Cok Endiseliyim yardimmm...Bebegimin Kafasi....

cadaloz99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
327
2
46
- Yurtdışı
Arkadaslar . dun unltrasona girdim.. Bebegim saglikli allaha sukur .. Ama kafasi 2 hafta onde gidyor .. Kafasi buyukmus .. Bu nasil nir sorun teskil eder.. boyle olan var mi araniz mi ....

merhaba canim
hic endiselenme ultrason olcumleri yuzde yuz dogru olmuyor. kuzenimin oglunn kafasida buyuk once doktor takip altina aldi. sonra sorun olmadigini genetik oldugun soylediler. babasininda kafasi buyuk gercekten. sen uzulme moralinin duzgun olmasi gerekiyor. mutlu hamilelikler...

Gerci benim esiminde kafasi buyuk ... Ama yinede endiseleniyorum iste....

ay cnm ya bnce hiç kafana takma.
ablam özel bi hastaneye gitmişti orada çocuğun kafasının büyük olduğunu sölemişti.
ablam kafasına o kadar çok taktıki snra başka hastaneye, devlet hastanesine gitti ve doktor asla bişey yok dedi.
eline bir sürü kağıtlar verdi git bunları diğer doktora götür dedi.bi daha yanlışlık yapmasın iyi baksın vs demişti

yani başka bi doktorada git bnce.

Son düzenleme:

bencede. ozel hastahanelerden cektigimi ben bilirim. Hamileligim boyunca bende cikarmadiklari bir problem kalmadi hic sorunsuz bir hamilelik olmasina ragmen. gozunu dort ac arkadasim ozel hastahanelerin oyunlarindan birisi olabilir. hangi sehirdesin? Istanbulda Nene hatuna falan gidiyorsan hele hic itimad etme. tecrube ile sabittir.

Cok sagolun iyiki varsiniz ... Ben amerikada yasiyorum inanin buradaki sisitem o kadar kotuku .. Nerde ozel bir doktor bulup gidicen ... Burada her ay unltrasaon bile yok .. Artik koca kafalimin gelmesini bekliycem (

Bişey varmış gibi üzme kendini Allahın izniyle inşallah bişey yoktur benim bebeğiminde gelişimide ,kafasıda önde gidiyor gayet normal dedi doktor yeğenimde öyleydi maşalah gayet sağlıklı şuan iyi düşün iyi olsun:)

Cok tesekkur ediyorum .. Amerikadayim . yanlizim yanimda sadece esim var ,.... Dun den beridir herseye aglar oldum ... . Yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum ...

ablamda rüyalarıma giriyor fln diyordu
bebek doğduğunda ilk sorduğu soru kafası nasıl olmuştu cnm
ama sakın inanma bşver.
allahım sağlıklısnı versn hepimize inş.

aynı şeyi bende oğlumda yaşadım.bizede doktor bacağının birinin kısa olduğunu söylemişti.yanlız 1 hafta sonra gelin dedi..duramadık 2-3 gün sonra tekrar gittik ve yanlış ölçmüş doktorumuz!o kadar sinir olmuştum ki para için bize bunu yaptığına inandım.o yüzden üzülmeyin.herşeyi normal bir bebeğiniz olacak.

benim ablama da ayni seyi soylediler kafasi buyuk arti bacakari kisa dediler agladi durdu bebek sakat sandilar ama 5 yasinda suan hic bir seyi yok kafasi buyuk mu evet buyuk ama oyle sakatlik degil sadece hafif koca kafa :):)ki cok belli bile degil yani
Allah hakkinizda hayirlisini eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…