Az önce eşim geldi konuyu okudum.eşim gülüyor kadın cimrilikten değil gıcıklıktan almıştır diyor.geline ala ala maşamı almış diyor.hem hatta konuyu eşime okumam iyi olmuş.bilmediğim gerçeği öğrendim.biz görümcemin bebeğine 22 ayar cumhuriyet altın takmıştık.ben ondan 2 ay sonra doğum yaptım oda bebeğime 14 ayar çicek takmıştı.önemsemedim takdığımız değerde takmadığı için.eşim konuyu okuyunca ablamda böyle söyledi bana dedi.takıyı takarken eşime şöyle demiş AZ VEREN CANDAN ÇOK VEREN MALDAN .görümcemin durumuda iyi ama felaket cimri.güneş olsa kimsenin üstüne doğmaz.görümcem fazla parası başkasına geçtimi candan vermiyormuş ama az parası geçtimi candan veriyormuş.
hasta işte...................
karşıdaki böyle olunca her şey yapmacık ve anlamsız oluyor bee kadesacım
bugün dogum günüm fakat dün aksam yasananlar aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor.dün işten çıktım eve geldim,kapım çalındı,kayınvalidem elinde hani yemekleri sardıgımız streçe iki tane metal uyduruk yemek maşasını sarmış,doğum günü hediyeni getirdim dedi .aksam oldugu için bahçenin ışıgı yanıordu ,o anda hediyeyi göremedim .hemen kendi kızım sana maşa aldım dedi .bende tşk ettim ,çıktı gitti evine .bende zannediorum ki saç masası ,ama nerde o bile degil ya ,uyduruk iki liralık şeyı sarmış .o kadar sinirlerim bozulduki anlatamamç oturdum eşim isten gelinceye kadar sinirden agladım .bu arada : eşimin ailesinin durumu çok ii arkdaslar.yani bizde kendileride çok lüks bir villada oturuoruz .yani para herkeste olabilirde görgü bambaska bir sey. ve gecen yıl kızlarının dogum gününde gözümün önünde tam altın verdiler.bu kadar adaletsizlik olur mu ya ?
çok ayıp gerçekten .
sanırım size,senin elin maşalı demek istemiş kayınvalideniz
Çok nankör olduğunuzu düşünüyorum .
Bunda öyle saatlerce ağlayacak bir şey yok .
Kadın hatırlamış onu almış .
Size illa bir şey almak zorunda mı ?
Konu başlığı keşke "tam altın bekleyen gelinin dramı" olsaymış.
Hediyenin büyüğü kücüğü olur muymuş olurmuş.
ona bende takıldım.saygısızlık mı desem düşüncesizlik mi bilemedim? art niyet aramıyorum ama bana biraz görgüsüzce geldi.hiç hediyeye gerek yok bu şekilde,sadece doğum günün kutlu olsun demek daha güzel.
çok ayıp gerçekten .
sanırım size,senin elin maşalı demek istemiş kayınvalideniz
en azından doğum gününüz olduğunu hatırlamış.
doğum günlerimiz arasında 4 gün var sevgili kayınvalidemle onun doğum gününde sabahtan aradım doğum günün kutlu olsun annecim dedim eşime arattırdım zorla annesini kutlasın diye.
ama gel görki benim canım annem doğum günüm olduğunu çok iyi bilmesine rağmen bir kuru kutlu olsun bile demedi...
napalım canı sağolsun...
vermeyince mabud neylesin mahmud.....
kizlar ben yeni.kaydoldum bu yazi dikkatimi cekti tqbi siz konusu kaayinvalide ollunca benim kv dede dugunumu rezil etmustu suann dugun videimdaku suratima bakip agliyirum animi maffettu nefret ediyorum ondan
kizlar ben yeni.kaydoldum bu yazi dikkatimi cekti tqbi siz konusu kaayinvalide ollunca benim kv dede dugunumu rezil etmustu suann dugun videimdaku suratima bakip agliyirum animi maffettu nefret ediyorum ondan
Kiminize garip gelebilir ama hatırlanmamak işime gelir
Doğum günü için kendi planlarımız olmaıs kafi..
Ne bileyim telefon muhabbetlerini pek sevmem, annemi bile nadiren ararım
Ziyaretlerine gidince konuşurum, o ayrı
Biri beni çok arasa ben sıkılırım
Hiç aramaması, belli aralıklarla yüzyüze görüşmek kafi bana göre
Ha doğum günün kutlu da olsun denebilir, teşekkür ederim ama niye kutlanmadı veya adabıyla bi hediye gelmedi diye ağlamam
Ağlamam için önemli bişey olması lazım
Annem unutsa alınırım, evlendim diye beni unuttu mu derim belki içimden ama kaynanam beni 2 yıldır tanıyo doğum günün kutlu olsun dese ne olur demese ne olur :97: bende demiyorum ki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?