çok erken hissedilen dış gebelik belirtisi

yazgecesiii

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
141
75
13
32
hanımlar iyi akşamlar, adetime henüz 8 gün var ve benim gebelik şüphelerim var
geçen hafta ovulasyon dönemimdi iyi değerlendirdik ve bikaç gündür özellikle sol kasığımda hafif ağrı mide bulantısı hissi bacaklarda ve belde ağrı hissediyorum

idrar testi için henüz erken diye düşünüyodum ama kasığımda sürekli ağrı olunca dış gebelik korkusu sardı beni... eğer öyleyse, bu kadar erken gebelikte hissedilmesi mümkün mü. umarım sağlıklı bir gebelik başlangıcı yaşıyorumdur

Bu yazdiklarinin aynısını şuan ben hissediyorum. Kelimesi kelimesine! Bnm regl düzensiz ama aralik 22 en son. Lütfen durumundan haberdar et cnm. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir

Bu yazdiklarinin aynısını şuan ben hissediyorum. Kelimesi kelimesine! Bnm regl düzensiz ama aralik 22 en son. Lütfen durumundan haberdar et cnm. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir
inşallah öyledir hayırlısı olsun hakkımızda...
ama ben niyeti bozdum yarın sabah test yapacağım

Dis gebelik gecirdim, ama tabiki bu kadar erken hissetmedim.yeni regl geciktiginde bel agrilarim oldu ve bas donmesi 6_7 haftalikken agrilar basladi ama sadece bir tarafta oluyor bence en belirgin belirti bu benim sag taraftaydi omuzdan topuga kadar iniyordu. Bence dis gebelik degil iyi dusunun iyi olsun..

Cevabınız için çok teşekkürler, biraz kuruntu yaptım sanırım inşallah güzel haberlerle karşılaşırım :)

Cnm senin sol kasigina böyle kramp gibi sancı da giriyor mu? Dün aksamdan beri bende bu durumda başladı. Göğüs agrimda var ama onu ciddiye almıyorum. Her ay var neredeyse. Birde dün aşırı belim ağrıdı. Dun test yapmistim negatif cikmisti 4 gun vardı adete. Erken mi yaptim acaba. Yoksa kist belirtisi midir bu ağrı. Belirilerimiz ayni olunca sorayım dedim

Evet kasığıma ağrı giriyodu hala da yorulunca giriyor, erken yapmış olabilirsiniz testi, inşallah güzel haberler alırsınız siz de bir an önce :)

Cnm biriyle yaşadığım polemikten dolayi hesabim 1 günlüğüne askiya alınmış , bugün açılmış. Yeni gördüm cevabını. Adetime 1 gün kaldi. Test yapacagim inşallah hakkimda hayırlısı. Sende cok guzel bir hamilelik geçirir sağ salim yavrucagina kavuşursun inşallah. cvbin icin ayrica teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…