ben yeşil gözlü melek arkadaşa katılmıyorum nerimancım.senin arkadaşın aile baskılarından usandı.seni aldattığını düşünmüyorum.sakın canını sıkma bu konuda.belliki o da seni seviyor.zaten senin sevginden şüphemiz yok.bence birbirinize biraz zaman tanıyın.ilişkiler öyle biz ayrıldık demeyle bitmiyor.biraz zaman geçince,araya özlem girince,ve birbirinizden haber alamayınca merak doğuyor ve ikinizden biri bence telefona sarılacak böyle bir anda.bu sende olabilirsin o da olabilir.ama bence araya biraz zaman koy.bence o seni arayacak.üzülme canım.birde seni aldatmadım demiş ya ,sen ona beni aldatıyorsun mu demiştin?buraları anlatmamışsın sanırım yada ben dikkat etmemişim.eğer öyle dediysen ona güvenmediğini düşünüyor.
canım telefon konuşmamızda,ayrılık böyle sudan sebeple olmaz,gerçek sebep herneydiyse,alıp karşına konuşsaydın,yani sana olan sevgim bitti hayatımda başkası var,yada senin sorumluluğunu artık taşıyamıyorum deseydin dedim,o da aldatma yada şuan başkası yok dedi,okul bitene kadar da olmıycak dedi...
sanırım seninde dediğin gibi en doğrusu zamana bırakmak,zaten telefonda konuşurken birbirimize okadar naif davrandıkki,her ikimizinde sevgisi belliydi...
senağlamasenağlama