bir sorunum var arkadaşlar burası yerimi bilmem eme kimseye soramıyorum ilişki sıraasında çok erken boşalıyorum genelde erkeklerde olur ama benimde öyle işte ve boşalınca ilişkiden soğuyorum bu durum eşimide çok etkiliyo tutamıyorum kendimi ne yapabilirim
bir sorunum var arkadaşlar burası yerimi bilmem eme kimseye soramıyorum ilişki sıraasında çok erken boşalıyorum genelde erkeklerde olur ama benimde öyle işte ve boşalınca ilişkiden soğuyorum bu durum eşimide çok etkiliyo tutamıyorum kendimi ne yapabilirim
:))))Hoşgeldin hilmi abi
kadınım yaBu konuyu açan kadın mı erkekmi???
doktora gideceğim ama çekiniyorum çare yoktatlım ilk konular cinsellik içerince çok inandırıcı gelmiyor
bende ilişki sırasın neredeyse hiç orgazm olmadım olmuyorum pskiyatrıden cinsel tarapi alabilirsindoktora gideceğim ama çekiniyorum çare yok
Bizde yedik.utan be ADAM.kadınım ya
aaa boşalabilen bir kadınAnam erken boşalan bir kadın
Ben şok ben iptal
jinekolog yada terapi yapıcam artık bişyler sorun olmaya başladıbende ilişki sırasın neredeyse hiç orgazm olmadım olmuyorum pskiyatrıden cinsel tarapi alabilirsin
Doğal göğüs büyütme bölümündeki bir mesajın bu da hayırdır sen ne iş..masaj yapabilirsin ben öyle yaptım çok büyümedi ama sertleşti ama masaj yaparken başka şeyler geliyo insanın aklına :)
Kadin degildir oAnam erken boşalan bir kadın
Ben şok ben iptal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?