- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Canım anaokulu bi rekabet var sinir oluyorumEn saçma bulduğum şeyler çocuklar sabahın köründe soğuk havada saçma sapan kostumlerle bekliyor. Derslerinden geri kalması da cabası. Belki şiir veya kompozisyon kabul ederler. Teklif edin yinede
Ayy hocam kıyamam yazık çocuklara millet eğlenecek diye perişan oluyolar Atatürk bunun için mi armağan etti bırakın gönüllerince eğlensinler ne bilim hediye versinler çocuklara minik minik eğlensinlerSizinki de dert mi benim ogrencilerim agir otizmli mayistaki engelliler haftasinda müdür bize de gorev verdi üstelik ogrencilerimde taklit becerisi 0 bi tanesi hic konusamiyor .Artik penguen gibi arkalarinda durup kukla gibi oynatcaz yapcak bisey yok
Bilmeden konuşmayın çocuklarımın hakkını gözetiyorum yazık yoruluyolar diye.Ayrıca hoca öğretiyor ben ilgilenmiyorum böyle bana kolay asıl.ama ben öğrencilerim yorulduk diyince zoruma gidiyor diyorumGeçen sene 4 yaşında ki yeğenimin gösterisi oldu. İlgi ve alakayla pekte güzel oynuyorlar. Hem çocuklara hem de ailelerine güzel bir anı oluyor.
Çocuklar değil de siz uğraşmak istemiyorsunuz gibi geldi bana.
Zorunuza gidiyorsa bu mesleği yapmayın efendim. Ne demek otizimli çocuğun arkasında penguen gibi durup, kukla gibi oynatacağız?!Sizinki de dert mi benim ogrencilerim agir otizmli mayistaki engelliler haftasinda müdür bize de gorev verdi üstelik ogrencilerimde taklit becerisi 0 bi tanesi hic konusamiyor .Artik penguen gibi arkalarinda durup kukla gibi oynatcaz yapcak bisey yok
Aynen canım dedim bırakın ben basit bişey öğreteyim diye böyle bana hiç bi sıkıntı yok hoca öğretiyor ben yorulmuyorum ama ben istemiyorum bunu çocuklar çok yoruluyor ben yorulayım tek basit olsun eğlensinler nolcakNasıl itiraz kabul edilmiyor? Çocuklarımın bu etkinlikte yer almasını istemiyorum dediğiniz halde mi?
Ya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıdır ya, esas yetişkinler hazırlanıp çocuklara gösteri yapacağı, eğlendireceği yerde, çocuklar böyle protokole hazırlanıyor ya, ben de bir değişik uyuz oluyorum.
İsteğe bağlı olmalı bunlar.
Maalesef en iyi biz olmaliyiz egosu hakim .Protokol bos bos oturup gitmeyecekmis .Ee madem engelli çocukların günü yapin bir etkinlik hic yapmadiklari bir seyi yapsinlar .Götürün bir yemege eglence merkezine vs .Bagimsiz hareket edemezler evet ama velilerini de davet etmek cok zor olmasa gerekAyy hocam kıyamam yazık çocuklara millet eğlenecek diye perişan oluyolar Atatürk bunun için mi armağan etti bırakın gönüllerince eğlensinler ne bilim hediye versinler çocuklara minik minik eğlensinler
Ne güzel söylediniz anlatmak istediğim bu onu da söyledim gerekirse palyaço kostümü giyerim dedim eğlendiririm onlar gülsün eğlensinNasıl itiraz kabul edilmiyor? Çocuklarımın bu etkinlikte yer almasını istemiyorum dediğiniz halde mi?
Ya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıdır ya, esas yetişkinler hazırlanıp çocuklara gösteri yapacağı, eğlendireceği yerde, çocuklar böyle protokole hazırlanıyor ya, ben de bir değişik uyuz oluyorum.
İsteğe bağlı olmalı bunlar.
Çocukların rahatı, her ayrıntısıyla düşünülüp öyle gösteriye hazırlanmalı.
Güneşin alnında bayılan çocukları az mı gördük, yazık ya.
Bu nasıl sinir bozucu bir durumSizinki de dert mi benim ogrencilerim agir otizmli mayistaki engelliler haftasinda müdür bize de gorev verdi üstelik ogrencilerimde taklit becerisi 0 bi tanesi hic konusamiyor .Artik penguen gibi arkalarinda durup kukla gibi oynatcaz yapcak bisey yok
Şu söyleyiş tarzınız o kadar itici ki. Işinizi ne kadar sevdiğinizi taa burdan hissettimSizinki de dert mi benim ogrencilerim agir otizmli mayistaki engelliler haftasinda müdür bize de gorev verdi üstelik ogrencilerimde taklit becerisi 0 bi tanesi hic konusamiyor .Artik penguen gibi arkalarinda durup kukla gibi oynatcaz yapcak bisey yok
O kısmı atlamışım kusuruma bakmayın. Haklısınız o zaman. Dediğim gibi yeğenimi izlerken çok duygulanmıştım ben tamamen o açıdan düşündüm.Bilmeden konuşmayın çocuklarımın hakkını gözetiyorum yazık yoruluyolar diye.Ayrıca hoca öğretiyor ben ilgilenmiyorum böyle bana kolay asıl.ama ben öğrencilerim yorulduk diyince zoruma gidiyor diyorum
Bana isimi ogretmek size kalmadi .Once acın da otizm neymis bi bakin kitaplara .Ama ben size yardımcı olayımZorunuza gidiyorsa bu mesleği yapmayın efendim. Ne demek otizimli çocuğun arkasında penguen gibi durup, kukla gibi oynatacağız?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?