- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
evet, bekarete onem verilebilir.. ama once sorun etmeyip, onun bunun lafiyla sirt donecekse, adamligini tartismak lazim.. bekaret onemli ise, en bastan kiz soyledikten sonra ona gore davranmali, bi yola girip guvendirmemeli..kuaura bakmayin kizlar ama turkiyede yasiyoruz musluman bir ulkede evet bende erkek oslam kendime alacagim kziin once namusuna bakarm nasil bukadar rahatsıziniz analmiyorum bu kizlik bukadarmi basit artik hatalar yapilmis olablir evet ama her erkek bnu kaldirmaz kaldiran erkek te olur sever cok asik olur anlayos gosterir ama olmasi gereken hatasiz olmak cokta basit deil erkek icin bu konu
Hayatına giren hiç bir erkeğe geçmişinde yaptıkların yüzünden hesap vermek zorunda değilsin. Senin ona karşı sorumluluğun onunla beraber olduğun süre içindeki davranışların ve sonuçlarından ibarettir. Güçlü ol ve birisi sana keşke geçmişteki hataların olmasaydı dediğinde ben geçmişteki hatalarımla su an bu şekildeyim beni geçmişim yüzünden yargılayamazsın de. Eğer seni yargılarsa da bırak hayatından çıksın. Emin ol bi şey kaybetmezsin.arkadaşlar yazmıştım burda erkek arkadaşımla sorunlarım var diye biz barıştık ama olayın aslında geçmişim olduğunu öğrendim. ben geçmişimde hatalar yaptım. gerçekten çok pişman olduğum ilişkiler yaşadım cinsel birlikteliklerim oldu. ama ben erkek arkadaşıma anlattım çünkü aramızda gizli saklı kalsın istemedim. yalan olsun istemedim anlattım. ama o hayatı bırakmıştım alakam yoktu. ama benim eski bir erkek arkadaşım beni rahatsız etmeyi sürdürdü. bi üç dört ay sessiz kaldı. sonra bizim samimi bir kız arkaaşımız vardı ama kız da anasının gözü yani yapmadığı iş kalmamış sırf erkek olsun ona fark etmez. yani hayatında erkek istiyor böyle çevresinde popüler bir erkek olsun başka bişey olmasın. o ikisi çıkmaya başlamışlar. Allah mutlu etsin bizden uzak Allaha yakın olsunlar dedik. Ama benim hakkımda yalan yanlış iftiralar attılar. Neyse yüzleştik orda bi laf söyledi çocuk dedi ki sevgilime : bunun kimle naptığı belli değil sen bunla nasıl berabersin? sevgilimde ben kabullendim dedi ama sonra ayrılalım dedi bana ayrıldık keşke yapmasaydın o hataları dedi ama şu an elimden değiştirme gücüm yokk. çok pişmanım canım çok acıyor o kız o çocukla mutlu aralarında sevgi ble yok ben burda acı çekiyorum. sevgilimden ayrıyım cidden canım acıyor. kendimden nefret ediyorum ölmek istiyorum.
bu adamin kisiligi canim iste cok kararli tam sahip cikabilir olmali. benim takildgim bu bekaretlik kinusunu okadar basite almislarki ona takildim... ayrica tek bir hata deil tek bir hata olsa hic yorum yaomazdim hatalar dye yazmis konu sahibi ve yapilan yorumlar oyle ki utandim okurken utandim uzgunum geleceğimiz icinevet, bekarete onem verilebilir.. ama once sorun etmeyip, onun bunun lafiyla sirt donecekAyrıamligini tartismak lazim.. bekaret onemli ise, en bastan kiz soyledikten sonra ona gore davranmali, bi yola girip guvendirmemeli..
tabiki, katiliyorum sana, amaann onemli degil bekaret mi kalmis diyecek halimiz de yok.. bunu onemseyen insanlari da 'yobaz' diye yaftalayamayiz.. herkesin kendi ahlak anlayisi.. bekareti onemsemeyince hemen 'modern' de olunmuyo..bu adamin kisiligi canim iste cok kararli tam sahip cikabilir olmali. benim takildgim bu bekaretlik kinusunu okadar basite almislarki ona takildim... ayrica tek bir hata deil tek bir hata olsa hic yorum yaomazdim hatalar dye yazmis konu sahibi ve yapilan yorumlar oyle ki utandim okurken utandim uzgunum geleceğimiz icin
Ataerkil bir toplumda yasiyoruz demek istediniz herhalde. Muslumanliga gore hem erkegin hem kadinin zina yapmamasi kendini korumasi gerekir, sadece kadinlara has bir durum degil bu. Ayrica kendime almam ne allasen? Kole mi aliyorsunuz? Evlilikte hayat birlestirilir kadin alinmaz.kuaura bakmayin kizlar ama turkiyede yasiyoruz musluman bir ulkede evet bende erkek oslam kendime alacagim kziin once namusuna bakarm nasil bukadar rahatsıziniz analmiyorum bu kizlik bukadarmi basit artik hatalar yapilmis olablir evet ama her erkek bnu kaldirmaz kaldiran erkek te olur sever cok asik olur anlayos gosterir ama olmasi gereken hatasiz olmak cokta basit deil erkek icin bu konu
kuaura bakmayin kizlar ama turkiyede yasiyoruz musluman bir ulkede evet bende erkek oslam kendime alacagim kziin once namusuna bakarm nasil bukadar rahatsıziniz analmiyorum bu kizlik bukadarmi basit artik hatalar yapilmis olablir evet ama her erkek bnu kaldirmaz kaldiran erkek te olur sever cok asik olur anlayos gosterir ama olmasi gereken hatasiz olmak cokta basit deil erkek icin bu konu
Canım kendini üzme sevgilin seni sevseydi ne olursa olsun bırakmazdı benim kuzenim şu anki kocasının en yakın arkadaşıyla çıkmıştı hatta cinsel ilişki bile yaşadılar kocası bunların hepsini biliyodu ama kocası hiç sorun yapmadı ben seni çok seviyorum geçmişin beni ilgilendirmez dedi ve şu an çok mutlular. Sende kendini strese sokma seven erkek seni her halinle kabul ederarkadaşlar yazmıştım burda erkek arkadaşımla sorunlarım var diye biz barıştık ama olayın aslında geçmişim olduğunu öğrendim. ben geçmişimde hatalar yaptım. gerçekten çok pişman olduğum ilişkiler yaşadım cinsel birlikteliklerim oldu. ama ben erkek arkadaşıma anlattım çünkü aramızda gizli saklı kalsın istemedim. yalan olsun istemedim anlattım. ama o hayatı bırakmıştım alakam yoktu. ama benim eski bir erkek arkadaşım beni rahatsız etmeyi sürdürdü. bi üç dört ay sessiz kaldı. sonra bizim samimi bir kız arkaaşımız vardı ama kız da anasının gözü yani yapmadığı iş kalmamış sırf erkek olsun ona fark etmez. yani hayatında erkek istiyor böyle çevresinde popüler bir erkek olsun başka bişey olmasın. o ikisi çıkmaya başlamışlar. Allah mutlu etsin bizden uzak Allaha yakın olsunlar dedik. Ama benim hakkımda yalan yanlış iftiralar attılar. Neyse yüzleştik orda bi laf söyledi çocuk dedi ki sevgilime : bunun kimle naptığı belli değil sen bunla nasıl berabersin? sevgilimde ben kabullendim dedi ama sonra ayrılalım dedi bana ayrıldık keşke yapmasaydın o hataları dedi ama şu an elimden değiştirme gücüm yokk. çok pişmanım canım çok acıyor o kız o çocukla mutlu aralarında sevgi ble yok ben burda acı çekiyorum. sevgilimden ayrıyım cidden canım acıyor. kendimden nefret ediyorum ölmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?