Çok Doldum

cevap vermeden geçemedim.
bizde altlı üstlü oturuyoruz. bende çalışıyorum. Bende önceleri senin gibi yumuşak davrandım baktım kazıklar arka arkaya geliyor gözümü bir açtım pir açtım.
ama ne olursa olsun evime karışmalarına müdahale etmem istediğim eşyayıda alırım eşimede sormam şu lazım bunu alıcam derim istersen beraber alalım derim oda kendin hallet der :)
eşimden bile izin almazken kvye ne oluyor ki? evimde ne olup ne olmadığını bile bilmez ki bilmesinede gerek yok zaten. ayda yılda bir gelirler zaten oda eşimin aşırı ısrarıyla.
kendim kazanıyorum istediğim gibide harcarım . Nereye gittiğimi ne aldığımı bilmesine gerek yok
bi hediye aldığımızda bile ücretini soran bi kadın kv
bide ellerine para saymışsın çok yumuşak davranmışsın onlarda kullanıyor doğal olarak
sert ol istediğin zaman istediğini yap ben böyleyim de
herkes kendi evinin eşyasını kendi alsın niye siz yada kaynınız ödesin?
ve biriktir azda olsa bi kenara at yarın ne olacağı belli olmuyor canım

bu konuyu başkasında okusan ne cevap yazardın çok merak ediyorum..
çünkü bütün konulara şöyle yapın, böyle yapın ezdirmeyin kendinizi yazıyorsunuz,
kendinize de bi cevap yazın ve uygulayın..

Odalarin rutubetli olmasi yeni dogan bebek icin cok tehlikeli. Benim kardesim dogdugunda ayni sekildeydi ev, malesef yillarca astim belasiyla ugrastik. Ev buz gibi diyorsunuz bebegi nasil isitacaksiniz? Kat kat giydirmek te iyi degil ki. Yikanmasi bile problem olacak. Mümkünse o alinmis bu alinmamistan cok ev derdine düsün derim ben.

haklısın canım kızmıyorum sana. aslında son zamanlarda yavaş yavaş karşı çıkmaya başladım bu olanlara. çünkü şimdiye kadar insanlar kırılmasın mentalitesine sahiptim. baktım kimse beni düşünmüyor, ben de hiçkimsenin duygularını takmamaya karar verdim.

Kesinlikle cevabini ver sakin susma... Kim onlar.... Arkadaslar bilirler ben de de bir gorumce var, dugunde taktigi 2 bilezige goz diken adi bir insan... Esimin kendisine olan borclarini ( Ki bunlar dugunde bana alinan ust- bas ceyizlik seyler standart yane) bunlari liste haline getirip evlendigimin 10. gunu kapima dayanan Allah`i kitabi PARA olan bir yaratik... Esim benim onlarin arasindan nasil cikmis bilmiyorum... KV de kizini kolluyo tabi , beni mi kollucakti...

Neyse ver agzinin paylarini, sen hamilesin onlarin seni el uzerinde tutmalari gerekirken alttan alan sen oluyorsun... Bu nasil bir insanliktir anlamiyorum ya..

Back
X