çok dertliyim çok :(

hepsi yalan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
2
0
1
39
evet malesefki kendi ettigimi sonunda bulmuş bulunuyorum. Nişanlımın işyeriyle ilgili büyük sorunları ve borçları çıktı. Benden yardım istedi kredi çektim ve 30bin lira eline saydım verdim. Ailesininde haberi vardı.Bana geri ödeyeceğini söyledi arabası var onu satıp kapatacaktı krediyi. İşten ayrıldı yeni işe girme sürecini bekledik düğünü erteledik. İşe giremediği için her fırsatta ona maddi olarak yardım etmeye devam ettim. Kredinin günü geldiğinde babasını aradım siz ödeyemezmisiniz diye. oğluyla konusup bana döneceğini söyledi onda zaten para yok ne konusacaksa. Ödemedi. bu sırada nişanlımın psikolojisi günden güne kötüye gitti. parkta arkadaşlarla otururken yanımızda erkeklerde vardı. ben zaten psikolojisi bozuk diye bahsetmemiştim erkekleri. Kıskançlığı hat safaya çıkmış gözü dönmüş bir şekilde beni herkesin içinde dövdü saçımı çekti olmadık hakaretler etti. ailem beni o halde görünce hemen ailesini aradı onlarda hiç tepki yoktu. tam 6 gün sonra ailesinden birilerini aradık ve takılan altınları iade ettik.nişanı bozduk. 7.gün avukata babasını arattırdım ödemeyi nasıl yapacaksınız diye benim borcum değil beni ilgilendirmez demesin mi :( nişanlımı arayamıyorum böyle biolaydan sonra avukat parayı alamayacağımı söyledi kefilde göstermediğim için benim başıma kaldı :( dayak yediğime mi yanıyım borçları nasıl ödeyeceğimemi yardım edin neyapabilirim:(

Allah'ın sevgili kuluymuşsun.
Şükür namazı kılmalısın,
böyle birinden ayrıldığın için.
Erkek oluyorlar ama adam olamıyorlar.
Dövmekte nedir,pes.
Borç olayında şahidiniz olsaydı,
imza vs gibi şeyler olsaydı keşke.
Böyle çok zor gözüküyor ispat edip parayı almanız..
Allah yardımcınız olsun.

Gercekten zor bir durum. Sizin borc cekeceginize, madem ki var keske ilk once arabasini sattirsaydiniz Size kredi cektirmesi cok sacma. Insanda biraz gurur olur. Baska hic mi cevresinde insan yokmus. Bir de gidip ustune altinlari vermissiniz. Borca saysaydiniz. Allah yardimciniz olsun. Isin pek cikar yolu yok

Geçmiş olsun.
İyilikten maraz doğar derler ya o hesap. Allah onlardan çıkartır merak etme. Allah sana sağlık versin canım ödersin elbet.

evet malesefki kendi ettigimi sonunda bulmuş bulunuyorum. Nişanlımın işyeriyle ilgili büyük sorunları ve borçları çıktı. Benden yardım istedi kredi çektim ve 30bin lira eline saydım verdim. Ailesininde haberi vardı.Bana geri ödeyeceğini söyledi arabası var onu satıp kapatacaktı krediyi. İşten ayrıldı yeni işe girme sürecini bekledik düğünü erteledik. İşe giremediği için her fırsatta ona maddi olarak yardım etmeye devam ettim. Kredinin günü geldiğinde babasını aradım siz ödeyemezmisiniz diye. oğluyla konusup bana döneceğini söyledi onda zaten para yok ne konusacaksa. Ödemedi. bu sırada nişanlımın psikolojisi günden güne kötüye gitti. parkta arkadaşlarla otururken yanımızda erkeklerde vardı. ben zaten psikolojisi bozuk diye bahsetmemiştim erkekleri. Kıskançlığı hat safaya çıkmış gözü dönmüş bir şekilde beni herkesin içinde dövdü saçımı çekti olmadık hakaretler etti. ailem beni o halde görünce hemen ailesini aradı onlarda hiç tepki yoktu. tam 6 gün sonra ailesinden birilerini aradık ve takılan altınları iade ettik.nişanı bozduk. 7.gün avukata babasını arattırdım ödemeyi nasıl yapacaksınız diye benim borcum değil beni ilgilendirmez demesin mi :KK43: nişanlımı arayamıyorum böyle biolaydan sonra avukat parayı alamayacağımı söyledi kefilde göstermediğim için benim başıma kaldı :KK43: dayak yediğime mi yanıyım borçları nasıl ödeyeceğimemi yardım edin neyapabilirim:KK43:

Hic kusura bakma da sizde de ailecek saflik var galiba. Bi defa nisan bozulsa da altinlar geri iade edilmez o altinlar kadinlik parasidir, nisan atmis bi kizla hic nisanlanmamis bi kiz ayni degildir. Hele Anadoluda yasiyosan, ben Tokatta bilirim nisan attiysa kiz kismeti azalir bu bir. Ikincisi hem sana borcu var hem altinlari neden iade ediyosun bozdur borcu kapat zaten sana takmis borc bide altin geri verilir mi? E simdi care yok calisip ode canim. Ne demisler akilsiz basin cezasini ayaklar cekermis

mrblar..öncelikle çok geçmiş olsun.kocanız dahi olsa sorunlar yaşıyosanız yani içinizde acabalar varsa kesinlikle maddi konularda taviz vermeyin erkeklere..

o kadar uzun olayı nasıl bir cırpında analttın ya :( ama sanki flim izler gibi okdum

altınları niye verdiniz
birde mesajlar var mı ?
sevgilinize verdiğinize dair ispat şeklinde

ya da sevgiline mesaj at
banka ödeme bekliyor bana ödeyeceğim demiştin parayı alırken de
bakalım ne diyecek biran önce yaz ama
çünkü eğer avukata danışırsa öğrenir ödemese de alamayacağınızı

Arkadaşlar olan olmuş biten bitmiş kızın üzerine yüklenmeyin bu kadar altınları niye verdiniz diye..
Bundan sonra olacaklara bakmak lazım. Çok şükür ki böyle Bi insandan kurtulmuşsun. Ya evlenseydin ve daha çok dayak yeseydin? Ya da ondan Bi çocuğun olsaydı? Bu seferde boşanma derdi olacaktı. Eğer o parayı onun için aldığını ispatlayamıyorsan Allah'a havale et ve önüne bak daha kötü şeyler gelmediği için şükret canını daha fazla sıkma canım:KK200:

verilmiş sadakan varmış keşke altınları vermeseydin :KK1:kurtuldun neyse ilahi adalet mükafaatını daha iyi bir kapıyla sonuçlandırsın

Back
X