çok enteresan bir derdim var!!!

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Mrhb.arkadaşlar.sizden ricam bi fikir bi yorum bi cevap atarmısınız
Şmdi arkadaşlar ya kendmi övmek için deglde olay bunla başlıyor dye anlatcm ltfn yanlış anlamyn.telfndan giriyorum yanlş eksk yazdmsa affola

Ben etrafmda begenilen gayet güzel bir kızım.sözlüyken nişanlyken hep esime güzel oldgmu söylerlerdi hem ahlak bakımından hem fizik bakımından gercektende çok begeniliyorum -dum.
Şmdi ben evlendim.6 ay btecek bu 6 ayda bekarken neysem bakımıma süsüme falan 2 msli daha önem verdm
Kmle gtsem eşmle nereye gtsem akrba tandk falan.(arada bna güzel dyen de vr)km görse tatlı diyor!!!!yaw ben cirkn mixm anlamadm.tatlı kız.şirin kız.biride güzel demiyor güzel dyen artk demiyor komik ama kafaya taktm moralm bzuk.tatlı ndmek.güzel ndmek size göre.?

Gercekten cok enteresan bi dertmiş ne desem bilemedim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de eski sevgilime gıcık olurdum bana çok tatlisin dediginde. Yahu çok guzelsin dese dünyalar benim olacak. Neyseki onu da söylemişti ilerleyen zamanlarda. Ha bi de gıcık olduğum laflardan biri de çok seksisin denmesi. Bunu duyunca kendimi degersiz hissediyordum

Benim ne güzel havam oluyodu

Öncelikle çevrenin tepkisine takılma konusu bence gereksiz. Güzellik gorunene degil gorene bağlıdır. Oyle olmasa idi görece çirkin olan tüm hanimlar istenmeyen ya da arzulanmayan kisiler olurdu.

Kendi adıma tevazu ve bilginin kişiyi güzel tatlı sevimli vs gösterdiğini düşünüyorum.
Bos boş konusan kişi ahu da olsa brad pitt de olsa itiyor beni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Demek tatlı birisin ki öyle diyorlar . Bunda takacak bi durum yok

eşinin yanında güzelsin demeye çekinmişlerdir belki. erkekler falan bu konuda tutucu. iyi kız, tatlı kız derler genelde. ayrıca sen nasıl hissediyorsan öyle ötesine bakma

Bir kadın bana seksi geliyorsa güzeldir, sempatik geliyorsa tatlıdır. İkisi de değilse ağzımı açmam :)

Bosver tek derdin bu olsun kuzum:) bide su yonden bak guzellik geçici olabilir ama tatliysan sirinsen hem daha genç durursun herzaman hemde herdaim tatli sirin gorunursun:)

kedicik tek derdin bu olsun sekerim ..
güzellik görecelidir ..:115:
kocişin beğensin yeter ..
başkalarının fikri çokta fifi ..

Bu ne saçmalıktır böyle konuya bak derde gell güzelmisin değilmisin bilmem ama çok iticisin.

Kendmi çirkin hissdyrum.sanki eşme ala ala bu kızımı aldn dyolar bakıyolar gbi

ya bi git :118:

ne takıyosun kafana

varsayalım çirkinsin kocan bğenip aldımı seni aldı

hem yüzü eşe güzelleştiren huydur

hem kendini çirkin hssetme

Yaradan güzel

hem yüzüne karşı güzel denince utanır ki insan
yani galiba herhalde :26:

bana da güzel diyen oldumu diye düşündümde ......:26::26::26::26:
olmadı galiba

ama hanım alçakgönüllü samimi diyeni çok duydum

(şirin tatlı )ne güzel sözler hem

Ya buyukler daha cok boyle söylüyor sanirim .
Cok guzel kadindansa , cok tatli kiz demek daha guzel bir soylem bencede :)
Bosverin takilmayin siz :)

Bu ne saçmalıktır böyle konuya bak derde gell güzelmisin değilmisin bilmem ama çok iticisin.

Sen bi kendi verdiğin cevaba bakta konus. Size mi soracak konuyu acarken ? Burada bişey paylasıyoruz etrafımıza soramadıgımızı burada bırbırımıze soruyoruz ha küçük dert ha büyük dert ne farkeder yani. Takılmıs kafasına sormus begenmediysen konuyu yorum yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…