Çok dertliyim

vuslat5

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
412
17
318
İçel Mersin
Offf offf varmı aranızda 24 yaşında olupta gençliğini yaşacağı yerde,faturaları düşünüp acaba bugün ne yiyeceğiz,acaba bugün su,elektrik vb kesilirmi şeyler düşünen..Demin bi arkadaşımla konuştumda elbise alacakmış rengini bulamamış diye 2 saatir ağlıyormuş..Benim istediğim sadace NORMAL bi aile yaşantısı çok mu şey istiyorum

ailenin geçimi senin üzerinde sanırım
seninle beraber çalışan yok mu
sana destek olan

Üzülme canım benim derdi veren Allah dermanını da verir bugünlerde geçer. Evli mısın bekar mısın? Borcunuz mu var yoksa geliriniz mı az? İsin yoksa hemen hayırlı bi is imkani çıkar insallah karşına

6 ay önce senin gibiydim, evde ben olduğumdan her şey bana bakardı. Yemek, temizlik, çamaşır, ütü..
Kız kardeşim iş' ten gelir uzanırdı ben yemeği hazırlar, servis yapar sonra da kaldırırdım.
Markete pazara giderdim, babamın ilaçlarını yazıdırırdım, ekmek al vs. derken akşam oluvermiş, şimdi çalışıyorum ve kendimi en azından çalışıyorum diye avutuyorum, o zaman çok gariptim, bir defa arkadaşıma gitsem çok geziyorsun diyen bir babam vardı, hoş hala hafta da bir gün çıkmama rağmen çok geziyorsun diyor ama, değiştiremediğime göre takmıyorum fazla..

var tabi olmaz mı 23 yaşındayım, evlendim ve artık sorumluluk sahibiyim
hayat yorar bazen insanı, Allah güç kuvvet versin valla ne diyeyim

Bende yoğun anksiyete var o yüzden çalışamıyorum kızlar,babamla yaşıyorum bekarım.Artık takmamaya çalışıyorum ama elimde değil çok mu şey istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…