Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
576
242
23
Kapisina mi giderdiniz *bitanem noluyoruz* diye...
bak iste... olay bu, iliskide biraz mesafe olmali, acik kutu gibi olmussunuz. tadi kacmis. siz ikinizden ibaret goruyosunuz hayati. kendinizden ibaret gorun. artik ogrenin bak tak diye birakmis sizi. siz icten ice hala barismayi falan umut ediyosunuz sorununuz "kabullenememek" senelerce kabullenemiyorum diye aglayin bi sey degismez.
adim 1: ka bul le nin.
sizi istememis vakit gecirmis anlamak cok mu zor, allah belki de sizi kurtardi sonradan cikar o. allaha havale edin bu hayatta her seyi bilmiyoruz.
Vakit gecirmek için takılsa bunu anlardım. Cinsellik için kullanmak istese kullanabilirdi. Bana ihtiyacı vardı sanırım bosluktaydi, benimle doldurdu 2 sene. Başkasını bulunca onla devam etti. Zaten aylar önce ayrılmıştım. Sadece sevdiğim için görüşmeye konuşmaya hesap vermeye devam ediyordum. Zaten şu anki kız da ondan ayrıldı. Benim peşimde koştuğu gibi kızın peşinde koşuyor. Başkasını bulunca o kızın da peşinden koşmayı bırakacak. Yaşına yakışmayan hareketler yapıyor ve 17 18 yasindakilere yürüyor. Midem bulandı ondan. Biz birlikteyken ben hastanede ameliyat oldugum sırada o fotoğraflar atmış sosyal medyaya ( benim çektiğim resimleri ) kız da yorumlar atmış kalpli kalpli. Hepsini saklamış benden. Daha yeni gördüm bunları. Görünce zoruma gitti.
Sen hastanedesin benim evde gözüme uyku girmiyor diyordu bana meğer kızla flörtleşiyormuş. Hiç kıymet görmemiş olmak, hiç sevilmemiş oldugumu öğrenmek zoruma gitti. O artık umrumda değil. Ölse üzülmem bile. He bir daha kimsenin sevgisine güvenemeyceğim artık
 

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
576
242
23
Toplum içinde şiddet ,küfür vs bilmem ne .O anda bırakman gereken bir adamın ,üstüne üstlük bir sürü yalanını yemiş yutmuş .Ve yahut yiyor gibi yapmışsın .Ayrılıp mesajlaşmalara devam etmişsin .Ayrılıktan ağlamışta sende o fotolara bakıp acımışsın muhtemelen .Neresinden bakarsan bak çöplük bir ilişki yaşamışsın .Şimdi acı çekeceğine yat kalk Allah’a şükrette ,kız buldu sevgili yaptı diye ağlanıp durma .Zamanla geçer de ,lütfen kızlar ya yapmayın sevginizi böyle haketmez adamlara vermeyin .Değerli zamanınızı böylesi şerefsizlere harcatmayın .
Benim için ağlıyordun noldu dediğim zaman ( yanında kız var o sırada ) ne ağlaması be ! Ben senin için ağlamıyordum ki ! Sana öyle diyordum bilerek dedi. Böyle bir şerefsizlik yapmaya ne gerek vardı ki ? Bilseydim bu kadar benden tiksinirken beni seviyormuş rolü yapacağını ben ondan önce davranır bırakırdım tamamen. Ama sahiden sevdim. İlkim olduğu için sanırım. Kız psikolojisi. Ayrıldım ama arayınca da dayanamaz açardım telefonu. Sesini duyunca sesim titrerdi.
Bana bir küfür etse bir daha görüşmem derdim hep ama o an öyle olmuyor işte. Çok seviyordum. Kızsam bile 2 3 gün sonra konuşmaya başlıyorduk. Neyseki bitti. Baktı ki ben onu bırakmıyorum o beni bıraktı. Eminim o kızı bulmasaydi yine peşimi bırakmazdı. Artık umrumda değil o
 

lokmatatlisiyim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2020
230
241
24
Vakit gecirmek için takılsa bunu anlardım. Cinsellik için kullanmak istese kullanabilirdi. Bana ihtiyacı vardı sanırım bosluktaydi, benimle doldurdu 2 sene. Başkasını bulunca onla devam etti. Zaten aylar önce ayrılmıştım. Sadece sevdiğim için görüşmeye konuşmaya hesap vermeye devam ediyordum. Zaten şu anki kız da ondan ayrıldı. Benim peşimde koştuğu gibi kızın peşinde koşuyor. Başkasını bulunca o kızın da peşinden koşmayı bırakacak. Yaşına yakışmayan hareketler yapıyor ve 17 18 yasindakilere yürüyor. Midem bulandı ondan. Biz birlikteyken ben hastanede ameliyat oldugum sırada o fotoğraflar atmış sosyal medyaya ( benim çektiğim resimleri ) kız da yorumlar atmış kalpli kalpli. Hepsini saklamış benden. Daha yeni gördüm bunları. Görünce zoruma gitti.
Sen hastanedesin benim evde gözüme uyku girmiyor diyordu bana meğer kızla flörtleşiyormuş. Hiç kıymet görmemiş olmak, hiç sevilmemiş oldugumu öğrenmek zoruma gitti. O artık umrumda değil. Ölse üzülmem bile. He bir daha kimsenin sevgisine güvenemeyceğim artık
aaa o nisanlandigi kizla ayrilmislar mi?
bu adam pardon oglan cocugu akillanmaz. bazilari boyledir dogustan 40 yasinda da kluplerde 20lik dusurmeye calisan genc gibi davranan komik amcalardan olacak bu. igrenc
 

Katipsondanbir

Mevzuya biraz sert girdim. Ama girdim.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
11.035
36.931
32
Vakit gecirmek için takılsa bunu anlardım. Cinsellik için kullanmak istese kullanabilirdi. Bana ihtiyacı vardı sanırım bosluktaydi, benimle doldurdu 2 sene. Başkasını bulunca onla devam etti. Zaten aylar önce ayrılmıştım. Sadece sevdiğim için görüşmeye konuşmaya hesap vermeye devam ediyordum. Zaten şu anki kız da ondan ayrıldı. Benim peşimde koştuğu gibi kızın peşinde koşuyor. Başkasını bulunca o kızın da peşinden koşmayı bırakacak. Yaşına yakışmayan hareketler yapıyor ve 17 18 yasindakilere yürüyor. Midem bulandı ondan. Biz birlikteyken ben hastanede ameliyat oldugum sırada o fotoğraflar atmış sosyal medyaya ( benim çektiğim resimleri ) kız da yorumlar atmış kalpli kalpli. Hepsini saklamış benden. Daha yeni gördüm bunları. Görünce zoruma gitti.
Sen hastanedesin benim evde gözüme uyku girmiyor diyordu bana meğer kızla flörtleşiyormuş. Hiç kıymet görmemiş olmak, hiç sevilmemiş oldugumu öğrenmek zoruma gitti. O artık umrumda değil. Ölse üzülmem bile. He bir daha kimsenin sevgisine güvenemeyceğim artık
Neden bırakmış kız bunu?
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 43 Kg. ile 58 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 153 cm. Başlangıç Kilom :85 Kg. Şimdiki Kilom :74 Kg.

BlackWhiteLife

Allah sabredenleri sever!
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
228
360
Artık haberlerden bu kadar kötü insanlar olduğunu gördük öğrendik şaşırmıyorum ama hala böyle insanı nasıl unuturum diyenlere şaşırmadan edemiyorum. Bu anlattıklarınızdan sonra adını bile hatırlamıyor, hatırlamak istemiyor olmanız lazım. Kurtuldum diye lokma döktürün bence.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1918 gün geçti.

Mathteacher27

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
412
834
21
Allah sizi daha iyi insanlara karşılaştırsın ama bu insandan da Bir şeyler öğrendiniz gönlünüzdeki kişiyi bulmanız dileğiyle
 


Elmaemma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
1.734
1.932
Ben sadece sana çok kızdım. Konunun içine şiddet dahil olduktan sonra sana çok kızdım. O şerefsizi boşver ondan anca bu beklenir, ama sen kendine bu haksızlığı nasıl yaptın? Seni herkesin içinde tartaklamış bu. Dava et.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1364 gün geçti.

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
576
242
23
Ben sadece sana çok kızdım. Konunun içine şiddet dahil olduktan sonra sana çok kızdım. O şerefsizi boşver ondan anca bu beklenir, ama sen kendine bu haksızlığı nasıl yaptın? Seni herkesin içinde tartaklamış bu. Dava et.
Zaten hemen ağlayıp bagirip ayrılıyordum. İlk olduğu için cahilligime denk geldi. Çok guvenmistim. Neyse geçti gitti
 

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
576
242
23
aaa o nisanlandigi kizla ayrilmislar mi?
bu adam pardon oglan cocugu akillanmaz. bazilari boyledir dogustan 40 yasinda da kluplerde 20lik dusurmeye calisan genc gibi davranan komik amcalardan olacak bu. igrenc
Evet ayrıldılar. 2 3 haftalık ilişkiden sonra yapılan nişandan ne hayır gelir ? Benim ahımı aldılar zaten. Kıza bana şiddet uyguladığını da söyledim. Kız bunu bırakmış. Bu hala kızın peşinden kosuyor. Ben ameliyat oldugum zaman hastanede ağlayarak onu beklerken o sosyal medyada fotoğraf atıyormus, kız da altına kalp atıyormuş. Sonra utanmadan beni arayıp nasılsın canım diyordu. Bir de diyor ki ben seni aldatmadim. Bu aldatmak değilmiş.
İyi ki kurtuldum karakteri bozukmuş. İlerde aynı yatakta da yakalardım eminim
 

arzuerkan

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
759
543
36
her yaşda yaşadık bunları ama hepsi geldi geçti,dua et evlenmemişdin,30 yaşlarına geldiğinde iyi ki de olmamış diyeceksn.şunu da unutma bir erkeğe çok yüz verme hele böyle tiplerin arkadsında madddi olarak durma daha çok ergensiniz bekleyin hele bi
 

Bambisond

Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
303
277
28
Güncelleme: 27. Sayfa -
Güncelle 48. Sayfa ( kıza her şeyi anlattım inanmadı )

Merhaba,
Genç ve tecrübesiz biri olarak tecrübeli hanımlarımızdan yorum istiyorum. Çünkü bunu atlatmış birinin tavsiyelerine ihtiyacım var.
2 senedir birlikteydik ayril.baris son aylar. İlk ilişkimdi çünkü herkese güvenen, çabuk etkilenen biri değildim. Nedense 1 haftada tanışıp hemen sevgili olduk. Gözüme perde indi derler ya aynı öyle oldum. 1 haftada tanıdığın insanla bir yola çıkarsan bu olur işte ah safım. !
1 haftada bana aşık olduğunu söyledi ve annesiyle tanıştırdı vs vs. Şahsen ben 3 ay sonra aşık olabildim kendisine.
İlişki boyunca en çok seven oydu sanırdım, nasıl ilgi nasıl alaka, ne dersem yapar, ölür bana. Bana bakar ağlardı sana nasıl aşığım sensiz bir hayat düşünemiyorum diye😁😁😁 Arkadaşlar ben ilk kez böyle sevildiğimi gördüm ve inandım. Beni bir anam babam sever sanıyordum. Vesselam 1 sene boyunca oldukça yalan yakaladım geçmişiyle ilgili hatta buradan konu da açmıştım. Küçük basit yalanlar ama gelecekteki yalanlara köprü oldu bunlar. Ben yine de asla ona yalan söylemedim. İlk bir buçuk sene böyle geçti, çok seviyoruz, o yalan söylüyor ben bulmaya çalışıyorum, bulunca kavga ediyoruz, beni tartaklıyor, ben ağlıyorum, bir daha senle olmayacağım diyorum ve ertesi gün gönlümü alıyor. 1 buçuk sene özeti bu.
Bu arada Beni o kadar kaybetmek istemiyor ki sırf bunun için benle cinsel ilişkiye girmek ve hamile bırakmak istedi ! evlenmeye mecbur bırakmak için. Reddettim. Biz tabi eşya falan bakiyoruz hayal kuruyoruz evleniriz diye. 1 buçuk sene içinde yalanların dışında çok ağır hakaretler ve küfürler de yedim ondan. Toplum içinde şiddet de uyguladı birkaç defa. Ve hak ettiğimi söyledi... "Bak kan akmıyor, morarmamış da.. şiddet dedigin ağız yüz kırmalı olur. Benim sana yaptığım şiddet değil " diyordu. Benim gibi bir kız da buna göz yumdu. Dedim ya perde inmiş gözüme.

Kısa keseyim ya, 1 buçuk sene sonra bilmem kaçıncı yalanı yakaladım ( karı kızla alakası yok ) ve ayrıldım. Ama ayrıldığım günden 2 gün önceye kadar 8-9 ay yani, sözde ayriyiz ama her gün konuştuk. Peşimde koştu. Ben de onunkinde kostum Allah var. Birkaç kez şans verdim yine yalan yakalayınca ittim onu istemedim. Çünkü artık yalanlar karı kız konularına dönmüştü. Hatta eski sevgilisiyle görüşmüş benden saklamis. Sürpriz yapmaya evine gidince kızı kapıdan çıkarken gördüm, kıyametler koptu. Kızın yanında beni kovdu biz senle ayrıyız zaten dedi. Bir hafta sonra yine yazdı. Beni ikna etti aramda bir şey yoktu senle ilgili konuştuk kızla senin yerin ayrı kime doldurmaz dedi. Çok sevdiğim için kendimi inandirdim ama affetmedim. Yine ayrı takılmaya devam ettik. Resimler her yerden kalktı tabi. O bekar gibi takılıyordu. Ama her gün konuşuyorduk. Birbirimizi nasıl sevdiğimiz anlatıyorduk, bana aglarkenki resmini atıyordu. Keşke affetsen bir daha yalan söylemem diye. Ama köpek şey yemekten vazgeçmez diye ayrı kalacağımızı ona guvenmeyecegimi söylüyordum hep. 1 buçuk ay önce bir arkadaşımızın düğünü vardı. Sırf benim için düğüne geldi, çiçekle, dansa kaldırdı, sonra eve bıraktı. Hemen aradı artık düzeltelim aramızı nolur ben böyle yapamıyorum diye ağladı. Onun annesi beni istemediğini söylediği için ben yine geri çekildim ( çünkü aramızdaki mahrem her şeyi anlatmış kadına ve hatta göstermiş, kadın da oğlum yapar erkektir ama bu kız ne biçim bir kız bunu ben gelin diye almam demiş ve beni istemedi ) benim annem de o kişi bana şiddet uyguluyor diye istemiyordu. Yani aileler onay vermiyordu.
3 gün önceye kadar engellemeli sonra kaldırmalı, kusmeli sonra barışmalı sürekli kıskanmalı devam ettik. Ama hala ayrıydık. Ve birbirmizi seviyorduk. Bana 3 gün önce yazdığı şeyler şunlar, ne ben başkasını sevebilirim ne sen seversin, beni hayatta ailem ve sen tutuyorsun, ben dünden razıyım senle olmaya he desen keşke, köpekler gibi de seviyorum seni Allah içimi biliyor... 3 gün önce bunları diyen adamın hayatında başkası varmış. Ertesi gün benden gizli durum paylaşmış arkadaşım gördü. Bir aşk sözü...
Benim için olmadığını anladım. Hemen ona yazdım fakat birden engellendim. Noldugunu anlamadım. Farklı yerlerden yazdım. Bana yaptığı açıklama şu, sen beni istemedin ittin yalanciysam nolmus yani değişmem ben, sen istediğini yap istediğin kişiyle canım yanmaz benim artık sana. Hayatımda kimse yok ama seni de istemiyorum yoruldum. Sanmaki bir kız var. Ama eminim senin hayatında bir erkek girer yakinda. Sen bitirdin ilişkiyi ben de bitirdim. Yolun açık olsun "vs. Şeyler. Ben tabi 180 derece döndüm tamam yalanları da affediyorum birbirimizi seviyoruz falan fişman yazdım Mesaja bakmadan engeli bastı. Akşam annesi aradı beni. Oğlumun hayatinda yeni biri var, çok düzgün çok iyi bir kız🙂☺️😍 sakın ilişkilerini bozma. Söz yapmayi düşünüyoruz. Oğlumun pesini bırak dedi. Ben ağlıyorum tabi salya sümük. Analı ogullu beni asagiladilar telefonda, bağırdılar, dan dan yüzüme yüzüme söylediler kızla çok mutlu olduğunu. Nasıl olur bu çocuk aylardır benimle konuşuyor daha dün beni sevdiğini söyledi nasıl 2 günde onu buldu dedim. O mahluk arkadan bağırdı dedi ki " afedersin sevdiğimi sanmisim, dün sevmediğimi anladım. Büyük konusmusum senden başkasıyla olmam diye ama onu seviyorum napayım, sen de s***r git artık kızım yaa" dedi. Seviyor sanmış beni rol yapmış meğer.

Kızlar o kadar zoruma gitti ki.! Ne olursa olsun bana sevgisine inandım.daha 3 hafta önce "ben birini bulmam sen sondun, benimle mezara gireceksin, ama senin kanın bozuk sen benden önce birini bulacaksın" diyordu. " Biz ne kadar ayrıldık dersek diyelim Amaroutte biz hiç ayrilamiyoruz, biz farklıyız" diyordu. Meğer benle konuşurken o kızı seviyormuş, onla okeylenmesini beklemiş. Beni de yedekte tutmuş. O sırada da bana yazmış hep. Bana gelmiş. Belki bana küfür edip bağırdığı zamanlar o kız buna yüz vermiyordu o da acısını benden çıkarıyordu. Gerçekten bunu beklemiyordum. Bari önce tamamen bitir benimle sonra git kime istersen. Canımı çok yakti o lafı "afedersin sevdiğimi sanmıştım sevmemişim meğer"
Ben kızla arasını bozmayım diye her yerden beni ve arkadaşlarımı ailemi engellemiş. 2 gün önce beni sevdiğini söyleyen adam dün durum atmış başka bir yerden gördüm. Bir ömür seninle yazmış kıza. Kız kim bilmiyorum. Nereden buldu bilmiyorum. Tüm gün evde nasıl tanıştı bilmiyorum..aradığımda meşgulken onla konuşuyordu demek, gece yatarken onu hayal ediyordu. İçimi yakıyor bu salakligim. Böyle güzel sevilmeye inanmış olmak içimi yakıyor. O beni 2 günde tamamen unuttu şimdi yeni telaşlar içinde bana yazdığı gibi o kıza uzun uzun yazıyor, ayrılık acısı çekmedi, benden ayrılınca hemen ona gitti..bense kahroluyorum. Çünkü onun için çok şeyler yaptım. Maddi manevi. Karı koca gibiydik çok destek oldum ona. Kimse inanmadı onun benden başkasını sevdiğine ama gerçekler ortada. Yardım edin, kimseyi bulmadan yeni birini sevmeden geçer mi enayilik acısı, kafam çok karışık uzun yazdım. Lütfen aranızda böyle bir şey yaşamış ve kısa surede atlatmış biri var mı
Her insanın bir kalp kırıklığı vardır. Bir kırılma noktası. O noktadan sonra hayata da insanlara da çok farklı bakar çok farklı davranırsın. Bunu ne kadar erken yaşar atlatırsan hayatının da en güzel yılları heba olmamış olur. Kimse yaşamadım diyemez. Yaşatanlarında bir gün illa ki aynı noktadan vurulacağını bil. Dilediğin gibi acını yaşa. Kendine kız bağır çağır ama hayata, yaşamaya, sevmeye çabuk dön. Hayat akıp gidiyor bu yüzden çok uzun süre yas tutma. Yoluna bak. İşin uğraşın bir hayat telaşın olsun bunlara zaman ayır. Kendine zaman ayır. İster mutlu olsun ismi lazım değil ister mutsuz. Arkana bakma herşeye inat sende mutlu ol 🥰