- 17 Haziran 2016
- 2
- 0
- 1
- 39
- Konu Sahibi hepsi yalan
evet malesefki kendi ettigimi sonunda bulmuş bulunuyorum. Nişanlımın işyeriyle ilgili büyük sorunları ve borçları çıktı. Benden yardım istedi kredi çektim ve 30bin lira eline saydım verdim. Ailesininde haberi vardı.Bana geri ödeyeceğini söyledi arabası var onu satıp kapatacaktı krediyi. İşten ayrıldı yeni işe girme sürecini bekledik düğünü erteledik. İşe giremediği için her fırsatta ona maddi olarak yardım etmeye devam ettim. Kredinin günü geldiğinde babasını aradım siz ödeyemezmisiniz diye. oğluyla konusup bana döneceğini söyledi onda zaten para yok ne konusacaksa. Ödemedi. bu sırada nişanlımın psikolojisi günden güne kötüye gitti. parkta arkadaşlarla otururken yanımızda erkeklerde vardı. ben zaten psikolojisi bozuk diye bahsetmemiştim erkekleri. Kıskançlığı hat safaya çıkmış gözü dönmüş bir şekilde beni herkesin içinde dövdü saçımı çekti olmadık hakaretler etti. ailem beni o halde görünce hemen ailesini aradı onlarda hiç tepki yoktu. tam 6 gün sonra ailesinden birilerini aradık ve takılan altınları iade ettik.nişanı bozduk. 7.gün avukata babasını arattırdım ödemeyi nasıl yapacaksınız diye benim borcum değil beni ilgilendirmez demesin mi
nişanlımı arayamıyorum böyle biolaydan sonra avukat parayı alamayacağımı söyledi kefilde göstermediğim için benim başıma kaldı
dayak yediğime mi yanıyım borçları nasıl ödeyeceğimemi yardım edin neyapabilirim