• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok dertiliyim:((

bide arkadaşlar şu msjı yazıp akşam göndermeyi düşünüyorum;
bugün kandil ikimizinde kazanıcak yada kaybedicek bişeyi yok,aklında evlilik meraklısı olarak kalmak istemiyorum,evlilik hayali senle güzeldi.umarım ikimizde çok mutlu oluruz.

sizce uygun bi msjmı??

nerimancım ben olayları şimdi daha iyi anlıyorum.arkadaşın okulu bitiremiyor.baktıki bitmeyecek okul seni oyalamak istemiyor.o yüzden kendi yolunu çiz demiş.bence sen bugün mesajında ben yolumu seninle çizmek istiyorum yaz.yukarda demişsinki ikimizinde kazanacak yada kaybedecek bişeyi yok yazma bence.sonuçta o senin için önemli sen onun için önemlisin.sonra senin inadına yüzük takıcam dedin ya.eğer onu neden söyledin falan derse onun için özür dile.dememem gerekirdi çok mahcubum falan de.üzüntülü görün telefonda ararsa.allah yardımcın olsun.bizi haberlendir yazdığın mesajdan

nerimancım ben olayları şimdi daha iyi anlıyorum.arkadaşın okulu bitiremiyor.baktıki bitmeyecek okul seni oyalamak istemiyor.o yüzden kendi yolunu çiz demiş.bence sen bugün mesajında ben yolumu seninle çizmek istiyorum yaz.yukarda demişsinki ikimizinde kazanacak yada kaybedecek bişeyi yok yazma bence.sonuçta o senin için önemli sen onun için önemlisin.sonra senin inadına yüzük takıcam dedin ya.eğer onu neden söyledin falan derse onun için özür dile.dememem gerekirdi çok mahcubum falan de.üzüntülü görün telefonda ararsa.allah yardımcın olsun.bizi haberlendir yazdığın mesajdan

tabiki haberdar edicem cnm,bu kulubü ve burdakileri çok seviyorumŞeniz:enbuyukkk:

arkadaşlar sonuç hüsran,msjıma cvp bile vermedi,sanırım beni hayatından çıkardığı için çok mutlu,yada başka biri var,keşke hiç msj yazıp kendimi gurursuz durumuna düşürmeseydim,offf ya off:(((

canım artık unut.üzerinde durma.kendini boşuna üzme.sebep senin söylediğin şey değil.o seni sevmiyo.sevse ne olursa olsun ayrılamazdı.Allah hakkında hayırlı olan insanı versin.kendini üzme artık

cnm msj atmakla gurursuz mu oldun şimdi daha neler..
ne yazmıştın msj ında sadece kandil mesajı olmalı öle değilmi ?
kendini üzücek birşey yok cnm. Şanslısınki gerçek yüzünü gördün
seven sevdiğine bu denli kırılıp ne olursa olsun onu yarı yolda bırakmaz bırakmaz

cnm yazdımki ;
bu gece kandil,sadece evlilik meraklısı olarak aklında kalmak istemiyorum,evlilik hayali senle güzeldi,umarım ikimizde çok mutlu oluruz..
gayet güzel bi msjdı,ne olursa olsun en kızgın anında bile kesinlikle msjıma karşılık verirdi,şoklardayım..bilmediğim ne var acaba,aklıma gelen başıma gelmez umarım...

ve artık sende hafızanın o şahısla olan kısmına beton çek mümkün olduğunca hatırlama
hayır gelmez o adamdan sana. sade ve sadece bahane arıyormuş
bi çift cümle için bu hallere düşürülürmü 2 yıllık sevgili yahu mantıklı düşün
sen 2 yılını , sevgini , samimiyetini , emeğini verdin hatta ve hatta evleneceğin adam yerine koydun ailene bahsettin tam tanıştıracakken olanlar oldu sanki büyü bozulmuş gibi
sahiden enteresan bir durum
binbir türlü şey geliyor aklıma...

ya içinizi ferah tutun....
hayatına birisini almışsa yapabileceğiniz hiç bir şey yok...
pişman olsa bile dönmeyin artık...
hayır yoksa inatsa yaptığı bekleyin bakalım...

sacma bir nedenden dolayi iliskiniz bitmis...
o sana bir soru sormus ve soruya yanlis vermissin bence...
eger benim cizgidigim yolda sen varsin deseydin hersey daha farkli olurmus ama sen biraz öfkene yenik düsmüssün...
simdi mesaj yollamak kötü etmedin bence...
en azindan eger gercekten cevap yollamazsa acabalar kalmayacak aklinda...
dilerim hayirlisi olur canim...

sacma bir nedenden dolayi iliskiniz bitmis...
o sana bir soru sormus ve soruya yanlis vermissin bence...
eger benim cizgidigim yolda sen varsin deseydin hersey daha farkli olurmus ama sen biraz öfkene yenik düsmüssün...
simdi mesaj yollamak kötü etmedin bence...
en azindan eger gercekten cevap yollamazsa acabalar kalmayacak aklinda...
dilerim hayirlisi olur canim...

konuyu çok iyi anladım.sen konunda yüzde yüz haklısın..
sonuçta ailene karşı mahçup oldun sende...
hemen yolunu çiz diyecegine ben sensiz yapamam bari bi söz yapalım diyebilirdiii ... olmasa bile en azından ailesini tanışmak amaçlı getirebilirdi ..
o işine gelen yolu seçti..
bu daha kolay geldi ona..
yani sevgisi terazinin havada kalan kısmında kaldı...
peki o şimdi mutlu olacakmı hayırrrrrrrrr...
o ki senin Ah'ını aldı ...
mutlu olamaz...

ufak tefek yaşadığın pürüzlere tuz biber ekmişsin söylediklerinle canım...
inşallah arar

nerimancım mesaj için kendini zorlama.sonuçta sen hatanı anladığını belli ettin ona.yani ben öncede yazmıştım.inadına yüzük yakıcam demen yanlış olmuş.şimdi sıra onda.onun adım atmasını bekle ve arama.aramazsada üzülme bence.üzülmeye değecek biri değilmiş de.baksana mübarek günde mesajını karşılıksız bırakmış

arkadaşlar telefonda konuştuk bugün,ben aradım,öfkemi kusmam lazım diyip aradım,beni çok sevdiğini,asla aldatmadığını,okul bitene kadar da hayatına kimseyi sokmayacağını,ama beni yanlış tanıdğını, o sözlerimin çok ağrına gittiğini,ayrılık kararını uzun süredir planlamadığını ama benim sözlerim karşısında o anda verdiğini,ayrıldığımız dönemde bunalımda olduğunu,onu çok sıkıştırdığımı,biraz zamana ihtiyaç olduğunu ama benim ona bu zamanı vermediğimi,sürekli patlamaya hazır bomba gibi olduğumu söyleyip durdu,kısaca bütün hata benim üstüme kaldı,izah etmeye çalıştım,bende aileme mahçup oluyodum,benim üstüme geldikleri için senin üstüne geldim dedim,ama bi faydası olmadı,ne zaman başın sıkışırsa ne zaman bana ihtiyacın olursa arayabilirsin dedi,herzaman yanında olucağımı biliyosun dedi,ama çok kızgın bana,seni aldatmadım ve seni çok sevdim dedi,bende sanırım en doğrusu aldığımız ayrılılık kararının arkasında durmak dedim,oda onayladı...
bizim tek sorunumuz mesafeymiş bunu anladım,yanyanayken çok mutluyduk,ona olan özlemim beni sinirli biri yaptı çıkardı,ama genede hatalı olan ben değilim,olayların bu aşamaya gelmesi planlı haraket etmemesi bizi bu hale getirdi..hayatıma kim girerse girsin kalbim hep ona ait olucak,bu konuşmadan sonra anladımki onunkide bana.:(((
Allahım sen sevenleri ayırma birbirinden..

kesin ve net olarak aldatıyo,,,,
hem inatla yüzük ne alakası var,,,,
başka birisi var hayatında ve zamanla senden soğudu ama biliyorum ki sen onu sevdin ve çok değer verdin: ama değer vermemek gerekiyo inan,ve senin en ufak bişeyin battı ona ve sana bittiğini söyledi tabi hayatında başkasıda var yüzük takıcak da hazır takmasa bile hayatında başkası var bu analttıkların onun belirtileri seven insan hiç üzermi sevdiğini

ben yeşil gözlü melek arkadaşa katılmıyorum nerimancım.senin arkadaşın aile baskılarından usandı.seni aldattığını düşünmüyorum.sakın canını sıkma bu konuda.belliki o da seni seviyor.zaten senin sevginden şüphemiz yok.bence birbirinize biraz zaman tanıyın.ilişkiler öyle biz ayrıldık demeyle bitmiyor.biraz zaman geçince,araya özlem girince,ve birbirinizden haber alamayınca merak doğuyor ve ikinizden biri bence telefona sarılacak böyle bir anda.bu sende olabilirsin o da olabilir.ama bence araya biraz zaman koy.bence o seni arayacak.üzülme canım.birde seni aldatmadım demiş ya ,sen ona beni aldatıyorsun mu demiştin?buraları anlatmamışsın sanırım yada ben dikkat etmemişim.eğer öyle dediysen ona güvenmediğini düşünüyor.

Back
X