arkdaslar evet bazı seyler söylenmez ama ben kayınvalideme yılbası olsun anneler günü yada dogum gününde hep en güel yerlerden ayakkabısı canyası cüzdanı elbisesi bluzu aldım .ve bunları gerckten özenerek saatlerce dolasıp yanımdaki insanın fikrini alarak aldım .yani bi yemek maşası yaaa bu kadar olamaz cidden ! hiç almazsa daha ii .bir de arkdaslar yazmıs benim kayınvalidem benimkini hatırlamıor diye .benim esimle dogum günlerimiz arasında bi gün var. ordan hatırlıor. bu arada 3 aylık evliyim ,,ilk dogum günümdü onlarla gecirdigim .
bugün dogum günüm fakat dün aksam yasananlar aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor.dün işten çıktım eve geldim,kapım çalındı,kayınvalidem elinde hani yemekleri sardıgımız streçe iki tane metal uyduruk yemek maşasını sarmış,doğum günü hediyeni getirdim dedi .aksam oldugu için bahçenin ışıgı yanıordu ,o anda hediyeyi göremedim .hemen kendi kızım sana maşa aldım dedi .bende tşk ettim ,çıktı gitti evine .bende zannediorum ki saç masası ,ama nerde o bile degil ya ,uyduruk iki liralık şeyı sarmış .o kadar sinirlerim bozulduki anlatamamç oturdum eşim isten gelinceye kadar sinirden agladım .bu arada : eşimin ailesinin durumu çok ii arkdaslar.yani bizde kendileride çok lüks bir villada oturuoruz .yani para herkeste olabilirde görgü bambaska bir sey. ve gecen yıl kızlarının dogum gününde gözümün önünde tam altın verdiler.bu kadar adaletsizlik olur mu ya ?
bugün dogum günüm fakat dün aksam yasananlar aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor.dün işten çıktım eve geldim,kapım çalındı,kayınvalidem elinde hani yemekleri sardıgımız streçe iki tane metal uyduruk yemek maşasını sarmış,doğum günü hediyeni getirdim dedi .aksam oldugu için bahçenin ışıgı yanıordu ,o anda hediyeyi göremedim .hemen kendi kızım sana maşa aldım dedi .bende tşk ettim ,çıktı gitti evine .bende zannediorum ki saç masası ,ama nerde o bile degil ya ,uyduruk iki liralık şeyı sarmış .o kadar sinirlerim bozulduki anlatamamç oturdum eşim isten gelinceye kadar sinirden agladım .bu arada : eşimin ailesinin durumu çok ii arkdaslar.yani bizde kendileride çok lüks bir villada oturuoruz .yani para herkeste olabilirde görgü bambaska bir sey. ve gecen yıl kızlarının dogum gününde gözümün önünde tam altın verdiler.bu kadar adaletsizlik olur mu ya ?
Karşılık bekleyerek mi yaptınız bunları??
"Ben en iyi şeyleri alayım zamanı gelince o da bana en iyilerini alır" böyle düşünerek mi aldınız kv ne hediyelerinizi?
Keşke almasaymışsınız o zaman.
Bu hepten yanlış.
Görümcem 1 sene önce vefat etti.Allah askına lafa bak parası varsa ve gelinide ona özenip alıyorsa karsılık beklicek tabiki canım
ne cok polllyanna varmıs peki neden bukadar gelin kv yazıları okudum ben kim yazdı onları :26:
bravo böle pembe gözlüklerle bakıp karsılık beklemeyenlere
bakarsınız sizede kvdeniz maşa getirir kızna altın takar ve siz ona güzel hediyeler almısken
bakalım ozaman aynı fikirde olcakmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?