çok dertliyim derdim geçmişim ve mahvolan geleceğim

noira

Pişmanlık Başa Bela.
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
86
13
8
31
arkadaşlar yazmıştım burda erkek arkadaşımla sorunlarım var diye biz barıştık ama olayın aslında geçmişim olduğunu öğrendim. ben geçmişimde hatalar yaptım. gerçekten çok pişman olduğum ilişkiler yaşadım cinsel birlikteliklerim oldu. ama ben erkek arkadaşıma anlattım çünkü aramızda gizli saklı kalsın istemedim. yalan olsun istemedim anlattım. ama o hayatı bırakmıştım alakam yoktu. ama benim eski bir erkek arkadaşım beni rahatsız etmeyi sürdürdü. bi üç dört ay sessiz kaldı. sonra bizim samimi bir kız arkaaşımız vardı ama kız da anasının gözü yani yapmadığı iş kalmamış sırf erkek olsun ona fark etmez. yani hayatında erkek istiyor böyle çevresinde popüler bir erkek olsun başka bişey olmasın. o ikisi çıkmaya başlamışlar. Allah mutlu etsin bizden uzak Allaha yakın olsunlar dedik. Ama benim hakkımda yalan yanlış iftiralar attılar. Neyse yüzleştik orda bi laf söyledi çocuk dedi ki sevgilime : bunun kimle naptığı belli değil sen bunla nasıl berabersin? sevgilimde ben kabullendim dedi ama sonra ayrılalım dedi bana ayrıldık keşke yapmasaydın o hataları dedi ama şu an elimden değiştirme gücüm yokk. çok pişmanım canım çok acıyor o kız o çocukla mutlu aralarında sevgi ble yok ben burda acı çekiyorum. sevgilimden ayrıyım cidden canım acıyor. kendimden nefret ediyorum ölmek istiyorum.

Sevgilin seni gerçekten sevseydi, bir serserinin lafıyla hareket etmezdi emin ol .
Lütfen kendini toparla ..
Herkes hata yapabilir, ayrıca senin hatan eskide kalmış seni ilgilendirir, madem kaldıramayacak insan, sen baştan
dürüstçe anlatmışsın, o zaman kabullenmeceğini söyleseydi.
Aklı o zaman neredeydi acaba ..
Değmiyor, değmeyen bir insan müsfettesi içinde kendini üzme neolur .

çok canım acıyor gerçekten napıcağımı bilmiyorum hak etmeyen insanları mutlu görüyorum gerçekten canım acıyor yakın olsa gideceğim kırklarelinde kalacak bi yer bulsam gidecek yüzyüze konuşmak isteyeceğim ama gidemiyorum. şidmi canım yanıyor resemen iğrendim kendimden

Canım bir sakin ol ..
Eğer için rahatlayacaksa git yüzyüze konuş ama inan deymez ..
Sevgilin de en az onlar kadar hatalı, yanlış ..

Canım bir sakin ol ..
Eğer için rahatlayacaksa git yüzyüze konuş ama inan deymez ..
Sevgilin de en az onlar kadar hatalı, yanlış ..
ben lys ye giricem pazar günü girecek akıl kaldı mı diye sorun bir yok herşey sinirime dokunuyor kendi evimde değilim anneannemlerin yanındayım gerçekten için için ağlayamıyorum bile

Yahu ne biçim çevreleriniz var, ne moktan insanlarla birlikte oluyorsunuz. Kusura bakma anlattığın iki adam da beş para etmez tipler.

Geçmişte ne yaşadığın, nasıl yaşadığın sadece seni ilgilendirir. Ne eski sevgilini ne de bir önceki sevgilini alakadar edecek konular değil bunlar. Bundan sonra hayatına giren insanlara her yaşadığını anlatma. Kimse bilmek zorunda değil.

Biri gelip benim sevgilime bununla nasıl birliktesin diyecek, o da ben böyle kabul ettim diyecek öyle mi. O iki adamı da anasından doğduğuna pişman ederim. Sevgilinin de totosuna "kusura bakma ben seni böyle kabul edemem" der tekmeyi basarım. Kabul etmek ne allah aşkına? Defolu musun sen? Ayıplı mal mısın? Çok sinirlendim yaa.

Gerçi senin de burda diğer kız hakkında söylediklerin çok hoş değil. Demek ki sen de aslında onlar gibisin. Ne eksiğinne fazlan var. Unutma herkes hak ettiği hayatı yaşar.

Boyle biriyle ayrildiginiz iyi olmus. Sizin ondan onceki cinsel hayatiniz onu ilgilendirmez. Sonucta gecmiste kalmis. Sizin kararinizdi, olmus bitmis. Kimseye bunu yargilamak dusmez. Sizi gercekten sevseydi umrunda olmazdi bunlar emin olun. Toparlanin ve daha guclu davranin.

Canim bak dinle beni. Herkesin hataları var çok çok büyük hatalar da yapmış olabilirsin. Ama önemli olan çok klasik olcak ama pişman olman ve tövbe etmen. Seni bu yüzden sevgili olarak kabul etmeyen adamı sen hiç isteme zaten. Emin ol böylesi daha hayırlı. Geçmişle ilgili bişeyler yaşamış olabilirsin bunu değiştiremezsin ama dusunmemeye çalışabilirsin. Namus iki bacak arasında değil yürekte. Bu zihniyete sahip birisi emin ol seninde evlilik kurar ve cok cok mutlu olabilirsin. Şuan hayal edemeyecegin şeyleri yaşarsın emin ol. Bu sözlerimi unutma..

şu an o kadar kötü durumdayım ki anlatamam yani resmen bu hataları yapmasaydın dedi yani ben artık nerelere vurayım kendimi diyorum ya kendi evimde de değilim kendimde değilim resmen zor dayanıyorum sabırsızım 49 kiloya düştüm canım acıyor

ben lys ye giricem pazar günü girecek akıl kaldı mı diye sorun bir yok herşey sinirime dokunuyor kendi evimde değilim anneannemlerin yanındayım gerçekten için için ağlayamıyorum bile

Ahh bee canım, sen daha küçükcüksün ..
Benden sana tavsiye, şu anlattığın 3 kişiyi de hayatından sil .
Ve bir daha bu gibi insanlara asla ama asla hiçbirşey anlatma ..
Kimse kimsenin geçmişini bilmek zorunda değil .
Ve sınavını düşün .
İleride şuan ağladığın aşağılık insanlar için gelecekte çok yanarsın .

Lys ye girecegim dedin. Bak once egitimini onemsemelisin. Bir kariyerin olunca meslek sahibi oldugunda kimse sana kolay kolay gelipte bakire misin degil misin diye sorgulayamaz.
Bu kadar erken yasta ust uste hatalar yapmissin. Ipin ucu kacti bir kere diye karsina cikan her erkege guvenme. Bu pismanliklarin katlanarak buyur sonra.
Bence iliskiye baslarken gecmisi onemsemedigini soyleyen adamlar karsisindaki bayani cinsel anlamda kullanmak icin boyle soyleyip sonrada yan ciziyorlar.
Gercekten onemsemese bu konuyu bir daha acmaz bile.

çok küçük değilim 22 yaşındayım. hani 22 de çok büyük bi yaş değil ama bilemiyorum ya neden böyle oluyor mutlu olamaycak mıyım ben hiç çok acıyor canım

eski erkek arkadaşınızın sizinle uğraşmasını aslında daha farklı görebilirdi, çünkü eski erkek arkadaşınız sizi seviyor ve iğrenç şekilde iftira atıyor, bu çok açık ortada, ayrılmanız için savaşıyor belliki hedef sizsiniz,sizinle tekrar beraber olabilmek, yeni erkek arkadaşınız bunu anlamayıp eski arkadaşınızın sözüne inanıp onu dinlediyse bittiği için sevinin bence.

şaka gibisin o kız hakkında söylediklerin

oda senin hakkında aynı düşüncelere sahip demek ki

hayır yani diğer kız için etmediğin hakaret kalmamış

insan önce bir kendine bakmalı

ne ayrıcalığın var senin ondan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…