çok dertliyim derdim geçmişim ve mahvolan geleceğim

genç kızlarımız sevgili kardeşlerimiz gül güzeli yavrularımız ilerde elbet sevişirsiniz neden bu erkenden büyüme isteğiniz..hayatta bir çok şeyin telafisi oluyor gerçekten birlikteliklerinize laf edecek lüksüm yok herkesin kendi hayatı ama ilişkinin hatasından bazen dönülemiyor..neden öleceksin ki belkide birliktelik yaşadığın adam(lar) içinde zamanında ölecektin..demekki ölünmüyor..bundan sonra kendine yeni bir sayfa aç..hiçbir erkek için ölme...esas oğlanı bulana kadar da sevişme.saygılar.

Baska yoruma gerek yok.

22 yasindaymissin daha, bu sana ders olsun bundan sonra kimsenin cinsel hayatinla ilgili yorum yapmasına izin verme. Sen hayatina giren erkeklerin gecmiste kimlerle sevistigini irdeliyor musun ki onlarin irdelemesine izin veriyorsun?

Bence hiç üzülme yolun başında ayrılmış sevinmen lazım ya evlendinizde yüzünüze vursaydı veya bu konu yüzünden daha sonra problem yaşasaydınız daha mı iyi
olurdu?
Geçmişi unut bundan sonraki hayatınızı en iyi şekilde yaşayın onurlu şekilde

Seni bunun için terkeden adamama mı üzülüyorsun?
Boşversene sınavını düşün önüne bak kimse için değmez!!

arkadaşlar kız arkadaşın hakkında çok acımasız konuşmuşsun senin farkın ne demişsiniz şöyle söyleyyeim.

ben bu kızla 2 yıla yakındır tanışıyorum. ben hatalarımı ergenlikte yaptım ve çok pişman oldum x e dedim yapma bak anlattım pişman olursun hayatında önüne çıkar ben pişmanım dedim o umursamadı neyse dedim ben görevimi yaptım bana gelip sevgili bul bana derdi sevgilime gider sevgili istiyorum derdi biz güler geçerdik. ortamda sözü geçen erkekleri kendine beğenir sevgili olarak ayarlayın bana derdi. biz yine bağrımıza bastık her sıkıntısında koşmaya çalıştık ama bu yağtığı şeyler soğuttu biraz beni. ben elimi eteğimi çektim çok yazmıyordum bu kız bundan rahatsız olmuş hemen eski sevgilime koşup arkamdan iş çeviriyor. ikisi gelip işte noira kötü noira geçmişi böyle noira şöyle anlatıyorlar ben kıza yazıyorum x neden böyle ne sorun var bana senden iğreniyorum tiksiniyorum senden diyor ve beni engelliyor. bende kızın her bilgisi anlattığı çok şey vardı ama ben hep susmuştum. yine sustum. sonra biz üstünde durmadık zaten işte bocaladık sonra barıştık ama gelip yine ikisi geldi hakkımda olur olmaz konuştular dayanamdım ben gittim konuştum. dedi ki neden benden ne zarar gördünüz ben size ne yapmışım ne yarar gördük ki diyorlar erkek arkadaşım gidiyor kıza diyor neden noirayı aradan çıkar ikimiz takılalım diyor kız. arkasından konuşanları edenleri susturan benim. herşeyin karşısında duran benim. sonra dün bakıyorum öğreniyorum o sevgdiğim kardeş gördüğüm kız hakkımda ne küfürler ağzıma alamam. sırf ben neden olduğunu öğrenmek istedim diye. evet ağır konuşuyorum şu an belki hakkında ama yalan değil. ben hatalar yaptım evet insan akıllanır. benim şu an o na ne derece sinirli olduğumu nasıl bir hayal kırıklığı yaşadığımı düşünebiliyor musunuz bu iki insan benim mutluluğumu bozmak için çabaladı benim mutsuzluğum üstüne bi mutluluk kurdular.

şimdi o kız hakkında biraz ağır konuştuysam kusura bakmayın ama olan bu.

Sizi gecmisinizle kabullenmek zorunda değil . hadsiz herifin dedikleri zoruna gitmiştir.o cumlesi uzerine bir de ben kabullendim demis sen nasil konusuyorsun milletin namusu sana mi kaldi diyeceğine ben olsam o ayrilmadan ben basardim tekmeyi de neyse

ben ona dedim beni savunmadın diye sabah mesaj atmış seni savunamadım vicdanım rahat vermiyor ne diyeceğimi bilemedim. sen iyiliğindenkaybediyorsun filan yazmış.

Geçmişte yaşadıkların hoş değil evet, ama önemli olan bunları arkanda bırakıp tövbe etmen... Şu mübarek ramazan ayında allaha sığın dua et emin ol ki o karşına seni gerçekten sevecek ve mutlu edecek birini çıkaracaktır. İlerde bu hallerini hatırlayıp gülümseyeceksin belkide çünkü daha çok gençsin...

Hayat senin hayatın geçmiş senin geçmişin. insanların konuşmalarında bu konunun geçmesi hem de yaralamak için kullanılması ne değişik bir kültür.

Erkek arkadaşın anlattı mı sana yediği herzeleri kardeşim?

Ne kadar gereksiz detaylar bunlar. Her ne kadar evlilik dışı cinsel birlikteliğe karşı olsam da bu kadar detayı doğru bulmuyorum.

22 yaşındasın ama çok erken başlamışssın bazı şeyleri yaşamaya. olan olmuş hata olarak görme. kendine değer ver sen beraberken aldatmadın ki sevgilini kimle ne yaşadığını neden anlatıyorsun bu itiraf merakı neden ?

arkadaşım dediğin kız için anasının gözü, erkek olsun yeter ona gibi tabirlerin var e bir zamanlar ortak bir şeyler yaşamışsın bu insanla sende öyleydin demiyorum ama arkadaş olabildiğinize göre sende çok masum değilmişsin farkındasın sende ama konuşma arkasından ki bir farkın olsun.
sınavına odaklan böyle sana getiri olmayan şeylerle kafanı yorup pişmanlıklarına pişmanlık katma.

bi süre yalnız kalın kimse olmasın bence yanınızda başka uğraşlar bulun zor bi durum... geleceğin senin elinde bundan sonra daha dikkatli olursun daha güzel insanlarla karşılastrısın Allah ım inş.

Iyiki ayrilmissin , ne bicin adam bu ..
Seni baskasinin lafiyla yari yolda birakan adamdan zaten hayir gelmez..

senin arkanda durmadıysa zaten yapacak birşey yok. kendi kararı ,saygı göstermek lazım.
yeni bir sayfa açıp,bundan sonra önüne bak bence. hayatında yaptığın hataları da bir daha tekrarlama.

hayatımda yaptığım hataları asla tekrarlamayacağım zaten onlardan uzun zaman önce geçtim. ama o kadar tükendim ki.. o kadar olur. elimi atamıyorum hiç bi şeye.

Canım sen geçmişinde yapdıklarının hata olduğunu görmüşsün Tövbe etmişsin,hayatında bi erkek olmak zorundamı sen şu Sınavına odaklansan okulunu okusan ne bilim çevreni arkadaşlarını değiştir ve bir süre hayatına erkek alma.Bide bu gereksiz geçmişinle ilgili açıklamalarını birdaha hiç bir Erkeğe yapma daha doğrusu doğru olanı bulana kadar yapma.
Allah yardımcın olsun

bundan sonra ağzımı açmam geçmişle alakalı..

Ayyy iyi olmuş ayrıldığın, hiçkimseye seni bukadar deşifre etme hakkını tanıma o kim oluyorda seni yargılıyor sanki kendi sütten çıkmış ak kaşıkmı? Emin olki öyle değildir. Boşver daha geçsin enerjini gelecegin için harca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…