- 21 Kasım 2017
- 29.031
- 126.527
- 598
Modern dünyada delinin biri bir kuyuya taş atmış, 40 akıllı çıkaramamış diye bunu doğru mu kabul edeceğiz yav agshhsha. Erkek isim tavsiyesi istenmiş, ben de bunun bir erkek ismi olmadığını söyledim. Kişisel tercih tabii ki, isterse Nisa koysun. Nisa da Arapçada kadın demek. Modern dünya da moda olmaz inşallahChatgpt bunu dedi
- “Nova” Latincede dişil sıfattır, bu doğru.
- Ama modern dünyada Nova bir unisex isimdir, yalnızca “kadın ismi” saymak hatalı olur.
- Oğlunuza Nova ismini koymak “yanlış” değildir, bu tamamen kültürel tercih meselesidir.
- İsteyen çocuğuna "Lütfiye" de koyabilir, bu estetik ve dilsel değil, kişisel bir karardır.
biri benim arkadasim :))Ilgar, dört nala koşan at demek. Bir kaç anlamı daha var sanırım ama onlara pek vakıf değilim.
Ben çok severim bu ismi, ayrıca Türkiye'de ortalama 450 500 kişi kullanıyor. Bulup bulabileceğiniz en farkı isim olabilir.
Bir de oğlun olurdu, ona da Orhun derdin. Takım olurdu.Bana kızıma hamileyken iş yerinde bi abi kızına isim buldum selenga demiştikimseye isim de sormamıştım halbuki.
İkisi beraber ortalığı ayağa kaldırırken ben de ırmağının akışına ölürdüm artıkBir de oğlun olurdu, ona da Orhun derdin. Takım olurdu.
Evet o isimlere bu şarkı olurdu ancak ahajsjdjdhİkisi beraber ortalığı ayağa kaldırırken ben de ırmağının akışına ölürdüm artık
Yaaa: :)) çok orijinal isim değil mi amabiri benim arkadasim :))
bilmem, sanki abisi ılgaz'miş da ona uyumlu olsun diye koyulan uyduruk bir isim gibi gelmişti bana.Yaaa: :)) çok orijinal isim değil mi ama
ahahahahah evet o açıdan da bakılabilir tabibilmem, sanki abisi ılgaz'miş da ona uyumlu olsun diye koyulan uyduruk bir isim gibi gelmişti bana.
melisa - melina / ömer - öner / aras - uras / melih - merih gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?