• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok dert değil ama sizce gitsek mi???

Albetis

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
449
854
18
Öyle karı koca veya bebek derdim yok. Çoğunuza göre dert de değil bu ama bir türlü işin içinden çıkamıyorum. Küçük bir karar gibi ama içime dert oldu resmen.

Amcamlar yurtdışından tatile geliyorlar. 3 haftalık bişey. Bir tatil beldesinde devremülk evleri var villa tipi. Oraya davet ettiler bizi de. Yanlarında dedem de olacak. O da onların yanında yurtdışında yaşıyor.

Şimdi karar biraz bana kaldı gibi oldu. Çünkü ben eğer gidelim dersem annem ve babamı ikna etmek çok basit. Ama amcamlarla aramızda görünmez bir duvar vardır hep. Kuzenlerimle de öyle. Hani çok sıkı fıkı değiliz. Tatil beldesinde tatil yapalım diye düşündüler belki ama biz oraya gitsek bilmiyorum onlara tatil falan olur mu? Gerçekten arada biraz mesafe var hani. Yurtdışında oldukları ve yılda bir geldikleri için bu böyle oldu hep.

Babam da ben büyükleriyim buraya gelseler ya dedi biraz içerledi annem istemiyor gibi, ben de değişiklik olur aslında ama onlar neredeyse bir yabancı gibiyken rahat olmaz kafasındayım.

Siz bu şartlar altında gider miydiniz? Biliyorum dert statüsü gibi gelmiyor ama bir yanım dedem içerlerse diye geçiriyor. Sırf onun hatrı yüzünden kararsızız. Bir de ipleri bana bırakan bir babam ve annem var. Diğer kardeşlerim değil de ikna edersem ben edeceğim. Ama daveti de geri çeviremiyoruz, dedem arada diye. Napardınız siz? dışardan bir göz ne düşünür meraktayım.

Sıkı fıkı değilsiniz ama arada kötü olmuş olaylar var mı eskiden?
Yoksa dedenin hatırına giderdim ben,eğer seviyorsanız.
Kötü hiçbişey olmadı. Bu mesafe hep vardı ister istemez. Yılda 1 gördüğünüz insanlarla kaynaşmak için 3-5 gün yeterli olmuyor. Hep maksimum 5 gün bir arada oluyoruz o açıdan yabancılık çekiyoruz hep, tereddütteyim yani. Yoksa dedem için her yere gideriz babam da o var diye gidelim diyor.

Ben olsam gitmezdim. Rahat edemezdim.

normal şartlarda bende hiç sevmem başkasının evinde kalmayı vs, ama bu durum bahsettiğiniz o duvarı yıkmaya yardımcı olabilir. madem sinir bozan herhangi bir olay yaşamadınız belki sizde kuzenlerle kaynaşırdınız

Ben olsam gitmezdim. Rahat edemezdim.
Ben de onu düşünüyorum. Neredeyse yoldan geçen birileri kadar yakınız. Tamam muhabbet ederiz, konuşulur, eğlenilir falan ama bu normal bir amca bağı ile olan şey değil. Yani normalde amcamlar, kuzenler falan deyince samimiyet akla gelir ama bizimki uzak o durumdan.

normal şartlarda bende hiç sevmem başkasının evinde kalmayı vs, ama bu durum bahsettiğiniz o duvarı yıkmaya yardımcı olabilir. madem sinir bozan herhangi bir olay yaşamadınız belki sizde kuzenlerle kaynaşırdınız
Ama bu her sene tekrarlanıyor. Bir araya geldiğimizde biraz yabancılık çekiyoruz. Aradaki bağlar çok güçlü değil. Babam dedemden ötürü gidelim diyor. Şimdi geri çevirirsek onu görmek istemediğimiz düşünülecek

Ama bu her sene tekrarlanıyor. Bir araya geldiğimizde biraz yabancılık çekiyoruz. Aradaki bağlar çok güçlü değil. Babam dedemden ötürü gidelim diyor. Şimdi geri çevirirsek onu görmek istemediğimiz düşünülecek
gidin ama şukadarlık bir zaman için geliyoruz diye birşey belirtmeyin baktınız rahat değilsiniz geldik gördük dönüyoruz dersiniz.

Duvarda neler var onu merak ettim görünüş ve fikir mi ?

3 hafta kalmak zorunda değilsiniz onlarda babanızın evine gelmek zorunda değil.

Gidip birkaç gün kalabilirsiniz

bende yurt disindayim, çocuklarim gidince kuzenleriyle çok guzel oynarlar sanki beraber buyumus gibi
gidin bence dusman deilki kan baginiz var sonuçta

bende yurt disindayim, çocuklarim gidince kuzenleriyle çok guzel oynarlar sanki beraber buyumus gibi
gidin bence dusman deilki kan baginiz var sonuçta
Düşman değil canım elbette ama yengemle annem arasında anlaşamamazlık var. Öyle bariz değildir laf sokmalı falan değildir ama hani görüş farklılığı... Biraz yengem annemi eziyor gibi bi durum var. Sırf o açıdan sorun yaşıyoruz. Soğukluk hissediliyor.

Duvarda neler var onu merak ettim görünüş ve fikir mi ?

3 hafta kalmak zorunda değilsiniz onlarda babanızın evine gelmek zorunda değil.

Gidip birkaç gün kalabilirsiniz
Bugüne kadar hep geldiler bize, biz demeden. Bir tuhaflık var 3 yıldır gelip gitmez oldular -sebebi kestiremiyorum. Arada soğukluk, yabancılık durumu oluyor. Aşamıyoruz yani öyle 3 günde falan. Zaten 3 günlüğüne falan çağırıldık. Ama dedem olmasa muhtemelen gitmezdik. O var diye gitmemiz lazım gibi geliyor.

Ben olsam gitmezdim amcamlar yılda 1 3 haftaligına bize geliyor çok zor ya o 3 hafta geçmiyor inan.

Bugüne kadar hep geldiler bize, biz demeden. Bir tuhaflık var 3 yıldır gelip gitmez oldular -sebebi kestiremiyorum. Arada soğukluk, yabancılık durumu oluyor. Aşamıyoruz yani öyle 3 günde falan. Zaten 3 günlüğüne falan çağırıldık. Ama dedem olmasa muhtemelen gitmezdik. O var diye gitmemiz lazım gibi geliyor.

Ama onlar gelmemekte haklılar.
Gittiği yerde rahat etmek ister insan okadar kalabalıkta nasıl rahat etsinler?
Dedeniz amcanızla birlikte mi yaşıyo öyleyse yengenize çok üzülürüm tatilde kp normalde kp kadınada yazık.

Size geldiklerinde amcanız ve yengeniz nerede yatıyo ayrı oda ayarlıyo musunuz?
Evliliğin cinsellik boyutu da var 3 hafta işkence çekmek istemezler.

Gidin amcanızı görün sonra dedenizi de alıp evinize dönün

Aranızda yabancılık çekme durumu oluyor mu? Oluyorsa eğer benzeşiyoruz bu konuda.
Yabancılik aynı evin içinde olunca 3 gün falan oluyor ister istemez ama inan rahat edemiyorsun. Annemler ortama ayak uyduruyor ama aynı evin içinde yılda bir gördüğün insanlar olunca bunaliyorum.

Öyle karı koca veya bebek derdim yok. Çoğunuza göre dert de değil bu ama bir türlü işin içinden çıkamıyorum. Küçük bir karar gibi ama içime dert oldu resmen.

Amcamlar yurtdışından tatile geliyorlar. 3 haftalık bişey. Bir tatil beldesinde devremülk evleri var villa tipi. Oraya davet ettiler bizi de. Yanlarında dedem de olacak. O da onların yanında yurtdışında yaşıyor.

Şimdi karar biraz bana kaldı gibi oldu. Çünkü ben eğer gidelim dersem annem ve babamı ikna etmek çok basit. Ama amcamlarla aramızda görünmez bir duvar vardır hep. Kuzenlerimle de öyle. Hani çok sıkı fıkı değiliz. Tatil beldesinde tatil yapalım diye düşündüler belki ama biz oraya gitsek bilmiyorum onlara tatil falan olur mu? Gerçekten arada biraz mesafe var hani. Yurtdışında oldukları ve yılda bir geldikleri için bu böyle oldu hep.

Babam da ben büyükleriyim buraya gelseler ya dedi biraz içerledi annem istemiyor gibi, ben de değişiklik olur aslında ama onlar neredeyse bir yabancı gibiyken rahat olmaz kafasındayım.

Siz bu şartlar altında gider miydiniz? Biliyorum dert statüsü gibi gelmiyor ama bir yanım dedem içerlerse diye geçiriyor. Sırf onun hatrı yüzünden kararsızız. Bir de ipleri bana bırakan bir babam ve annem var. Diğer kardeşlerim değil de ikna edersem ben edeceğim. Ama daveti de geri çeviremiyoruz, dedem arada diye. Napardınız siz? dışardan bir göz ne düşünür meraktayım.

ay yani babanız içerlemiş büyük olarak sayılmadığını düşünüyor.
anneniz gitmek istemiyor.
kardeşler ikna edilecek.
ne gerek var?
muhtemelen almancı bir aile. muhtemelen "bis almanyata böyle şeyler görmüyos almanya çok iyi güsel adalet var hep kurallar var bis almanyayı seviyos ama türkiye de güsel" minvalinde konuşacak gereksiz ve mesafeli kuzenler.
muhtemelen yurt dışında yaşadığı için kendini bi halt sanan yenge ve amca.
ve herşeyden habersiz bir dede.

dedeniz çok istiyorsa gelsin yanınıza. bence çok gereksiz samimi olmadığınız insanlarla hele ki tatil. benim fikrim bu.

gitmeyin.

Deden yıl boyu onlarla kaliyormus zaten. Zahmet Edip gelsin de bir hafta da sizinle vakit gecirsin madem. Gerisi mühim değilmiş gibi duruyor kim kimi görmüş görmemiş. İlle de gitmek zorunda kalırsanız 2 günlüğüne gidin. Fazlası iki tarafı da sıkar.

2-3 günlüğüne gitseniz iyi olur bence en azından dedenizin hatrına. Ne onlar rahatsız olur nede siz

Back
X