Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Benim adim karpuz

"Tüm hissettiğim, hiçbir sey hissetmiyor olmamdı"
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
6.624
6.054
25
1 haftada bana aşık olan kişi 2 günde de başkasını sever gerçi çok normal. Ama inanınki o beni çok seviyor diye hep fedakarlık yaptım ona. Sırf üşüyor diye mont almıştım yok paramla en pahalısından. Asla lafını etmedim, bir kez bile bana şunu al demedim. Bebek gibi severdim hatta bana derdi ki annem gibi seviyorsun beni ne güzel diye. Şimdi kalkmış afedersin ya sevdiğimi sanmışım diyor. 15 yaşında misin sen. Çok zoruma gidiyor yaptıklarımı hatirlayinca
Fark ettim de her olayda annesi de var . vay o evleneceği kızın haline inşallah o kızda ne pislik olduğunu görürse terk eder .sende salya sümük ağlayacağina yat kalk şükret kurtulduguna ,, eğer evlenseydin çok daha kötü seyler olabilirdi ilerde ne demek istediğimi anlicaksin
 

gucci

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2008
3.469
4.704
Bu da ben hala hayatima kimse sokmadim diye onu seviyorum sanıyor. Bana yazıp duruyor. Sonunda bir kez cevap verdim. Hala bekarsam seni düşündüğümden değil 2 ayda bir hayatıma yeni biri sokacak kadar midesiz olmadığımdan diye
Ya bilmiyorum mesajlarını görüldü filan yapıyormuşsun bence engellemelisin her yerden gerekirse telefon numaranı değiştir bu şekilde beni hala seviyor diye düşünmesi gayet normal çünkü açık kapı bırakmışsın gibi görüyor o şuan
 

sinemcimsin

Yeni Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2021
49
66
Güncelleme: 27. Sayfa -
Güncelleme 48. Sayfa ( kıza her şeyi anlattım inanmadı )
Güncelleme 50. Sayfa - kürkçü dükkanına geri döndü -

Merhaba,
Genç ve tecrübesiz biri olarak tecrübeli hanımlarımızdan yorum istiyorum. Çünkü bunu atlatmış birinin tavsiyelerine ihtiyacım var.
2 senedir birlikteydik ayril.baris son aylar. İlk ilişkimdi çünkü herkese güvenen, çabuk etkilenen biri değildim. Nedense 1 haftada tanışıp hemen sevgili olduk. Gözüme perde indi derler ya aynı öyle oldum. 1 haftada tanıdığın insanla bir yola çıkarsan bu olur işte ah safım. !
1 haftada bana aşık olduğunu söyledi ve annesiyle tanıştırdı vs vs. Şahsen ben 3 ay sonra aşık olabildim kendisine.
İlişki boyunca en çok seven oydu sanırdım, nasıl ilgi nasıl alaka, ne dersem yapar, ölür bana. Bana bakar ağlardı sana nasıl aşığım sensiz bir hayat düşünemiyorum diye😁😁😁 Arkadaşlar ben ilk kez böyle sevildiğimi gördüm ve inandım. Beni bir anam babam sever sanıyordum. Vesselam 1 sene boyunca oldukça yalan yakaladım geçmişiyle ilgili hatta buradan konu da açmıştım. Küçük basit yalanlar ama gelecekteki yalanlara köprü oldu bunlar. Ben yine de asla ona yalan söylemedim. İlk bir buçuk sene böyle geçti, çok seviyoruz, o yalan söylüyor ben bulmaya çalışıyorum, bulunca kavga ediyoruz, beni tartaklıyor, ben ağlıyorum, bir daha senle olmayacağım diyorum ve ertesi gün gönlümü alıyor. 1 buçuk sene özeti bu.
Bu arada Beni o kadar kaybetmek istemiyor ki sırf bunun için benle cinsel ilişkiye girmek ve hamile bırakmak istedi ! evlenmeye mecbur bırakmak için. Reddettim. Biz tabi eşya falan bakiyoruz hayal kuruyoruz evleniriz diye. 1 buçuk sene içinde yalanların dışında çok ağır hakaretler ve küfürler de yedim ondan. Toplum içinde şiddet de uyguladı birkaç defa. Ve hak ettiğimi söyledi... "Bak kan akmıyor, morarmamış da.. şiddet dedigin ağız yüz kırmalı olur. Benim sana yaptığım şiddet değil " diyordu. Benim gibi bir kız da buna göz yumdu. Dedim ya perde inmiş gözüme.

Kısa keseyim ya, 1 buçuk sene sonra bilmem kaçıncı yalanı yakaladım ( karı kızla alakası yok ) ve ayrıldım. Ama ayrıldığım günden 2 gün önceye kadar 8-9 ay yani, sözde ayriyiz ama her gün konuştuk. Peşimde koştu. Ben de onunkinde kostum Allah var. Birkaç kez şans verdim yine yalan yakalayınca ittim onu istemedim. Çünkü artık yalanlar karı kız konularına dönmüştü. Hatta eski sevgilisiyle görüşmüş benden saklamis. Sürpriz yapmaya evine gidince kızı kapıdan çıkarken gördüm, kıyametler koptu. Kızın yanında beni kovdu biz senle ayrıyız zaten dedi. Bir hafta sonra yine yazdı. Beni ikna etti aramda bir şey yoktu senle ilgili konuştuk kızla senin yerin ayrı kime doldurmaz dedi. Çok sevdiğim için kendimi inandirdim ama affetmedim. Yine ayrı takılmaya devam ettik. Resimler her yerden kalktı tabi. O bekar gibi takılıyordu. Ama her gün konuşuyorduk. Birbirimizi nasıl sevdiğimiz anlatıyorduk, bana aglarkenki resmini atıyordu. Keşke affetsen bir daha yalan söylemem diye. Ama köpek şey yemekten vazgeçmez diye ayrı kalacağımızı ona guvenmeyecegimi söylüyordum hep. 1 buçuk ay önce bir arkadaşımızın düğünü vardı. Sırf benim için düğüne geldi, çiçekle, dansa kaldırdı, sonra eve bıraktı. Hemen aradı artık düzeltelim aramızı nolur ben böyle yapamıyorum diye ağladı. Onun annesi beni istemediğini söylediği için ben yine geri çekildim ( çünkü aramızdaki mahrem her şeyi anlatmış kadına ve hatta göstermiş, kadın da oğlum yapar erkektir ama bu kız ne biçim bir kız bunu ben gelin diye almam demiş ve beni istemedi ) benim annem de o kişi bana şiddet uyguluyor diye istemiyordu. Yani aileler onay vermiyordu.
3 gün önceye kadar engellemeli sonra kaldırmalı, kusmeli sonra barışmalı sürekli kıskanmalı devam ettik. Ama hala ayrıydık. Ve birbirmizi seviyorduk. Bana 3 gün önce yazdığı şeyler şunlar, ne ben başkasını sevebilirim ne sen seversin, beni hayatta ailem ve sen tutuyorsun, ben dünden razıyım senle olmaya he desen keşke, köpekler gibi de seviyorum seni Allah içimi biliyor... 3 gün önce bunları diyen adamın hayatında başkası varmış. Ertesi gün benden gizli durum paylaşmış arkadaşım gördü. Bir aşk sözü...
Benim için olmadığını anladım. Hemen ona yazdım fakat birden engellendim. Noldugunu anlamadım. Farklı yerlerden yazdım. Bana yaptığı açıklama şu, sen beni istemedin ittin yalanciysam nolmus yani değişmem ben, sen istediğini yap istediğin kişiyle canım yanmaz benim artık sana. Hayatımda kimse yok ama seni de istemiyorum yoruldum. Sanmaki bir kız var. Ama eminim senin hayatında bir erkek girer yakinda. Sen bitirdin ilişkiyi ben de bitirdim. Yolun açık olsun "vs. Şeyler. Ben tabi 180 derece döndüm tamam yalanları da affediyorum birbirimizi seviyoruz falan fişman yazdım Mesaja bakmadan engeli bastı. Akşam annesi aradı beni. Oğlumun hayatinda yeni biri var, çok düzgün çok iyi bir kız🙂☺️😍 sakın ilişkilerini bozma. Söz yapmayi düşünüyoruz. Oğlumun pesini bırak dedi. Ben ağlıyorum tabi salya sümük. Analı ogullu beni asagiladilar telefonda, bağırdılar, dan dan yüzüme yüzüme söylediler kızla çok mutlu olduğunu. Nasıl olur bu çocuk aylardır benimle konuşuyor daha dün beni sevdiğini söyledi nasıl 2 günde onu buldu dedim. O mahluk arkadan bağırdı dedi ki " afedersin sevdiğimi sanmisim, dün sevmediğimi anladım. Büyük konusmusum senden başkasıyla olmam diye ama onu seviyorum napayım, sen de s***r git artık kızım yaa" dedi. Seviyor sanmış beni rol yapmış meğer.

Kızlar o kadar zoruma gitti ki.! Ne olursa olsun bana sevgisine inandım.daha 3 hafta önce "ben birini bulmam sen sondun, benimle mezara gireceksin, ama senin kanın bozuk sen benden önce birini bulacaksın" diyordu. " Biz ne kadar ayrıldık dersek diyelim Amaroutte biz hiç ayrilamiyoruz, biz farklıyız" diyordu. Meğer benle konuşurken o kızı seviyormuş, onla okeylenmesini beklemiş. Beni de yedekte tutmuş. O sırada da bana yazmış hep. Bana gelmiş. Belki bana küfür edip bağırdığı zamanlar o kız buna yüz vermiyordu o da acısını benden çıkarıyordu. Gerçekten bunu beklemiyordum. Bari önce tamamen bitir benimle sonra git kime istersen. Canımı çok yakti o lafı "afedersin sevdiğimi sanmıştım sevmemişim meğer"
Ben kızla arasını bozmayım diye her yerden beni ve arkadaşlarımı ailemi engellemiş. 2 gün önce beni sevdiğini söyleyen adam dün durum atmış başka bir yerden gördüm. Bir ömür seninle yazmış kıza. Kız kim bilmiyorum. Nereden buldu bilmiyorum. Tüm gün evde nasıl tanıştı bilmiyorum..aradığımda meşgulken onla konuşuyordu demek, gece yatarken onu hayal ediyordu. İçimi yakıyor bu salakligim. Böyle güzel sevilmeye inanmış olmak içimi yakıyor. O beni 2 günde tamamen unuttu şimdi yeni telaşlar içinde bana yazdığı gibi o kıza uzun uzun yazıyor, ayrılık acısı çekmedi, benden ayrılınca hemen ona gitti..bense kahroluyorum. Çünkü onun için çok şeyler yaptım. Maddi manevi. Karı koca gibiydik çok destek oldum ona. Kimse inanmadı onun benden başkasını sevdiğine ama gerçekler ortada. Yardım edin, kimseyi bulmadan yeni birini sevmeden geçer mi enayilik acısı, kafam çok karışık uzun yazdım. Lütfen aranızda böyle bir şey yaşamış ve kısa surede atlatmış biri var mı
forumda okuduğum en üzücü hikayelerden biri sizinki, çok travmatik, ben olsam atlatmak için yardım almak zorunda kalırdım zor atlatırdım. hele ki siz çok gençsiniz. önce aşka boğulup, sonrasında aşağılanma. sizin hikaye biraz kırmızı odadaki nazlı karakterini anımsattı bana. nazlı da 3 gün aşırı sevgi görünce eşini seçmişti sonra eşi de istediğini alınca aşağılamaya başlamıştı onu. nazlı da inanamamıştı kabullenememişti. siz de uzun bir süre sevgilinizin verdiği işaretleri görmezden gelmiş, kabul etmek istememişsiniz. bazen insanlar sevgiye açlık, kendine yeterince değer vermeme, terk edilme korkusu vs bir sürü sebepten dolayı bağımlılık geliştiriyor ve böyle kişileri terk etmekte zorlanıyorlar.
 

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
613
250
24
forumda okuduğum en üzücü hikayelerden biri sizinki, çok travmatik, ben olsam atlatmak için yardım almak zorunda kalırdım zor atlatırdım. hele ki siz çok gençsiniz. önce aşka boğulup, sonrasında aşağılanma. sizin hikaye biraz kırmızı odadaki nazlı karakterini anımsattı bana. nazlı da 3 gün aşırı sevgi görünce eşini seçmişti sonra eşi de istediğini alınca aşağılamaya başlamıştı onu. nazlı da inanamamıştı kabullenememişti. siz de uzun bir süre sevgilinizin verdiği işaretleri görmezden gelmiş, kabul etmek istememişsiniz. bazen insanlar sevgiye açlık, kendine yeterince değer vermeme, terk edilme korkusu vs bir sürü sebepten dolayı bağımlılık geliştiriyor ve böyle kişileri terk etmekte zorlanıyorlar.
Evet bağımlıydım. Bir başka erkeğin yanına yakıştıramıyordum kendimi. Ama geçti artık. Çok şaşırdım öğrendiklerimden sonra. Hala da onla ilgili pis pis şeyler öğreniyorum. İğreniyorum ondan. İlk kez bu kadar sevgi gördüm çünkü kimseyi yanıma yaklastirmadim. Neyse geçti gitti kurtulduk
 

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
613
250
24
Ya bilmiyorum mesajlarını görüldü filan yapıyormuşsun bence engellemelisin her yerden gerekirse telefon numaranı değiştir bu şekilde beni hala seviyor diye düşünmesi gayet normal çünkü açık kapı bırakmışsın gibi görüyor o şuan
Eğer engellersem benim için önemli olduğunu sanır diye düşündüm. Hatta bir mesajında sen beni engellediğinde bir sürü fake hesap açmak zorunda kaldım yazmıştı. Fake hesaplardan kontrol ediyor. Biraz da bile bile görsün istiyorum. Nereye kadar engelli kalacak telefonda. Akıl verin siz de tekrar engelleyeyim mi yoksa kalsın mi ? Şu sıralar yazmıyor bana hiç
 

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
613
250
24
Fark ettim de her olayda annesi de var . vay o evleneceği kızın haline inşallah o kızda ne pislik olduğunu görürse terk eder .sende salya sümük ağlayacağina yat kalk şükret kurtulduguna ,, eğer evlenseydin çok daha kötü seyler olabilirdi ilerde ne demek istediğimi anlicaksin
Güncelleme attım zaten. Kız bunu bıraktı. Kız üstüne 2 kez de başkasıyla sevgili oldu. Boşu boşuna o kız için beni aldatmış oldu. Gerçi çoktan gözden çıkarmış beni. Annesinin biricik 17 buçuk yaşındaki gelini başka kollarda yani... Sonra bana yazdi evlilik yalandı öylesine evlenelim dedim kıza, ben evlenecek olsam senle evlenirim zaten diye. Ben de görüldü attım
 

Pafulimoon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2021
51
-100
Eğer engellersem benim için önemli olduğunu sanır diye düşündüm. Hatta bir mesajında sen beni engellediğinde bir sürü fake hesap açmak zorunda kaldım yazmıştı. Fake hesaplardan kontrol ediyor. Biraz da bile bile görsün istiyorum. Nereye kadar engelli kalacak telefonda. Akıl verin siz de tekrar engelleyeyim mi yoksa kalsın mi ? Şu sıralar yazmıyor bana hiç
Kız engelleme bırak umursama da yazarsa yazma göndermeli durumlarda atma, eğlenceli geldi çocuğun çırpınışları bırak çırpınsın sen de bize anlat burda da dınleyelım hahah :halay:
 

Katipsondanbir

Mevzuya biraz sert girdim. Ama girdim.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
12.797
45.689
32
Güncelleme attım zaten. Kız bunu bıraktı. Kız üstüne 2 kez de başkasıyla sevgili oldu. Boşu boşuna o kız için beni aldatmış oldu. Gerçi çoktan gözden çıkarmış beni. Annesinin biricik 17 buçuk yaşındaki gelini başka kollarda yani... Sonra bana yazdi evlilik yalandı öylesine evlenelim dedim kıza, ben evlenecek olsam senle evlenirim zaten diye. Ben de görüldü attım
Hakikaten klinik vaka bu herif. Öylesine evlenelim dedim, ağzına öylesine s.çtım, öylesine hakaret ettim, öylesine terkettim deyince hopp koluna atlayacağını bekliyor ciddi ciddi. Nasıl bir rahatsızdan kurtulduğunu anladın değil mi şu an?
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 43 Kg. ile 58 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 153 cm. Başlangıç Kilom :85 Kg. Şimdiki Kilom :74 Kg.

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
613
250
24
Kız engelleme bırak umursama da yazarsa yazma göndermeli durumlarda atma, eğlenceli geldi çocuğun çırpınışları bırak çırpınsın sen de bize anlat burda da dınleyelım hahah :halay:
2 hafta önce mi ne hastayım diye durum atmıştım. Görmüş. O da hastaymış. Turşu suyu iç iyi gelir yazmış. Düşünebiliyor musun hiç bir şey olmamış gibi ! Beni döven küfürler eden aldatan, kızın yanında aşağılayan seni hiç sevmedim ki sen kimsin diyen o değilmiş gibi turşu suyu iç acılı iyi gelir yazmış
 

Pafulimoon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2021
51
-100
2 hafta önce mi ne hastayım diye durum atmıştım. Görmüş. O da hastaymış. Turşu suyu iç iyi gelir yazmış. Düşünebiliyor musun hiç bir şey olmamış gibi ! Beni döven küfürler eden aldatan, kızın yanında aşağılayan seni hiç sevmedim ki sen kimsin diyen o değilmiş gibi turşu suyu iç acılı iyi gelir yazmış
Ay aklıma neler neler geldi , çocuğun çırpınışlarının kanıtlarını annesıne yollayıp oglumdan uzak dur dıyordun itini benden uzak tut felan demek gerek aslında da sakın ugrasma boyle seylerle dünyanın halini görüyoruz dün şiddet uygulayanın bugun gözü döner başka şeyler yapar. Sen olabildiğince uzak dur.
 

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
613
250
24
Hakikaten klinik vaka bu herif. Öylesine evlenelim dedim, ağzına öylesine s.çtım, öylesine hakaret ettim, öylesine terkettim deyince hopp koluna atlayacağını bekliyor ciddi ciddi. Nasıl bir rahatsızdan kurtulduğunu anladın değil mi şu an?
İyi ki aldatmış ben mutluyum. Çünkü başka türlü ben bırakmayacaktım onu. Sadece ilklerimi onunla yaşadım değmezdi ona üzülüyorum. Bir de 2 sene aptal yerine konmak arkamdan enayi dedirmek zoruma gidiyor. Kimseye güvenim kalmadı. Erkeklerden korkuyorum.
 

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
613
250
24
Ay aklıma neler neler geldi , çocuğun çırpınışlarının kanıtlarını annesıne yollayıp oglumdan uzak dur dıyordun itini benden uzak tut felan demek gerek aslında da sakın ugrasma boyle seylerle dünyanın halini görüyoruz dün şiddet uygulayanın bugun gözü döner başka şeyler yapar. Sen olabildiğince uzak dur.
Annesinin oğlundan bir farki yok ki kimi kime şikayet edicem. Öyle yuvarlanıp gitsinler. Her bulduğu kıza 1 ayda evlenme teklifi eden bir adamın süper sağlıklı ilişkiler yaşayacağını sanmıyorum.
 

Katipsondanbir

Mevzuya biraz sert girdim. Ama girdim.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
12.797
45.689
32
İyi ki aldatmış ben mutluyum. Çünkü başka türlü ben bırakmayacaktım onu. Sadece ilklerimi onunla yaşadım değmezdi ona üzülüyorum. Bir de 2 sene aptal yerine konmak arkamdan enayi dedirmek zoruma gidiyor. Kimseye güvenim kalmadı. Erkeklerden korkuyorum.
Şimdi doğruyu söylemek gerekirse, aldattı diye bırakmadın, o seni terketti. Hiç aldattı diye bırakacak bir halin yoktu yani. İyi ki terketmiş, kurtarmış kendisinden.
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 43 Kg. ile 58 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 153 cm. Başlangıç Kilom :85 Kg. Şimdiki Kilom :74 Kg.