Bir buçuk yıl oldu halen aynı değişmiyor yani bi türlü..Alıştığın o muhteşem ortamdan çıkıp sıkıcı iş ve aile hayatına geri dönmek herkesi sıkar bunaltır . Bence bu çok normal bir durum . Zaman senin yarana ilaç olacaktır ... Ve tabii ki bu bunalmışlık hissine rağmen doğru kararlar
Tek amacımız geçim evlenmek vs oldu. Rahattım ne güzel ya sınavların derdi vardı bi tek. Annemle kavgalarımız çok oluyo bu otorite yüzünden 1 saat geç kalsam hemen arıyorlar falan. Hiç gelemiyorum valla.merhaba canını hıc sıkma bende cok zor zamanlar yaşadım o muhtesem özgur rahat üni hayatından sonra aıle ewıne donmek işkence gbıydı bıde herkeste bı oterıte kurma cabaları bu ewın kuralları boyle yaklaşımları ama ınan gecıyor yoğunlaş kpss ye bu zamanı ona yoğunlaşarak ver kı özgurlugunu tekrar elde edebılesın
Bir buçuk yıl oldu halen aynı değişmiyor yani bi türlü..
Hiç evden çıkasım gelmiyor ki yaşadığımız yer küçük birde dedikodu çok fazla. Üstüne birde açıktım önceden üni bitince dedim kapanayım falan kapandım o da tuz biber oldu valla. Psikologu da düşündüm ama ilaç falan verirler kararsız kalıyorum bu konuda. Amaçsız hissediyorum kendimi çok.Ben yeni mezunsun sandım k.b . o zaman bir psikolağa git yada bundan başka sorunların varsa onları çöz mesela haftada bir gününü ailene bir gününü eğlenceye ayır
Denedim bunları hep yabancı dillere sardım. Kitap zaten çok okurdum yine devam. Sevdiceğim benden çok uzaklarda onunla da vakit geçiremiyorum. Birde o olmayınca böyle yanlız hissediyorum herkes sevgilisiyle falan :) gece yarılarında uykum gelmeyince kalkıp saçımı başımı yapıp giyiniyorum aynanın Karşısına geçip kendimle muhabbet ediyorum valla :)Sevdiceğinle bir tatil yap ,gez,cik,eglen kendine gelirsin
Yada surekli evdeysen kendine evde yapicak aktiviteler bulabilirsin.Youtubedan spor yapabilirdin evde yoga,pilates fln
Yada yabanci dil fln ogrenebilirsin duolingo diye bi app var eglenceli bi sekilde oyun gibi ogretiyo
Bol bol kitap okuyup,film izleyebilorsin.
Yada evden sikildiysan arkadaslarinla girls night yapabilirsin,aksam guzel bi restoranda kizkiza sohbet.
Yada kendini bakimsiz hissediyosan evde kendine bakimlar yapabilirsin.Ayy benim en sevdigim sey banyodan cikip saatlerce kendimle ilgilenmek :) .kremler,yaglar,ojelerrrr
psikolog değil psikiyatris ilaç veriyorHiç evden çıkasım gelmiyor ki yaşadığımız yer küçük birde dedikodu çok fazla. Üstüne birde açıktım önceden üni bitince dedim kapanayım falan kapandım o da tuz biber oldu valla. Psikologu da düşündüm ama ilaç falan verirler kararsız kalıyorum bu konuda. Amaçsız hissediyorum kendimi çok.
Evlilik falan olsaydı belki bi ekşın falan olurdu ne bileyim ya çocugum olsa onunla vakit geçirsem falan. Güzel olurdu öyle. Bu şekilde ot gibiyim resmen :)Benzer şeyleri dönem dönem yaşayacaksın. Hayat bu şekilde ilerliyor.
Dediğin şeyi bende yaşadım.
Calisiyordum ve okulu özlüyordum . işyerinde yorulup, canım çıktıktan sonra haftasonu sadece yattigim evden cikmadigim bir dönem oldu.
Hatta evlendikten sonra da evlilik üstüme geldi. ki eşimi severim ve yolunda giden bir evliliğim var. Ama ev işleri, sorumluluk, genişleyen aile bir 3ay kadar süren kendime hayatı zehir ettiğim bir zaman vardı.
Sonra geçti.
Şimdi de anneyim ve gece gündüz uyumaya hareketli bir çocuk, kendime ayırdığım kısıtlı vakit, ise ne zaman dönsem ikilemleri.... Yine bir bunalım kapıda :)
Ama biliyorum ki geçecek. O yüzden merak etme, geçecek
Hangisi ne yapıyor inan bilmiyorum yönlendirir falan sonra ona buna bi dünya sıkıntı. Tabikide kapalılık çok güzel ama sadece kıyafetini değiştirmiyorsun sonuç olarak alıştıgın hayattan tamamen farklı bir hayata geçiyorsun devrim gibi birşey alışmak zor oluyor :)psikolog değil psikiyatris ilaç veriyorBirde kapalılık tam tersine özgürlük getirir bence ( bir kapalı olarak ) :) Hayırlı olsun bu arada
Sabrediyorum zaten yapacak başka birşeyim yokki :)sorma benim annemde oyle babamdan abilerimden fenadır bu konularda ama gecıyor bıraz daha sabır
Su durumun cozumunu bir başka kişide veya zamanda bulamiyorsunEvlilik falan olsaydı belki bi ekşın falan olurdu ne bileyim ya çocugum olsa onunla vakit geçirsem falan. Güzel olurdu öyle. Bu şekilde ot gibiyim resmen :)
Evlenincede başka bunalıma girerim ben doğuştan ruh hastasıyım. Sevdicek uzakta bende uzaklara gitcem bu kez de annemi ailemi özlcem :)Bende evliyim 6 aylık hamileyim. Eşim ve ailesini çok seviyorum . Bende bekarken ailem beni çok sıkardı. Evlendim şimdi o bunalımlar gitti şükürler olsun. Emin ol o sevdiceğinde seni çok düşündüğünden çok sevdiğinden böyle davranıyordur.
bu konuda bir sorunun sıkıntın kafana takılan herhangi bir şeyde hemen bana gelebilirsinHangisi ne yapıyor inan bilmiyorum yönlendirir falan sonra ona buna bi dünya sıkıntı. Tabikide kapalılık çok güzel ama sadece kıyafetini değiştirmiyorsun sonuç olarak alıştıgın hayattan tamamen farklı bir hayata geçiyorsun devrim gibi birşey alışmak zor oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?