çok enteresan bir derdim var!!!

Bu ne saçmalıktır böyle konuya bak derde gell güzelmisin değilmisin bilmem ama çok iticisin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayır onu anlatmak istdm .derdm sanki eşime ala ala bu kızımı aldn dye düşünüyorum.taktım kendme neyapm.yaw ne iticisi

Hepinize çok teşekkür ediyorum gerçekten dokunsalar aglayck modundaydm.ben eşmi çok seviyorum onun yaninda öyle tatlı falan hani boşa gitmesn kıza bi 2 şey dyek dmislerdir dye düşündüm.böyle şeylq esmin yanında hissdnce çok ama çok ktü oluyorum(içimi rahatlattnz valla

Sanane arkadaşım tasasi sana mi düştü istediğim yorumu yapmak da özgürüm buraya konu açan o kadar insan var ki gerçekten derdi olan bu bana tuhaf geldi o yüzden bu yorumu yaptım canın sıkıldı tartışmak istersen de tartışıriz sorun değil.

Tasası bana düşmedi. Ben onun yerıne kendimi koydugum için cevap verdım.cunku burda cok var senın gıbı milletin derdini küçümseyen. Bir de alenen iticisin diyosun üslup almıs basını gidiyor.

Vallahi aglayck moddaydm

Bu ne saçmalıktır böyle konuya bak derde gell güzelmisin değilmisin bilmem ama çok iticisin.

bi tartışın hele

tehh alemsiziz ha

Hayır onu anlatmak istdm .derdm sanki eşime ala ala bu kızımı aldn dye düşünüyorum.taktım kendme neyapm.yaw ne iticisi

Canim sağlığın yerinde mi eşinle yuvanda mutlumusun gerisini boşver kusura bakma bana çok tuhaf geldi derdin o yüzden yorum yaptım ama bak sana iltifat da ediyolarmış başka birşey düşünme derim.

Ya buyukler daha cok boyle söylüyor sanirim .
Cok guzel kadindansa , cok tatli kiz demek daha guzel bir soylem bencede :)
Bosverin takilmayin siz :)

Büyükler diyor arada küçükler de oluyor.sanki güzel dgl abi bu nerdn buldun bunu dye öylesne tatlımı dyolar acaba

etfarındakilerin ne diceğini önemseyerek yaşadıgına ve bunu sorun haline getirdigine inanamıyrum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana kimse güzel demez.
Sempatik ve şirin derler.
Şikayetçi değilim,demekki güzel gelmiyorum insanlara:26:

"POOOOOOOOFFFFFFFFF"

ama bu nedir ya. keşke seninki gibi olsaydı derdim.

herkesin derdi kendine büyük diyordum da...artık demiyorum

Işte sorun orda yj onlarda he deyp gecmek içn tatlı dmişlerse????yani ben aslnda çirkinim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…