Konularımı okuyanlar bilir.Düğünüme bi ay var ve hiç mi hiç huzurum yok.Sebep mi?Sebep annem...Nişanlım ve ailesinden istekleri hiç bitmiyor hiiiiç.bana da kafayı takmış durumda sürekli bağırıyor evlen defol git kurtulcam senden.Tabi parayı gördün bizi tanımazsın.Saçma saçma şeyler kuruyor kafasında.Sanki aşağılık kompleksine girmiş.anlamıyorum deliricem.damadını mı kıskanıyor nedir anlamadım hiç huzurum yok hiç.Şu bi ay nasıl geçecek bilmiyorum.Şimdiden fazlalık muamelesi görüyorum
Aynen aynenn.. Sürekli ' sen değiştin, çok şımardın, havaya girdin.. Allah sonunu hayr etsin' ve sürekli her konuda o yada nişanlımı haklı görüyor.. Bense hep haksızz..
Yaşadığınız şey bana o kadar tanıdık geliyorki..ne kadarmı tanıdık bizzat yaşadım desem..Konularımı okuyanlar bilir.Düğünüme bi ay var ve hiç mi hiç huzurum yok.Sebep mi?Sebep annem...Nişanlım ve ailesinden istekleri hiç bitmiyor hiiiiç.bana da kafayı takmış durumda sürekli bağırıyor evlen defol git kurtulcam senden.Tabi parayı gördün bizi tanımazsın.Saçma saçma şeyler kuruyor kafasında.Sanki aşağılık kompleksine girmiş.anlamıyorum deliricem.damadını mı kıskanıyor nedir anlamadım hiç huzurum yok hiç.Şu bi ay nasıl geçecek bilmiyorum.Şimdiden fazlalık muamelesi görüyorum
Nişanlımın ailesi çok masraf yaptı ama istekleri bitmiyor.nişanlım annemden soğudu.sende de böyle bi durum var mı
Bizde o tarz hiç sorun yaşanmadı.. Herşeyin uygunu alındı, altın konusunda ne kadar bilezik isterlerse o kadar yaptılar.. Müdahale edilmedi hiçbir şekilde.. Annemle nişanlımda çok iyi anlaşıyorlar.. Annem ben nişanlımın yanında oturucam deyince bile laf söylüyor.. Sen git hemen yanına koş koş' gibilerindenAma ben anlamıyorum bu davranışlarının sebebini.. Oluruna bıraktım duymamazlıktan geliyorum artık.. Bi konu olsa direk beni haksız görür, her zaman damadı haklıdır
Yaşadığınız şey bana o kadar tanıdık geliyorki..ne kadarmı tanıdık bizzat yaşadım desem..
bak canım bence annen kendi yaşayamadığı hayatı sende görüyorsa nişanlınlada aranız iyiyise sevgi saygı vs..bunu kıskanıyor muhtemelen tabiki böyle bişeyi asla kabul etmez..evlendikten sonrada yakanı bırakmayacaktır bu ithamları izin verme sabret 1 ay en hızlı geçen dönem evlen kurtul canım..evlenincede sakın aile hayatına müdahale etmesine seni doldurmasına vs izin verme..kv kv eşinle iyi ol onların sırlarını asla kendi ailene verme dengeyi kur yani..
geçecek merak etme seni yıldıramadığını görünce iyi yoldan sokulmaya başlayabilir yine dikkat et..
Seninkinin kıskandığı aşikar bence.yanına oturmanı falan istemediğine göre
Ona göre nişanlım çok olgun, ben çocuksu.. Uzatsam liste böyle giderAma en güzel günlerimi ufak tefek sorunlarla mahvedemem
aman tek sorun bu olsun.Allah mutluluk versin cnm.bana da
Amiiin inşallahh.. Sabret sende canım, düğün stresinden oluyor böyle şeyler gerçekteen.Az kalmış bir evlen evini düzenini oturt.. Herşey geçer
bi de konu dışında bişey sorcam :) bu ifadeleri nasıl kullanıyosun ben 1 buçuk senedir üyeyim bilmiyorum :)
Konularımı okuyanlar bilir.Düğünüme bi ay var ve hiç mi hiç huzurum yok.Sebep mi?Sebep annem...Nişanlım ve ailesinden istekleri hiç bitmiyor hiiiiç.bana da kafayı takmış durumda sürekli bağırıyor evlen defol git kurtulcam senden.Tabi parayı gördün bizi tanımazsın.Saçma saçma şeyler kuruyor kafasında.Sanki aşağılık kompleksine girmiş.anlamıyorum deliricem.damadını mı kıskanıyor nedir anlamadım hiç huzurum yok hiç.Şu bi ay nasıl geçecek bilmiyorum.Şimdiden fazlalık muamelesi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?