Çok dertiliyim:((

ben yeşil gözlü melek arkadaşa katılmıyorum nerimancım.senin arkadaşın aile baskılarından usandı.seni aldattığını düşünmüyorum.sakın canını sıkma bu konuda.belliki o da seni seviyor.zaten senin sevginden şüphemiz yok.bence birbirinize biraz zaman tanıyın.ilişkiler öyle biz ayrıldık demeyle bitmiyor.biraz zaman geçince,araya özlem girince,ve birbirinizden haber alamayınca merak doğuyor ve ikinizden biri bence telefona sarılacak böyle bir anda.bu sende olabilirsin o da olabilir.ama bence araya biraz zaman koy.bence o seni arayacak.üzülme canım.birde seni aldatmadım demiş ya ,sen ona beni aldatıyorsun mu demiştin?buraları anlatmamışsın sanırım yada ben dikkat etmemişim.eğer öyle dediysen ona güvenmediğini düşünüyor.

canım telefon konuşmamızda,ayrılık böyle sudan sebeple olmaz,gerçek sebep herneydiyse,alıp karşına konuşsaydın,yani sana olan sevgim bitti hayatımda başkası var,yada senin sorumluluğunu artık taşıyamıyorum deseydin dedim,o da aldatma yada şuan başkası yok dedi,okul bitene kadar da olmıycak dedi...
sanırım seninde dediğin gibi en doğrusu zamana bırakmak,zaten telefonda konuşurken birbirimize okadar naif davrandıkki,her ikimizinde sevgisi belliydi...
senağlamasenağlama

seni aldatmadığı belli eğer senı aldatıyor olsaydı acık bı sekılde derdı sonuçta uzaktasınız senden ne beklentısı olabılırkı.uzaklık zaten büyük sorundur kı bunun yanında senın calısıyor olman ve onun hala öğrenci olmasıda bı gurur problemıne yol acmıs olbılır ınsallah arar.sadece dua et ve gonlünü ferah tut emın ol rahatlarsın.ALLAH yardımcın olsun

inşallah canım,zaten dua etmekten başka bişe gelmiyor elimden,ama son konuştuğumzdan sonra içim çok rahat,sanki gene eskisi gibi olcakmışız gibi,kendimi böyle motive de etmek istemiyorum,hayal kırıklığı yaşamamak için....
Rabbim hayırlıysa birleştirsin,değilse de sevgisini içimden söküp alsın...

herkese slm arkadaşlar,
direk konuya giricem.3 yıllık bi ilişkim vardı,seviyoduk birbirimizi,zaman zaman pürüzler oluyodu,ama genede seviyoduk işte..
her güzel şey bigün bitiyor,benden soğuduğunu anlamıştım,eskisi gibi değildik,ayrılmadan bi kaç gün önce arkadaşıma onu seviyorum bırakmam demişti,telefonda tartıştık,bana yolunu çiz dedi,bana bunu söylediğine göre artık beni istemiyosun,ayrılıyorum senden ve sana inat 15 gün içinde yüzük takcam dedim.o günden sonra hiç arayıp sormadı 2 ay geçti,ama çok özlüyorum,hata benim değil onun,inanın sorun bende olsa gururu kenara bırakır arardım,çok üzüyorum kendimi çok özlüyorum,acaba hayatında birimi vardı sorusu beni mahvediyor,uzak şehirlerdeyiz,
ne olur yardımcı olun,ne oldu bize,neden aramıyor,laflarımmı ağır geldi.off Allahım çok seviyorum onu
...senağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadaşlar çok mutluyum, bayramın 2,günü gecesi aradı beni.çok mutlu oldum,inanamadım,ama birbirimizden utanıyoduk nedense bu yüzdende telefonda araya reklam girecek kadar ara veriyoduk,sessiz kalıyoduk,bayramın ilk günü arıyacağını ama çekindiğini söyledi,bi yaramazlık varmı dedi,herşey yolundamı dedi,bende sorun yok dedim,aynı soruları bende ona sordum,ama ikimizde alttan alan bi tavır içindeydik,ben cool takılmaya çalışıyodum,sırf onu özlediğimi anlamsın diye,ama telefonu kapıyınca hemen msj attım,o da aradı,derken her gece arıyor artık,bana özgür olmak istediğni söyledi zaman zaman çok bunaltıyomuşum,sürekli telde konuşmayı sevmiyor,araya özlem girmeli diyor,yeniden denediğimizi ama hızlı bi şekilde ilişkiye devam etmememiz gerektiğini söyledi,işin gerçeği ben bundan mutlu olmadım,belki daha sağlam olsun diye böyle düşünüyor ama onun gün içinde ne yaptığını çok merak ediyorum,ama o da sürekli telde konuşmayı sevmiyor.bende kendimi ona bıraktım,ararsa konuşurum aramazsa konuşmam diye,ama ne bilim bi garip geldi bana,sizce çokmu kuruntu yapıyorum,yada dediği gibi özlemmi girmeli araya???:uhm::uhm:

arkadaşlar çok mutluyum, bayramın 2,günü gecesi aradı beni.çok mutlu oldum,inanamadım,ama birbirimizden utanıyoduk nedense bu yüzdende telefonda araya reklam girecek kadar ara veriyoduk,sessiz kalıyoduk,bayramın ilk günü arıyacağını ama çekindiğini söyledi,bi yaramazlık varmı dedi,herşey yolundamı dedi,bende sorun yok dedim,aynı soruları bende ona sordum,ama ikimizde alttan alan bi tavır içindeydik,ben cool takılmaya çalışıyodum,sırf onu özlediğimi anlamsın diye,ama telefonu kapıyınca hemen msj attım,o da aradı,derken her gece arıyor artık,bana özgür olmak istediğni söyledi zaman zaman çok bunaltıyomuşum,sürekli telde konuşmayı sevmiyor,araya özlem girmeli diyor,yeniden denediğimizi ama hızlı bi şekilde ilişkiye devam etmememiz gerektiğini söyledi,işin gerçeği ben bundan mutlu olmadım,belki daha sağlam olsun diye böyle düşünüyor ama onun gün içinde ne yaptığını çok merak ediyorum,ama o da sürekli telde konuşmayı sevmiyor.bende kendimi ona bıraktım,ararsa konuşurum aramazsa konuşmam diye,ama ne bilim bi garip geldi bana,sizce çokmu kuruntu yapıyorum,yada dediği gibi özlemmi girmeli araya???:uhm::uhm:

valla canım bu yüzden bizde çok tartışırdık benimki beni her 10 dk da bir arardı.bende aynısını derdim bukadar yüz göz olmak iyi değil die ama benimki harbi harbi abartırdı ve ayrıcada ben değil sürerkli o arardı yani erkek kızdan daha çok umursamalı..
siz saçma bi nedenden ayrılmıştınız yani bu bi ayrılık sebebi değil bence
:1no2: 15 GÜN İÇİNDE YÜZÜK TAKICAM demişti..dur bakalım zamana bırak birazda o senin peşinden koşsun kaydirigubbakcemile

Back
X