Çok dertliyim okul sağlık sorunum

Bir sürü bahanenin arkasına saklanıyorsunuz. Bir sakin olun önce. Geleceğinizi düşünün. Anneniz okutmak için uğraşırken bırakıp kaçacak mısınız?
Sıraladığınız bahaneler başka bir bölüm/meslek seçtiğinizde de karşınıza çıkacak. Çoğu gitmiş, azı kalmış.

Sağlık sorunum yüzünden odaklanamıyorum ağrı sızı çekiyorum 4 yıldır böyleyim artık beynim durdu kafamın arkası bile ağrıyor bu ağrılar mahfetti beni

Ne zaman güzellik uzmanına gitsem, boşuna okumuşum diyorum içimden. Bir saatte, benim 50 saatte kazandığımı kazanıyor, belki lise mezunu bile değil... İşin bir de bu tarafı var. Herkes okumak zorunda değil bence...

Gitmiştim antidepresan vermişti mal yapmıştı beni intihar düşündürüyodu resmen Allah uzak tutsun o ilaçlardan asla içmem birdaha gecen sene içmiştim

Gittiğinizde derslere kendinizi veremediğinizi, dikkatinizin dağıldığını söylediniz mi? Bu şikayetlere antidepresan vermez doktor.

Gittiğinizde derslere kendinizi veremediğinizi, dikkatinizin dağıldığını söylediniz mi? Bu şikayetlere antidepresan vermez doktor.
Söylemedim tam evet söylemem gerekiyor belki de ben en iyisi yine gideyim normalde o kadar aklı başında insanım ki ama bu ağrılar mahfetti beni insan yorgun olunca mutsuz oluyor düşünsenize hep yorgun ağrılı uyuyup uyandığınızı ben fizik tedaviyede gittim ilk geçti bir anda sonra yine başladı yine gttim bu sefer işe yaramadı böyle işte bir de hocayı öyle çok sevmiyorum ki okula adım atınca kalp atışlarım hızlanıyor bunalıma giriyorum psikolojik olarak başaramam yine yapamam geçemem diyorum gecen sene kayıt yaptırdım sınıfa girdim bir anda bunalıma girip çıktm paramı geri aldm okuldan böyle işte çok telaşlı biriyim

Anladım canım antidepresan öyle bir şey ki benim gözlemlediğim kadarıyla gerçekten ihtiyacı olan insana çok iyi gelirken keyfi kullananı mahvediyor. Belki eskiden kullandığında sana uygun değildi, şimdi uygun olur bilemeyiz. Sorunun sadece odaklanma problemi değil zaten.

Maddi sorunun yok anladığım kadarıyla. Ben senin yerinde olsam bir yoga kursuna yazılırım ve doktora giderim. Ufak hobiler değişiklikler insana aşırı iyi geliyor.

O derslerden kimse geçemiyor herkes kalıyor efsanelerine inanma. Yönetmelik gereği hoca sınıfta belli bir miktar öğrenciyi zaten geçirmek zorunda. Böyle şeyler seni daha çok demoralize eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…