cok derin bi cikmazdayim

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Konularimi malum cocugunuz biliyorsunuz..adamin aldattigina dair bir cok delil daha sonra hamileyken beni terk etti kac aydir ayriydik...dogum icin yanima gelmek istedi once kabul etmedim daha sonra gelmesinin uygun olcagini dusundum ve yanimiza geldi sadece dogacak bebegi icin gelcegini benim icin asla gelmedigi soyledi ama geldikten sonra canim cicim bitanem etrafimda pervane neymis yeni cocuk denemek istemis bir iyi baba bir iyi es oldu sormayin..tabi ben kabullenemedim durumu ve geldigi yere geri gonderdim..kabul edemiyorum aylardir cektirdiklerini ama yine cok uzgunum maddi manevi kendimizi toplamistik onun yuzunden yine yerlerdeyiz ne guc birakti ne moral

Istemiyorum kesinlikle ama kopamiyorumda karmakarisik bi durymdayim kendimi bu adamdan nasil kurtarcam tamamen hayatimdan def etmek istiyorum ama onun bu gel git halleri aklimi bulandiriyor lutfen bi cozum bulmama yardimci olun

O gelgit anların da aldatıldığını ve terkedildigini hatırla

Olan size ve bebeğinize oluyor. Bence motivasyonunuzu yükseltmeye bakın.

Sanırım duygusalsınız şu aralar,belki de onunla ilgilidir.
Lütfen size yaptıklarını unutmayın,her olumlu şey düşündüğünüzde onunla ilgili bunlar gelsin aklınıza.

En son maddi olarak kendinizi toparlamıştınız yeniden yerle bir etti demişsiniz bu nasıl oldu acaba?

Sanırım duygusalsınız şu aralar,belki de onunla ilgilidir.
Lütfen size yaptıklarını unutmayın,her olumlu şey düşündüğünüzde onunla ilgili bunlar gelsin aklınıza.
oyle yapiyorum ama basaramiyorum ne guzel hayatimizdan kazimistim..gulen yuzum yine aglar oldu ..

Boşanabilirsin mesela bu seni manevi toparlar
Çünkü kocan değilken sana neden canım cicim desin
Aldattığı için iyi bir tazminat alabilirsin
Buda maddi olarak toparlar
Sonra bebeğinle çok güzel yep yeni bir şeyler için adımlar atarsın
Ve en sonunda hayat sana olur deliloy deliloy destaney

Sen aylardır boşluktaydın.. şimdi onun eve gelmesi ile hayatını yapay bir şekilde doldurdu. yalanlarla canımlarla cicimlerle.. geçecek. . İnanma ona. . Şimdi sana bu yaşattığı sadece similasyon.. gerçek ise sana aylardır yaşattıkları..

Bebeğin hayırlı uğurlu olsun. . Mutlu ol.. Bebeğin karnındayken mutlu olamadı bari artık mutlu olsun. .

sagol canim bu adamin yuzunden bebegimin sevincini bile tam yasayamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…