- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
"POOOOOOOOFFFFFFFFF"
ama bu nedir ya. keşke seninki gibi olsaydı derdim.
herkesin derdi kendine büyük diyordum da...artık demiyorum
Hç böyle düsünmdm valla.artk kendmi çirkin hssedyorumeşinin yanında güzelsin demeye çekinmişlerdir belki. erkekler falan bu konuda tutucu. iyi kız, tatlı kız derler genelde. ayrıca sen nasıl hissediyorsan öyle ötesine bakma
Hç böyle düsünmdm valla.artk kendmi çirkin hssedyorum
eminim güzelsindir takma birşeyleri kafana ben çok takıntılı biriydim evlenmeden önce.şimdi hiç bi şeyi takmıyorum kim ne derse umursamıytum,bana şaf edenler iyice sinir oluyo bu duruma :) sende onlara sinir oluyosan takma kafana geç.ayrıca o manada (çirkinsin manası) dicek olsalardı inan bana tatlı bile demezlerdi güzüne bile gülümsemezlerdi nokta
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cidden enteresanmis da bunu dert olarak gormeniz tuhaf geldi bana. Yanlis anlamayin sizi yargilamiyorum da ha guzel demisler ha sevimli sizi guzel bulan bulmus ve evlenmissiniz var mi otesi :)
Insallah öyledir.teşekkür ederim:))
Öyle dme.ben herşeyi takıyorum
Sagol canım:)elalemin ne dedigini umursama hayde iyi geceler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşım eğer taktığın her konu görünüşünle/kendinle alaklıysa kompleks yapıyor olabilirsin.
ya merak ediyorum; güzel yerine tatlı dendi diye ağlıyorsan, Allah korusun aldatılsan/kavga etsen vesaire vesaire olsa ne yapacaksın?
böyle hayat geçmez.
Işte bende kendmdn çok korkuyorum.
4 4 lük dglm ama öncdn herkes derdı ama şmdi bşy dmiyolar buna anlam veremdm
Mrhb.arkadaşlar.sizden ricam bi fikir bi yorum bi cevap atarmısınız
Şmdi arkadaşlar ya kendmi övmek için deglde olay bunla başlıyor dye anlatcm ltfn yanlış anlamyn.telfndan giriyorum yanlş eksk yazdmsa affola
Ben etrafmda begenilen gayet güzel bir kızım.sözlüyken nişanlyken hep esime güzel oldgmu söylerlerdi hem ahlak bakımından hem fizik bakımından gercektende çok begeniliyorum -dum.
Şmdi ben evlendim.6 ay btecek bu 6 ayda bekarken neysem bakımıma süsüme falan 2 msli daha önem verdm
Kmle gtsem eşmle nereye gtsem akrba tandk falan.(arada bna güzel dyen de vr)km görse tatlı diyor!!!!yaw ben cirkn mixm anlamadm.tatlı kız.şirin kız.biride güzel demiyor güzel dyen artk demiyor komik ama kafaya taktm moralm bzuk.tatlı ndmek.güzel ndmek size göre.?
Dert demeyin bari adina.
Gercek derdi olanlara hakaret gibi.
Bu zamana kadar okudugum dertler arasinda sacma bulup kizdigim ilk -sozde- dert.
Tek derdiniz bu olsun birakin da...
Bana Allah yeter...
Dert demeyin bari adina.
Gercek derdi olanlara hakaret gibi.
Bu zamana kadar okudugum dertler arasinda sacma bulup kizdigim ilk -sozde- dert.
Tek derdiniz bu olsun birakin da...
Bana Allah yeter...
Tasası bana düşmedi. Ben onun yerıne kendimi koydugum için cevap verdım.cunku burda cok var senın gıbı milletin derdini küçümseyen. Bir de alenen iticisin diyosun üslup almıs basını gidiyor.
Şmdi arkadaşlar ya kendmi övmek için deglde olay bunla başlıyor dye anlatcm ltfn yanlış anlamyn.telfndan giriyorum yanlş eksk yazdmsa affola
Ben etrafmda begenilen gayet güzel bir kızım.sözlüyken nişanlyken hep esime güzel oldgmu söylerlerdi hem ahlak bakımından hem fizik bakımından gercektende çok begeniliyorum -dum.
Şmdi ben evlendim.6 ay btecek bu 6 ayda bekarken neysem bakımıma süsüme falan 2 msli daha önem verdm
Kmle gtsem eşmle nereye gtsem akrba tandk falan.(arada bna güzel dyen de vr)km görse tatlı diyor!!!!yaw ben cirkn mixm anlamadm.tatlı kız.şirin kız.biride güzel demiyor güzel dyen artk demiyor komik ama kafaya taktm moralm bzuk.tatlı ndmek.güzel ndmek size göre.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?