- 28 Eylül 2025
- 36
- 8
- 1
- 29
Merhaba ben yeni üye oldum iyi geceler dilerim içimi dökmeseydim bunalıma girecektim bu benim ikinci evliliğim ilk eşimden şiddet gördüm fakat ( yaralama derecesinde) ailem hiç bi zaman elimden tutmadı annem başkasıyla evli ve ü ey babam bana tecavüz etmeye kalktı annem buna rağmen hala o kişiyle birlikte merdiven yıkayarak ev temizliklerine giderek geçindim daha sonra boşandıktan beş yıl sonra şuan ki eşimi tanıdım ve ne aileden ne ilk eşimden sevgi görmeyince onun çocuklarıma olan ilgisine sevgisine bana olan davranışlarına kanıp evlendim ilk zamanlar hiç bişi yoktu benim ikinci evliliğim diye eşimin ailesi istemedi beni herşeyi sıfırdan kurduk kenarımızda paramız hiç bişimizz yoktu taksitle aldık ödenir sandık herşey üst üste geldi ödeyemedik icraya düştük şuan bir yaşında bebeğim var ve bebeğim olunca iyice sıkıntılar artmaya başladı bizi evden kovmaya başladı sürekli beni kırmaya başladı ben çocuklarıma hep anne baba oldum elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım ama artık çok yoruldum eşimden dolayı evin bütün yükü bende ilgisiz alakasız biri oldu bi bakıyorum çok iyi bi bakıyorum çok kötü hep yardım gruplarına yazdım evimin ihtiyaçlarını almak için evimde makarnam eksik olduğunda birkez eşim gelirken alır diyemedim hep ele güne muhtaç oldum çocuklarımın okul ihtiyaçlarını bile zor zahmet aldım nolur akıl verin bana buzdolabm bomboş ama hiç bişi umrunda değil dayanamıyorum saat şuan 12 yi geçti ve ben hala ağlıyorum kimsem yok çocuklarıma bakan biri yok çalışamıyorum kafayı yicem daha bir yudum yemek bile yemedim artık dayancak gücüm kalmadı