- 21 Kasım 2017
- 29.031
- 126.575
- 598
ChatGPT’yi doğru kullanabilmek önemli. X ismi kız ismi mi erkek ismi mi diye aratmak yerine o ismin etimolojisine bakmak gerekiyor. Ben aradığımda bana şöyle dedi mesela. Siz memnunsanız sıkıntı yok. Yanlış bilgi olunca düzeltmek istedim.Ben araştırdığımda unisex isim diye görmüştüm. Tekrar emin olmak için chatgptye sordum o da unisex isim dedi. Ama öyle yada değil önemli değil. Ben çok memnunum isminden
Ya ben hiç karşılaşmamıştım duyunca da sevinsem mi üzülsem mi bilemedimBenim öğrencilerim oldu Emir Alp diye. Şu an 10. sınıf öğrencim var halihazırda.
Çok güzel bir isim. Adıyla yaşasın, adı gibi yiğit, cesur, gözüpek olsun.Ya ben hiç karşılaşmamıştım duyunca da sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Çok teşekkür ediyorumÇok güzel bir isim. Adıyla yaşasın, adı gibi yiğit, cesur, gözüpek olsun.
Barlas marsel ahlas mir arden ediz duhan yavuz biz bunlara bakmıştık bu isimleri koymadık ama ben beğeniyordumMerhaba eşimle bir türlü bebeğimizin ismine karar veremedik eşim çok nadir çok duyulmamış bir isim istiyor ben bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz? Anlamlı çok duyulmamış erkek bebek isimleri önerirmisinizz ?
BizBenim öğrencilerim oldu Emir Alp diye. Şu an 10. sınıf öğrencim var halihazırda.
bizde öyle düşündük sonra Cihangir koydukBu çok duyulmamış isim koyma çabası komik değil mi artık ya. Sizin gibi çok kişi olduğu için çok duyulmamış isimlerin hepsi o yaş gruplarında gayet sık konulan isimler oluyor. Sosyal medyada, çevremde mutlaka denk geliyorum. Bu konuda bile tavsiye edilen isimlerin hepsi gayet biliniyor. Kreş yaşında çocuğu olan, birkaç organizasyon firması takip eden herkes aynı isimleri görüyor zaten.
Benim oğlumun ismi ArınMerhaba eşimle bir türlü bebeğimizin ismine karar veremedik eşim çok nadir çok duyulmamış bir isim istiyor ben bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz? Anlamlı çok duyulmamış erkek bebek isimleri önerirmisinizz ?
Cok bilindik bi isim kiYa ben hiç karşılaşmamıştım duyunca da sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Atlas ❤Merhaba eşimle bir türlü bebeğimizin ismine karar veremedik eşim çok nadir çok duyulmamış bir isim istiyor ben bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz? Anlamlı çok duyulmamış erkek bebek isimleri önerirmisinizz ?
Kültür bunalımı yaşayan görgüsüz TürklerÇok duyulmuş isim koymak niye problem oluyor? Herkes en farklısını ben yaptım yarışında.
Arkadaşımın oğlunun adı bertug kızınında bertilda oğluyla değil de kızının ismi konusunda çok sorun yaşıyorlar herkes bertoooo diye sesleniyormuş oda üzülüyormuş sürekli beni erkek gibi çağırıyorlar diyeOğlumun ismi Arel, duyulmuş ama ben yakınımda hiç rastlamadım, bu dönemde belirli isimler var daha çok konuluyor.
Aklımda bi de Bertuğ vardı ama söylemesi biraz zor geldi ve ğ olmasın diye koymadım
Chatgpt bunu dediNova unisex bir isim değil, net bir kadın ismi. Oğlunuza ha Zeynep, Nisa, Ece demişsiniz, ha Nova. Latincede -us ve -a ekleri kelimelere cinsiyet anlamı katıyor. -us eril, -a dişil ektir. -a eklendiği isim ve sıfatları dişileştirir. Lütfü dururken Lütfiye koymuşsunuz gibi olmuş. Sizin oğlunuza Novus adını koymanız lazımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?