- 17 Mayıs 2015
- 1.351
- 647
- 123
Sütten kesilmiş bebekler gibi anam da anam ailem de ailem diye zırlayan bir adam! Hiç çekilir yanı kalmamış. Eski konularını bilmiyorum ama şu konudan çıkardığım sonuç adam evlenirken aile kurduğunun ikinizin aile olduğunuzun farkına varamamış. Başka yere taşındıysan ananı göremiyor musun sanki? Ananın dizinin dibinden ayrılmayacaktın madem niye evlendin? Bu adamın aklı başına iş işten geçtikten sonra da gelmez. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama zamanını harcama derim sana karşı çok kötü doldurulmuş sen ne söylersen söyle o yanlış anlayacak bırak gitsin evliliğiniz için hiçbir çabası yok tek tarafla yürümez bu evlilik. Bir süre ayrı kalın baktın adam özlemiyor çaba sarf etmiyor o zaman daha fazla uğraşmanın manası yok canım![]()
Evet dolduruldu ama tasindigi icin belki iyi niyetimi gorur dedim pek gormuyo. Ille annem diye tutturmuyo su an ama tasinmak istemedi ve burda yasamak istemiyo. Ailesini oyle her haftada gormuyo aslinda ama bi sekilde onlara karsi yanlis yapti kendince tasinmakla ve onlarla duzelmezse ilerde problem cikabilir diye dedi. Ki artik ailesiyle nekadar duzelebilir bilmiyorum cok fazla laf soylendi edindi sevmiolar beni onlar ben oyle anladim