çok düşünceli kayınvalidemden doğum günü hediyesi !

söylemeyeyim söylemeyeyim uzamasın istiyorum ama vallahi dayanamayacağım. siz de harikasınız. konu kayınvalideler olunca pek bir acımasız olunuyor gördüğüm kadarıyla

Son düzenleme:
söylemeyeyim söylemeyeyim uzamasın istiyorum ama vallahi dayanamayacağım. siz de harikasınız. konu kayınvalideler olunca pek bir acımasız olunuyor gördüğüm kadarıyla

yok ayol ne acımasızlığı :) sadece sallamicaksın didim:)

kaynananın espiri anlayışı çok gelişmiş bence :)
benmki de bana kullanılmış paslanmış pazarlarda satılan demir yüzük vermişti.
attım çöpe gitti.
ne ağlicam beee.

Çok nankör olduğunuzu düşünüyorum .
Bunda öyle saatlerce ağlayacak bir şey yok .
Kadın hatırlamış onu almış .
Size illa bir şey almak zorunda mı ?

kuru kuru kutlasaymış daha iyiyimiş bence! maşa ne yani bir anlamı var bence bilemedim ki..

bencede boşver hiç sinirini bozma valla nasılsa paranız vamış eşin sana güzel bir heidye almıştır git kaynan göster dogum günmde gelen en güzel hediye diye belki biraz utanır

Yeni yaşın hayırlı olsun canım hiç getirmese iyiymiş ama üzülme boşver sende onun doğum gününde iki çatal iki bıçak götürürsün anlar derin manayı

eğer kv yaşlı ise takma kafana ağlamaya değmez ama genç ise biraz imalı bir hediye olmuş

Katılıyorum... "Ne güzel düşünmüş, hediye almış." olarak değerlendirilmemeli bu durum. Kayınvalidesi hiç hediye almasaydı mesela, küçük bir kek-pasta yapıp götürseydi, "Kızım nice yıllara olsun, sana pasta yaptım." deseydi, konu sahibi yine üzülür müydü? Sanmıyorum. Bazı hediyeleri hiç götürmemek daha iyidir. Hediye vereyim derken kalp kırarsınız.

Konu başlığı keşke "tam altın bekleyen gelinin dramı" olsaymış.

Hediyenin büyüğü kücüğü olur muymuş olurmuş.

Konu başlığı keşke "tam altın bekleyen gelinin dramı" olsaymış.

Hediyenin büyüğü kücüğü olur muymuş olurmuş.

ayy kendimi dışarda tutarak diyorum ki bu gelinler hep bekler bir şey vermezler :)))

tabiii ne konu sahibini ne de KV sini tanırım.ne nedir bilmiyorum ama bir olaya bakarak arasını bozmasın böyle alıngan oldugu sürece ortam çok gergin herkes mutsuz olur.hatta evlilik biter.

Kim kendi öz kızına 1 gelinine 1 veriyor ki ?
Yerinde olsam villamda mutluluğuma bakarım oturup ağlamam ihtiyacın mı var sanki kvden gelecek hediyeye hiç takma

Tam altindan dogumgunu hediyesi mi olur ya? Insan hediye ceki falan alir bari.. Kizina tam altin veren senin dogumgununu hatirlamis, ne guzel:)

Sanırım kayınvalidenizin sizinle dalga geçerek verdiğini düşündüğünüz için bozuldunuz bu kadar.Yok eğer sadece hediyeyi küçümsüyorsanız da o da sizin eksikliğiniz.Benim kayınvalidem doğumgünümü unutmaz herzaman ufakta olsa birşeyler alır genelde de ev eşyaları kendi zevkine göre.Almasa da olur çünkü önemli olan huzur bu hayatta.Tam altın olayına girmeniz hiç hoş olmamış yakıştıramadım.

Kim kendi öz kızına 1 gelinine 1 veriyor ki ?
Yerinde olsam villamda mutluluğuma bakarım oturup ağlamam ihtiyacın mı var sanki kvden gelecek hediyeye hiç takma

bence bir yolunu bulsun arabasını yeniletsin içi soğusun yoksa bu ağlamalar hayra alamet değil :))

abla kim kime bu devirde tam altın verir doğumgününde ya Bence yanlış kişiye veriyor, doğumgünü olana değil doğum yapana verilir

abla kim kime bu devirde tam altın verir doğumgününde ya Bence yanlış kişiye veriyor, doğumgünü olana değil doğum yapana verilir

bizde öyle altın veriyor annem hediye olarak.hediye için ugrasmayanlar ya da ne istiyorsa onu alsın diyenler veriyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…