• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok etkilendim sadece paylaşmak istedim

yavedud

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
70
19
8
35
Balıkesir
Kızlar benim 6 aydır unutamadıgım bi eski sevgilim var. Ben ona hala deli gibi aşıgım hala onunla olmak istiyorum ama şu lanet olası gururumdan ötürü bi adımda atmadım. Onun atması için çok dualar ettim namazlar kıldım. inancı kuvvetli biriyimdir. Ama o da bana dönmedi şu süreç içinde.

en son dedim başlatma gururuna sen bi adım at ama sonum hayırlı mı olur olmaz mı bilemedim. Rabbimden başka benim sonumu bilebilecek kimse yok ona danışayım dedim. İstihare namazı var bilirsiniz ikilemde kaldıgınız bi konunun sonucu ne olacak diye bi işaret istemektir. Ben bu konu için namazımı kıldım duamı ettim yattım. Dedim rabbim ben böyle böyle çok seviyorum onunla evlenmek istiyorum böyle bi işe giricem onunla konuşucam eger onunla sonum hayırlı olacaksa bu iş olsun yollarımızı tekrar kesiştir yok olmıcaksa bi işaret lütfen dedim yattım ilk seferinde bişe görmedim 3 gün tekrarladım bunu 3. günü hala etkisinden kurtulamadıgım bi rüya gördüm.

rüyamda evde otururken bana bi telefon geldi tanımadıgım bi adam beni bi cafeye çagırdı hayat memat meselesi seninle konuşmamız lazım gel diyo ben de gidyorum adamla buluşuyoruz. Adam diyo ki tamam sen Fatihi (eski erkek arkadaşım) çok seviyosun evlenmek istiyosun ama sana onun 6 yıl sonra bi trafik kazasında bacaklarını kaybedecegini söylemek isterim. Ben şok oluyorum ama olsun ben onu canımdan çok seviyorum ona bakarım falan diyorum adam üsteliyo bak herkes kocasıyla gezicek tozucak sen en güzel çaglarını böyle mi geçirmek istersin diyo ben ısrarla eveet onunla her şeye razıyım diyorum. Adam da başka bişe demeden çıkıyo gidiyo.

Şimdi ben bu rüyanın etkisinden kurtulamıyorum kızlar ona mesaj atıcaktım atmadım bu yüzden beklemedeyim. Ya gerçek olursa ona kıyamam kii benimle olmasa bile gelecekte başına böyle bişe gelirse dayanamam psikolojim bozulduu.

Okurken tüylerim diken diken oldu :50:
Ne cevap vereceğimi bilemiyorum ama bi rüya içinde sevdiğin adamdan uzak durmak ne derece doğru karışık :44:
Bende bu tarz şeylerde çok kolay etkilenirim o yüzden istihareye yatmıyorum :31:

Kızlar benim 6 aydır unutamadıgım bi eski sevgilim var. Ben ona hala deli gibi aşıgım hala onunla olmak istiyorum ama şu lanet olası gururumdan ötürü bi adımda atmadım. Onun atması için çok dualar ettim namazlar kıldım. inancı kuvvetli biriyimdir. Ama o da bana dönmedi şu süreç içinde.

en son dedim başlatma gururuna sen bi adım at ama sonum hayırlı mı olur olmaz mı bilemedim. Rabbimden başka benim sonumu bilebilecek kimse yok ona danışayım dedim. İstihare namazı var bilirsiniz ikilemde kaldıgınız bi konunun sonucu ne olacak diye bi işaret istemektir. Ben bu konu için namazımı kıldım duamı ettim yattım. Dedim rabbim ben böyle böyle çok seviyorum onunla evlenmek istiyorum böyle bi işe giricem onunla konuşucam eger onunla sonum hayırlı olacaksa bu iş olsun yollarımızı tekrar kesiştir yok olmıcaksa bi işaret lütfen dedim yattım ilk seferinde bişe görmedim 3 gün tekrarladım bunu 3. günü hala etkisinden kurtulamadıgım bi rüya gördüm.

rüyamda evde otururken bana bi telefon geldi tanımadıgım bi adam beni bi cafeye çagırdı hayat memat meselesi seninle konuşmamız lazım gel diyo ben de gidyorum adamla buluşuyoruz. Adam diyo ki tamam sen Fatihi (eski erkek arkadaşım) çok seviyosun evlenmek istiyosun ama sana onun 6 yıl sonra bi trafik kazasında bacaklarını kaybedecegini söylemek isterim. Ben şok oluyorum ama olsun ben onu canımdan çok seviyorum ona bakarım falan diyorum adam üsteliyo bak herkes kocasıyla gezicek tozucak sen en güzel çaglarını böyle mi geçirmek istersin diyo ben ısrarla eveet onunla her şeye razıyım diyorum. Adam da başka bişe demeden çıkıyo gidiyo.

Şimdi ben bu rüyanın etkisinden kurtulamıyorum kızlar ona mesaj atıcaktım atmadım bu yüzden beklemedeyim. Ya gerçek olursa ona kıyamam kii benimle olmasa bile gelecekte başına böyle bişe gelirse dayanamam psikolojim bozulduu.

rüyalarla yola çıkılmaz canım bu tamamen senin kafanda çok kurup düşündüğünden gördüğün bi rüyadır hayra yor ve üstünde durma . ha tutki rüyanı yaşıycan bizim kaza geçirmiycemizi kim söyledi. aranızda çok büyük b sorun yoksa ara vakitkaybetmeden başkasına giderse çok pişman olursun

Ayyy tüylerin kalkti.bence bu rüya bilinç altina yerleştiğinden gormussun sürekli onu düşündüğündencnm.aayrıca istihareye yattikyan sonra yeşil rengi görmek olumlu ya isarettir. Yanlis eoyluyorsam duzeltin.rüyada yeşil temsili gormek

bazen çok ısrarcı olmak da iyi değildir. sen kaç gece rüya görme bak en sonunda düşüncelerinin esiri olmuşsun... bir rüyayla yola çıkılmaz. hayat rüyaların eseri değil, uyanıkken gördüklerimizin eseridir. senin vesveselerin girmiş rüyane. sevdiğini kaybetme korkusu sarmış. valla seviyorsan ve ciddi bir sebep yoksa zaman kaybetme, ne gururu vs... takarım. sevdiğime koşarım. hayata bir kere geliyoruz.

tüylerim diken diken oldu ya resmen ürperdim.:53:

normal bir rüya olsa neyse de istihare namazı sonunda bu rüyayı görmen cidden etkileyici.

ama sonuçta kimse geleceği bilmiyor, kendi geleceğimizi de bilmiyoruz.

bence bundan dolayı bu rüyanın etkisinden kurtul neden ayrılmıştınız barışırsak mutlu olabilir miyiz buna odaklan.

olabiliriz diyorsan arkadaşça bir adım atabilirsin. onun duygularını anlamak için.

Rüya bilinçaltın mı yoksa rahmani mi bunu biz bilemeyiz. Bilgisine güvendiğin birisine yorumlatabilirsin
Seviyorsan ( aşılmaz engeller, aldatma vb yoksa) sevdiğine git. Doya doya yaşa aşkını
6 yılda ölüm veya kaza senin kapını çalmayacak mı? Var mı garantisi?
Hiçbirimizin yok.
Ayrıca bir evliliğe başlarken iyi günde kötü günde bu yüzden denir
Herkes ömür boyu sağlıklı kalacağına inanarak geçiremez hayatını.

bazı rüyalar gerçek oluyor.helede net gördüysen etkilendiysen ve bide sen istihare sonucunda görmüşsün böyle bi rüyayı ve bunu düşünerek yanı bacaklarının olmayacağını uyumamışsındır hatta aklına bile gelmemiştir eminim.bu rüya bence gerçek olması cok yüksek sen Allahtan ıstemıssın bi işaret rüyanda görmüş olabilirsin geleceğini.zaten bişey olmuyosa mutlaka onda bir hayır vardır.ama suda var 6 yıla daha cok var dua ederek istesen Allahtan nolur bu gerçek olmasın bacaklarını kaybetmesın gibi belki allah bu duanıda kabul edicek.yada o kişinin kaderinde böyle bi durum var belkide değişmicek bişeydir.iyice düşün karar ver ve ona göre msj at derim ben böyle bir ihtimal olursa pişman olurmusun .sonuçta aynısı bizede olabilir kimse yarına sag sağlim gireceğini garanti edemez.

İstihareyi herkes yorumlayamaz ayri yorumlanir diye biliyorum. Bir de istihare namazi kilacak kisi baskasi olmaliydi, namaz sonundaki duanin sizin icin baska bir agizdan edilmesi daha makbulmus. Hem sizin niyetinizi tam olarak bilmeyen biri hic bir seyden etkilenmeden yatacagi icin ruyasi daha objektif olur. Bence siz 5 vakit namazini kilan birinden rica edin o yatsin sizin icin, mumkunse 3,5 yada 7 gece. Ilk gece ruya gorulse bile 2 gece daha devam edilmeli.hakkinizda hayr olsun,Rabbim pisman olmayacaginiz karari verdirsin insallah

Bazen rüyalar işaret olabiliyor tabi ama senin ona adim atman için önce mantıkli sebeplere ihtiyaçin var.1.neden ayrıldıniz 2.geri dönmeme değecek bir insanmi?3. Suan onun hayatında kimse olmadgndan eminmisin 4.eski sevgilinin isminden nefrt ediyorum :) oyuzden direk dönme demek isterdim insanların adları aynı olabilir karakterleri aynı olmak zorunda deil tabiki :))

İstihare de telefon ne arar ?
Renkler önemli diye biliyorum ben .
Bence bu bilinçaltı. :44:

Son düzenleme:
Haddiniz olmayan bir şeyi yani geleceği öğrenmeye çalışırsanız böyle olur.İstihareye yattığınıza göre inançlı birisiniz.O zaman kader kavramına da inanıyorsunuz.Neden kurcalıyorsunuz? Belki siz 6 yıl sonrasını göremeyeceksiniz.Asla bilemeyiz.Bilseydik yaşamın anlamı kalmazdı.Rüyalar bazen gerçek çıkar,doğrudur.Esas olan şu anki hislerimize göre hareket etmek.Hala seviyorsanız buna yönelik adım atın.Rüyalarla müyalarla olmaz bu iş.Akışına bırakın.Olacaksa olur,olmayacaksa olmaz.

Son düzenleme:
]Haddiniz olmayan bir şeyi yani geleceği öğrenmeye çalışırsanız böyle olur.[/COLOR]İstihareye yattığınıza göre inançlı birisiniz.O zaman kader kavramına da inanıyorsunuz.Neden kurcalıyorsunuz? Belki siz 6 yıl sonrasını göremeyeceksiniz.Asla bilemeyiz.Rüyalar bazen gerçek çıkar,doğrudur.Esas olan şu anki hislerimize göre hareket etmek.Hala seviyorsanız buna yönelik adım atın.Rüyalarla müyalarla olmaz bu iş.Akışına bırakın.Olacaksa olur,olmayacaksa olmaz.

kusura bakmayın ama yorumunuz yanlış gelecekte bır işin hayırlı olup olmadığını anlamak için istihare yapılır ve istiharenin haddımıze olup olmadığı din kitaplarında geçmektedir:19:

Son düzenleme:
olur mu ya hu:ssz:
peygamber efendimiz istihareye yatmayı önermiş bizlere
ama bir işe başladıktan sonra değil başlamadan önce.
ve konuyu okumadım da son birkaç yoruma göre cevap atıyorum
1hafta yatmak gerekir olumlu görülen rüyalar fazla ise o işin hayırlı oldugunu gösterir.

bir de sabaha karşı görülen rüya etkiliymiş sanırım :6:

kusura bakmayın ama yorumunuz yanlış gelecekte bır işin hayırlı olup olmadığını anlamak için istihare yapılır ve istiharenin haddımıze olup olmadığı din kitaplarında geçmektedir:19:

Hayatın akışına bırakılması taraftarıyım.O zaman hayatımızdaki her şey için bunu yaparsak yaşamamızın ne anlamı kalıyor? Ki rüyalar bazen bilinçaltımızdan da etkilenir.Asla emin olamayız,BİLEMEYİZ.Tartışmaya girmek istemiyorum,düşüncem bu yönde.

Okurken ağzım açık kaldı :53:
Allah tarafından bir işaret gelmiş, o şahıs sana 6 yıl sonrasını söylemiş ve eğer seviyorsan adım at ama böyle böyle olacak demiş resmen sanki çok ilginç. Böyle şeylere pek inancım yok, ama aynı şekilde bunu ben yaşasam sanırım çok etkilenir ve inanırdım büyük bir ihtimal. Yinede bilinçaltı da olabilir. Bunu da es geçmemek lazım.

Ne yapmayı düşünüyorsun peki? Acaba bir hocaya falan mı anlatsan?

:44: Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.. bi bilene danışın..

3 gun ugrasmissin, olasiliklari dusunmussun...
Dogal olarak bilincaltinda ne varsa ruyanda gormussun...
Gun icinde bir seylere cok kafa yorup, takip ruyasinda gormeyen var mi?!!

belki gerçekten Anlamlı bi rüya olabilir, trafik kazası geçirip geçirmeyeceğini Allah bilir
Fakat bence pek olumlu görünmüyor rüyanız,
Bir de renkler önemli, ne renk gördünüz?

Back
X