı.
ılacı kullandım bı sure sonra dudaklarım catlamaya basladı ılac zararlı ama ınankı buna degıyor kremledık gecelerı yuzumu asırı kuruttugu ıcın ve ınan tedavı bıttıgınde bebek gıbı bır yuzum vardı aradan nerdeyse 4 yıl gectı ve hala eskı sıvılcelerımden eser yok sadece adet donemınde bıkac tane cıkar ıkı gune gecer helekı derı altındakı komedon denen yag bezesıne benzeyen sıvılcelerden kurtuldumya herseye deger dıyorum.. dokulen saclar catlayan duduaklar bunların hepsı tedavı bıtınce gecıyor takmayın kafanıza bunları derım

Nefret ediyorum bu ilactan ya. Hayir ergenlikte de degildim nerden cikti bu sivilce belasi zaten. Kullansam bin dert kullanmasam ayri dert.
Evet kizlar bilen bilir su lanet sivilce ilacini kullaniyorum. Saclarim dokuluyor. 3 4 aylik bi tedavim daha var. Birakirsam agir sivilceler basacak yuzumu delik kalma ihtimali var. Napicam cok karistim. En sevdigim seyim saclarim. Aylardie dokuluyor. Az once elimde bir tutam kaldi soka girdim. Hayatimda hic boyle seyleri takacagim aklimin ucundan gecmezdi. Bu hali gordukce kemoterapi goren hastalara sabir diliyorum.
Bi kadin icin ne fenaymis fircadan o toplamak. Cogunuza onemsiz gelebilir tabi ki ama yasayan anliyor.
Sevgilimden ailemden gizli basladim ilaca. Soyleyemiyorum da simdi aileme onlar da meraklaniyor. Sevgilime acikladim zaten o da gizli basladigim icin tepki verdi hakli o da. Ben de buraya dokuyorum icimi. OF!

geçmiş olsun. çok ağır bir ilaç, çok yoğun sivilceli bir ergenlik geçirdim ve annemin diretmeleri ve korkutmaları ile kullanmadım o ilacı iyi ki de kullanmamışım. ben ev yapımı arnavut kremi ile çözüm buldum sivilcelerime. haklısınız sıkıntılı bir durum ama yazdıklarımız bazen yanlış anlaşılabiliyor. burada kıllık yapıp sizi gıcık etmek istemem kesinlikle. kimseye satışacak bir durumum da yok zaten ama sivilceden dökülen saçlarınız ile kemoterapiden dökülen saçları kıyaslamasaydınız keşke. bu yazdıklarınızı okuyan hastalara çok komik gelebilir bu dert. yanlış anlamayın beni, içimde tutamadım yoksa huyum değil kimseye böyle şeyler söylemek.

çok geçmiş olsun inşallah çarçabuk atlatırsınız tedaviyi.

geçmiş olsun. çok ağır bir ilaç, çok yoğun sivilceli bir ergenlik geçirdim ve annemin diretmeleri ve korkutmaları ile kullanmadım o ilacı iyi ki de kullanmamışım. ben ev yapımı arnavut kremi ile çözüm buldum sivilcelerime. haklısınız sıkıntılı bir durum ama yazdıklarımız bazen yanlış anlaşılabiliyor. burada kıllık yapıp sizi gıcık etmek istemem kesinlikle. kimseye satışacak bir durumum da yok zaten ama sivilceden dökülen saçlarınız ile kemoterapiden dökülen saçları kıyaslamasaydınız keşke. bu yazdıklarınızı okuyan hastalara çok komik gelebilir bu dert. yanlış anlamayın beni, içimde tutamadım yoksa huyum değil kimseye böyle şeyler söylemek.

çok geçmiş olsun inşallah çarçabuk atlatırsınız tedaviyi.

Orada bahsettigimi anlatamadim ya da yanlis anladiniz. Bu dokulme moral bozar aglatirken o hastalara sabir diledim. Cok daha agir bir surecte cok daha agir dokulmeler yasadiklari icin. Ben tip fakultesindeyim cok sik kanserli hastalarla ic iceyim. Bayan hastalarimizin cogunun en zor zamani saclarini kaybettikelri donem oluyor. Aklima durumlari geldi, basitce, art niyetsiz, benim boyle bir durumum var ama cok daha kotuleri var hayatta tabi mesajiyla sabir dilemistim. Dedigim gibi anlasamadik herhalde.

yaklasık 4 yıl önce bu ılacı bende kullandım yuzumde ınanılmaz sıvılceler komedonlar vardı derı altında ne yaptıysam gecmedı kullanmadıgım ılac bakım urunu kalmadı en son bu ılacı kullandım yuzum asırı yaglıydı okulda sureklı yıkamak zorunda kalıyordum parlıyordu alımı atsam vıcık vıcık yag vardı.
ılacı kullandım bı sure sonra dudaklarım catlamaya basladı ılac zararlı ama ınankı buna degıyor kremledık gecelerı yuzumu asırı kuruttugu ıcın ve ınan tedavı bıttıgınde bebek gıbı bır yuzum vardı aradan nerdeyse 4 yıl gectı ve hala eskı sıvılcelerımden eser yok sadece adet donemınde bıkac tane cıkar ıkı gune gecer helekı derı altındakı komedon denen yag bezesıne benzeyen sıvılcelerden kurtuldumya herseye deger dıyorum.. dokulen saclar catlayan duduaklar bunların hepsı tedavı bıtınce gecıyor takmayın kafanıza bunları derım

Umarim dokulen saclar yerine geliyordur. Nasil dayanicam 4 ay daha bilmiyorum yoksa. Neyse ki dediginiz gibi cilt icin sonuclari guzel oluyor. Tesekku ederim :)

Back
X