çok dertliyimmmm

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
2.413
2.879
358
Konularımı okuyanlar bilir.Düğünüme bi ay var ve hiç mi hiç huzurum yok.Sebep mi?Sebep annem...Nişanlım ve ailesinden istekleri hiç bitmiyor hiiiiç.bana da kafayı takmış durumda sürekli bağırıyor evlen defol git kurtulcam senden.Tabi parayı gördün bizi tanımazsın.Saçma saçma şeyler kuruyor kafasında.Sanki aşağılık kompleksine girmiş.anlamıyorum deliricem.damadını mı kıskanıyor nedir anlamadım hiç huzurum yok hiç.Şu bi ay nasıl geçecek bilmiyorum.Şimdiden fazlalık muamelesi görüyorum

Hayır istiyor. nişanlımla da bi sorunu yok.ona değil bana taktı zaten anlamıyorummm

Çabuk geçsin şu bir ay :) Bende evlenmek için günleri sayıyordum :) Allah mutluluk versin.Görmezden gelin...

Evden gideceğin için böyle garip davranıyor olabilir. Evlendiğin gün salya sümük ağlamazsa bende neyim

Aynen aynenn.. Sürekli ' sen değiştin, çok şımardın, havaya girdin.. Allah sonunu hayr etsin' ve sürekli her konuda o yada nişanlımı haklı görüyor.. Bense hep haksızz..

ne tuhaf anne hareketleri ya..
kaybetme korkusu bile olsa tmm kızabilir bağırabilir de, ne o öle defol git kurtulacam falan...
zamanın senin için su gibi geçmesi dileği ile........

Aynen aynenn.. Sürekli ' sen değiştin, çok şımardın, havaya girdin.. Allah sonunu hayr etsin' ve sürekli her konuda o yada nişanlımı haklı görüyor.. Bense hep haksızz..

Nişanlımın ailesi çok masraf yaptı ama istekleri bitmiyor.nişanlım annemden soğudu.sende de böyle bi durum var mı

sağolun kızlar da bilemiyorum ben gidince ağlar eminim de beni bu kadar ağlattıktan sonra ben ağlayacağımı sanmıyorum...

Yaşadığınız şey bana o kadar tanıdık geliyorki..ne kadarmı tanıdık bizzat yaşadım desem..
bak canım bence annen kendi yaşayamadığı hayatı sende görüyorsa nişanlınlada aranız iyiyise sevgi saygı vs..bunu kıskanıyor muhtemelen tabiki böyle bişeyi asla kabul etmez..evlendikten sonrada yakanı bırakmayacaktır bu ithamları izin verme sabret 1 ay en hızlı geçen dönem evlen kurtul canım..evlenincede sakın aile hayatına müdahale etmesine seni doldurmasına vs izin verme..kv kv eşinle iyi ol onların sırlarını asla kendi ailene verme dengeyi kur yani..
geçecek merak etme seni yıldıramadığını görünce iyi yoldan sokulmaya başlayabilir yine dikkat et..

Nişanlımın ailesi çok masraf yaptı ama istekleri bitmiyor.nişanlım annemden soğudu.sende de böyle bi durum var mı

Bizde o tarz hiç sorun yaşanmadı.. Herşeyin uygunu alındı, altın konusunda ne kadar bilezik isterlerse o kadar yaptılar.. Müdahale edilmedi hiçbir şekilde.. Annemle nişanlımda çok iyi anlaşıyorlar.. Annem ben nişanlımın yanında oturucam deyince bile laf söylüyor.. Sen git hemen yanına koş koş' gibilerinden Ama ben anlamıyorum bu davranışlarının sebebini.. Oluruna bıraktım duymamazlıktan geliyorum artık.. Bi konu olsa direk beni haksız görür, her zaman damadı haklıdır

Seninkinin kıskandığı aşikar bence.yanına oturmanı falan istemediğine göre

Zaten asıl korkum da o maalesef.hadi şu bi ay geçer de sonra?aileme evime çok müdahale edecek diye korkuyorum

Sen izin vermezsen hiçbir şey yapamaz. Ancak şunu da unutma annenle ilgili şeyleri eşinle sakın paylaşma. Ne kadar bozuk olursan ol annenle, bunu eşine anlatma.

Amiiin inşallahh.. Sabret sende canım, düğün stresinden oluyor böyle şeyler gerçekteen. Az kalmış bir evlen evini düzenini oturt.. Herşey geçer

bi de konu dışında bişey sorcam :) bu ifadeleri nasıl kullanıyosun ben 1 buçuk senedir üyeyim bilmiyorum :)

bi de konu dışında bişey sorcam :) bu ifadeleri nasıl kullanıyosun ben 1 buçuk senedir üyeyim bilmiyorum :)

Ayarlardan yapılıyormuş sanırım.. Bende beceremedim birine sordum, şifremi verdim.. O yaptı ayarını

Anneniz öyle demek istemiyordur eminim strese girmiştir kadıncağız Belki sizden ayrılma acısını belli etmemek adına hırçın davranıyordur. Değilse insan evladına bunu dermi. Siz sarılın öpün annenizi bu günlerinizi iyi geçirin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…