- 31 Temmuz 2019
- 28
- 13
- 3
- 32
- Konu Sahibi prenseslerindiyari
-
Bu en başta size işkence.Başlıktan anlaşılacağı üzere fazla sorgularım didiklerim her şeyi. Sevgilimi aşırı kontrol altında tutmaya çalışırım. Ben 26 o 32 yaşında pek de ahım şahım olmasa da normal giden bir ilişkimiz var. Ve benim tek hatam sürekli kontrol etmem. Oda sütten çıkma ak kaşık değil geçmişi yüzünden sürekli kontrol altında tutmaya çalışıyorum aslında. Yanlış biliyorum sıkıyorum belki onu ama elimde değil. Annem sürekli beni de bir şeye tetikliyor öyle yapıyor şöyle yapıyor diye ne kadar dinlemez görüksemde etki ediyor işte. Ben artık her şeyi oluruna bırakmak istiyorum onu daha serbest bırakmak istiyorum. Üstüne çok düşmek istemiyorum sizce bunu nasıl başarabilirim.
hayır sadece sevgilimle ilgili arkadaşlarımın arasında gayet relaksımSadece sevgilinizle mi ilgili bu durum. Arkadaşlarınıza karşı nasılsınız peki?
o zaten bana rahatlığı ver se sorun ortadan kalkacakda veremiyoriş ona düşüyor yüreğini yatıştırsın ki sende rahatlayıveresin
sana o güveni rahatlığı vermeden ilişkinizi bir adım öteye taşımayın tavsiyem. zira evlilik sonrası işler daha da çıkmaza giriyor..o zaten bana rahatlığı ver se sorun ortadan kalkacakda veremiyor
zaten 1 seneye yakındın beraberiz evlilik lafı etmez hiçsana o güveni rahatlığı vermeden ilişkinizi bir adım öteye taşımayın tavsiyem. zira evlilik sonrası işler daha da çıkmaza giriyor..
Annem sürekli beni de bir şeye tetikliyor öyle yapıyor şöyle yapıyor diye
benim gözümü açmakmış yok sana yalan söylüyor yok şöyle yok böyle kafayı yedirtir banaAnnen neden sürekli böyle söylüyor?
Öncelikle kendine güven. Kendini güzel bul. Sen bir kadınsın. Ulaşılmazsın. O seni kıskanacağına sen onu kıskan.Başlıktan anlaşılacağı üzere fazla sorgularım didiklerim her şeyi. Sevgilimi aşırı kontrol altında tutmaya çalışırım. Ben 26 o 32 yaşında pek de ahım şahım olmasa da normal giden bir ilişkimiz var. Ve benim tek hatam sürekli kontrol etmem. Oda sütten çıkma ak kaşık değil geçmişi yüzünden sürekli kontrol altında tutmaya çalışıyorum aslında. Yanlış biliyorum sıkıyorum belki onu ama elimde değil. Annem sürekli beni de bir şeye tetikliyor öyle yapıyor şöyle yapıyor diye ne kadar dinlemez görüksemde etki ediyor işte. Ben artık her şeyi oluruna bırakmak istiyorum onu daha serbest bırakmak istiyorum. Üstüne çok düşmek istemiyorum sizce bunu nasıl başarabilirim.
İlk cümlemde o seni kıskanacağına sen onu kıskan demişim.Öncelikle kendine güven. Kendini güzel bul. Sen bir kadınsın. Ulaşılmazsın. O seni kıskanacağına sen onu kıskan.
Aynı durumu ben eşime yapıyordum. Sonra düşündüm yahu ben kadınım Allah'a çok şükür boyum posum yerinde herkes tarafından beğenilen bir kadınım ben onun üzerine düşüp sıkacağıma onu havalara sokacağıma o beni kıskansın.
Diye diye bunu uyguladım. Şu an eşim adımımı atsam nerdesin diye soruşturup duruyor çünkü ben onu hiç soruşturmuyorum dolayısıyla onda merak oluşturuyor.
ayarında derken nasıl oldu o bende onu uygulamak istiyorumEvliligimin ilk yılları aynen böyleydim hem ona hem kendime hayatı zehir ediyordum tabi sebep aynı güven sarsılması çok zor ama tekrar güvenini kazanana kadar geçmeyecek ben eşime kurana el bastırmıştım yemin ettirmistim inancı olduğunu biliyorum sonrada düzelttim kendimi onca yeminden sonra bir hata yapamayacağına inandım içim rahatladı ama yinede tamamiyle boş bırakmadım tabi ayarında bıraktım bir hatasını görmedim şuana kadar
peki bunu nasıl yaptın nasıl başardın kıskanmamayıÖncelikle kendine güven. Kendini güzel bul. Sen bir kadınsın. Ulaşılmazsın. O seni kıskanacağına sen onu kıskan.
Aynı durumu ben eşime yapıyordum. Sonra düşündüm yahu ben kadınım Allah'a çok şükür boyum posum yerinde herkes tarafından beğenilen bir kadınım ben onun üzerine düşüp sıkacağıma onu havalara sokacağıma o beni kıskansın.
Diye diye bunu uyguladım. Şu an eşim adımımı atsam nerdesin diye soruşturup duruyor çünkü ben onu hiç soruşturmuyorum dolayısıyla onda merak oluşturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?