ay çok komik bunun için ağlanır mı canım yaa? Tamam kızarsın filan da bu kadar takma..Ben olsam eşime derdim bak annen bana ne layık görmüş diye atardım çöpe bu kadar basit. Kızı, gelini aynı olmuyo maalesef her kv için. Benimki de saolsun 10 kg kızına verse 1 kg bana düşer:) Hiç takmıyorum valla çoğunu tepiyorum çöpe ama gık demiyorum ..
Bu arada çok iyi niyetli hanımlar var yine konuda e hatırlamış ya dhaa ne istiyosun diyen polyannalar harikasınız..
söylemeyeyim söylemeyeyim uzamasın istiyorum ama vallahi dayanamayacağım. siz de harikasınız. konu kayınvalideler olunca pek bir acımasız olunuyor gördüğüm kadarıyla
bugün dogum günüm fakat dün aksam yasananlar aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor.dün işten çıktım eve geldim,kapım çalındı,kayınvalidem elinde hani yemekleri sardıgımız streçe iki tane metal uyduruk yemek maşasını sarmış,doğum günü hediyeni getirdim dedi .aksam oldugu için bahçenin ışıgı yanıordu ,o anda hediyeyi göremedim .hemen kendi kızım sana maşa aldım dedi .bende tşk ettim ,çıktı gitti evine .bende zannediorum ki saç masası ,ama nerde o bile degil ya ,uyduruk iki liralık şeyı sarmış .o kadar sinirlerim bozulduki anlatamamç oturdum eşim isten gelinceye kadar sinirden agladım .bu arada : eşimin ailesinin durumu çok ii arkdaslar.yani bizde kendileride çok lüks bir villada oturuoruz .yani para herkeste olabilirde görgü bambaska bir sey. ve gecen yıl kızlarının dogum gününde gözümün önünde tam altın verdiler.bu kadar adaletsizlik olur mu ya ?
Ben konu sahibinin altın falan beklediğini sanmıyorum. Sadece biraz görgü ve nezaket bekliyor. Hediye alınması bile şart değil. Birine eğer kıymet veriyorsanız bir pastayla minik bir kutlama bile yapılabilir. Biraz kıymet veriyorsanız hediye ne aldığınızdan geçtim sunumuna önem verebilirsiniz. Bu aslında sizin kalitenizi de ortaya koyar. Kırtasiyeden bir kaplık almak ne kadar zordur? Onu bir hediye paketi haline getirmek. Buraya eşimin ailesi bize şunu yapmadı bunu almadı diye konu açanlara ben de çok kızıyorum mecbur mu diye? Ben de ebeveynleri böyle konularda sorumlu tutmuyorum ama bu durum onla bir değil. Kalitesiz ve görgüsüz bir davranış olmuş. Hiç hediye bile almadan bile zarif davranışlar sergilenebilir. Olay ne hediye ne maddiyat bence.
bugün dogum günüm fakat dün aksam yasananlar aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor.dün işten çıktım eve geldim,kapım çalındı,kayınvalidem elinde hani yemekleri sardıgımız streçe iki tane metal uyduruk yemek maşasını sarmış,doğum günü hediyeni getirdim dedi .aksam oldugu için bahçenin ışıgı yanıordu ,o anda hediyeyi göremedim .hemen kendi kızım sana maşa aldım dedi .bende tşk ettim ,çıktı gitti evine .bende zannediorum ki saç masası ,ama nerde o bile degil ya ,uyduruk iki liralık şeyı sarmış .o kadar sinirlerim bozulduki anlatamamç oturdum eşim isten gelinceye kadar sinirden agladım .bu arada : eşimin ailesinin durumu çok ii arkdaslar.yani bizde kendileride çok lüks bir villada oturuoruz .yani para herkeste olabilirde görgü bambaska bir sey. ve gecen yıl kızlarının dogum gününde gözümün önünde tam altın verdiler.bu kadar adaletsizlik olur mu ya ?
Konu başlığı keşke "tam altın bekleyen gelinin dramı" olsaymış.
Hediyenin büyüğü kücüğü olur muymuş olurmuş.
Kim kendi öz kızına 1 gelinine 1 veriyor ki ?
Yerinde olsam villamda mutluluğuma bakarım oturup ağlamam ihtiyacın mı var sanki kvden gelecek hediyeye hiç takma
ayy kendimi dışarda tutarak diyorum ki bu gelinler hep bekler bir şey vermezler :)))
tabiii ne konu sahibini ne de KV sini tanırım.ne nedir bilmiyorum ama bir olaya bakarak arasını bozmasın böyle alıngan oldugu sürece ortam çok gergin herkes mutsuz olur.hatta evlilik biter.
abla kim kime bu devirde tam altın verir doğumgününde yaBence yanlış kişiye veriyor, doğumgünü olana değil doğum yapana verilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?