Cok dusuk yumurtalık rezervi erken menopoz cikolata kistleri

crosword

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.118
328
648
Evet tum bunlara sahibim .incir kuru rezerv için iyi imiş ancak erken menopozda olanlar kullanmasın denmiş saracoglu sitesinde.incir kuru kullananlar amh niz fsh nız nasıldı fayda gordunuz mu risk almaya deger mi.prolaktin sorunum yok.tup bebekte 1 embriyo olusuyo bu ay yaptırdım kimyasal oldu ocak ta tekrar baslamayı dusunuyorum

Evet tum bunlara sahibim .incir kuru rezerv için iyi imiş ancak erken menopozda olanlar kullanmasın denmiş saracoglu sitesinde.incir kuru kullananlar amh niz fsh nız nasıldı fayda gordunuz mu risk almaya deger mi.prolaktin sorunum yok.tup bebekte 1 embriyo olusuyo bu ay yaptırdım kimyasal oldu ocak ta tekrar baslamayı dusunuyorum
Benim size bir sorum var. Ben de o testleri yaptıracağım ancak adetin 3. Günü istediler. Ben maalesef ilaçla adet oldum. Yani regl olabilmem icin bana hormon verdiler....Siz nasıl yaptırdınız hormon testini. Kendiliğinden regl olduğunuz da mi yoksa ilaçla regl olduğunuz da mi. :) sorunuzun karsiligi degildi belki ama merak ettim.

Benim size bir sorum var. Ben de o testleri yaptıracağım ancak adetin 3. Günü istediler. Ben maalesef ilaçla adet oldum. Yani regl olabilmem icin bana hormon verdiler....Siz nasıl yaptırdınız hormon testini. Kendiliğinden regl olduğunuz da mi yoksa ilaçla regl olduğunuz da mi. :) sorunuzun karsiligi degildi belki ama merak ettim.
Cok sukur simdilik kendiliğinden adet oluyorum

36 yas.2.5 cm ve 4.5 cm iki yumurtalık kist.
amh 0.10.
afc maksimum 4.
gecen yıl ilkdeneme pozitif.
33 haftada dogum ama yasamadı.
bu yıl 1 embriyo 3.gun 10 hucreli grade 1 transfer kimyasal
:( sınavınız kolay olmamış çok üzüldüm, inanıyorum mükafatını alacaksınız... Benimde yaşım 36 amh 0,49 iki yumurtalık kisti ve her iki overde, bu ay ilk kez tüp bebek deneyeceğim aam çok korkuyorum... Sizin kistleriniz tedaviden nasıl etkilendi, büyüdüler mi? ve transferden önce her hangi bir işlem oldumu kistler için

:KK43: sınavınız kolay olmamış çok üzüldüm, inanıyorum mükafatını alacaksınız... Benimde yaşım 36 amh 0,49 iki yumurtalık kisti ve her iki overde, bu ay ilk kez tüp bebek deneyeceğim aam çok korkuyorum... Sizin kistleriniz tedaviden nasıl etkilendi, büyüdüler mi? ve transferden önce her hangi bir işlem oldumu kistler için
Ben de kan verdim amh henuz cikmadi. Yaşım benim de 36. Ilacla adet gördüğüm için fsh baktiamıyorum. Kendiliğinden olduğumda baktırmak lazımmış. Peki amh degeri gebeliği etkiliyor mu tek başına

Ben de kan verdim amh henuz cikmadi. Yaşım benim de 36. Ilacla adet gördüğüm için fsh baktiamıyorum. Kendiliğinden olduğumda baktırmak lazımmış. Peki amh degeri gebeliği etkiliyor mu tek başına
canım amh kalite ve rezerv ile ilgili, sayı olarak az olması gebeliği etkilemese de kalitesiz yumurtaların da göstergesi olduğu için döllenmeyi etkileyebiliyor malesef

:( sınavınız kolay olmamış çok üzüldüm, inanıyorum mükafatını alacaksınız... Benimde yaşım 36 amh 0,49 iki yumurtalık kisti ve her iki overde, bu ay ilk kez tüp bebek deneyeceğim aam çok korkuyorum... Sizin kistleriniz tedaviden nasıl etkilendi, büyüdüler mi? ve transferden önce her hangi bir işlem oldumu kistler için
İlkinde gecici menopoz daydım biraz kuculduler ve hala aynı duzeyde boyutları.

Yaaa olemiymis ben incir kürü kullandım sonra amh 0.8 çıktı normalde çok iyiydi yumurtalarım bi anda düştü. Bilseydik kullanmazdım 🤦🏻‍♀️

Merhaba benim de yaş 36 geçen sene amh 0,3 idi bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktık ancak bugün adetin 2. Günüydü gittim 24 mm lik bir kist görüldü. Önümüzdeki aya erteledi doktor. Geçmesi için Doğum kontrol hapı verebiliriz ancak senin pıhtılaşma sorunun olduğu için kullanamazsın dedi. Umarım önümüzdeki aya kistten kurtulurum

Arkadaslar çok acil yardiminiza ihtiyacim var.Hamile kalmak icin yumurta takibi yaptiriyordum doktora.Ilk defa bu ay doktor degistirmistim.Doktor yumurtama bakti.Senin yumurtan 45 yasindaki kadinin yumurtasi düzeyinde. Tüp bebek bile zor dedi.37 yasindayim.Sadece alttan ultrasonla bakmakla herhangi bir test yapmadan bu sonuca varilabilir mi?ne olur yardimci olun basina böyle birsey gelen varmi?dünya başıma yikildi resmen

Arkadaslar çok acil yardiminiza ihtiyacim var.Hamile kalmak icin yumurta takibi yaptiriyordum doktora.Ilk defa bu ay doktor degistirmistim.Doktor yumurtama bakti.Senin yumurtan 45 yasindaki kadinin yumurtasi düzeyinde. Tüp bebek bile zor dedi.37 yasindayim.Sadece alttan ultrasonla bakmakla herhangi bir test yapmadan bu sonuca varilabilir mi?ne olur yardimci olun basina böyle birsey gelen varmi?dünya başıma yikildi resmen
Canim ultrasonda geriden gelen yumurtalari sayarak fikir sahibi olabiliyorlar, azalmissa goruyorlar ama bu net ve kaba konusma yanlis, tabiki amh basta olmak uzere testler yapilmali

Mutlaka bir başka doktora daha görün ve bu doktor mümkünse infertilite üzerine çalışan birisi olsun. Vaginal usg ile 5 mm üzerindeki folikülleri görebilirler. Bir de adetin ikinci günü ya da üçüncü günü git doktora ve amh düzeyini de ölçtür. O da nicel bir veri olur elinde

doktoru değiştirmeye karar verdim.Ama çözüm olacak mı bilmiyorum.Çünkü adam kimisi seni kandırmaya çalışır yok öyle birşey der paranızı kapmaya çalışır dedi.Şuan çaresiz bir şekilde bekliyorum.Sadece buraya yazdım eşimde dahil ailemden kimsenin haberi yok.Ne diyeceğim bilemiyorum.

doktoru değiştirmeye karar verdim.Ama çözüm olacak mı bilmiyorum.Çünkü adam kimisi seni kandırmaya çalışır yok öyle birşey der paranızı kapmaya çalışır dedi.Şuan çaresiz bir şekilde bekliyorum.Sadece buraya yazdım eşimde dahil ailemden kimsenin haberi yok.Ne diyeceğim bilemiyorum.
Bozmayın moralinizi Rabbim ne olmazları olduruyor. Ben de hep doktorların çok zor dediği bir hastaydım ama sabrın sonu selamet. Bir tup Bebek uzmanı ile görüşüp hemen tedaviye başlayın. İnanıyorum güzel sonuçlar gelecek

Back
X