çok fazla kiskancim galibaaa:((

melek3034

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
25
5
40
Mrb...tüm kadinlar eşlerini kiskanir,ama bnm biraz abarti.takinti haline getirdim bunlari.ki bana duskun oldugunu dusundugum bi esim var.fakat alakasiz yerde bile bi kiz gorsem acaba esim bunu gorse begenir mi diye geciriyorum icimden.cok dusunuyo cok kafamda sacma fikirler kuruyorum.bu nasil bi hastaliktir bilmem ama ben artik cok rahatsiz oluyorum onada yansitacam onuda huzursuz edecem diye korkuyorum..neler yapmaliyim nasil kendimi bu dusuncelerden uzak tutmaliyim fikirlerinizi bekliyorum ltfn.yada bmm gibi var mi yoksa ben turunun son örnegimiyimm???:)))

düşünmeyeceksin başka yapacak bir şey yok adama yansıtıpta karpuz kabuğu misali aklına da sokabilirsin o zaman düşünceden hastalık haline dönebilirsin olan sana olur.

acıkmısınız kapalımı?
kendinizimi sevmiyorsunuz bilemedim,

sızınkı kıskanclık degıl kendınıze guvensızlık neden kıskanayım kı esımı ?????

guven olduktan sonra adrıana lıma gelse bakmaz... baksada baska sey yapmaz :KK66:))

yaparsada ben olmam bu kadar basıt :KK66:

acıkmısınız kapalımı?
kendinizimi sevmiyorsunuz bilemedim,
basim acik...fazlacada bakimliyi
düşünmeyeceksin başka yapacak bir şey yok adama yansıtıpta karpuz kabuğu misali aklına da sokabilirsin o zaman düşünceden hastalık haline dönebilirsin olan sana olur.
Aynen ortada bisey yokken sorun cikarmak istemiyorum.fakat dusunmekten kendimi alamiyorum.cok enteresan aslinda acik konusayim cok yakisikli sayilmaz.oyle fazla capkinda degil bu durumda ben baya hastalikli bi kadin oluyorum:)))

basim acik...fazlacada bakimliyi

Aynen ortada bisey yokken sorun cikarmak istemiyorum.fakat dusunmekten kendimi alamiyorum.cok enteresan aslinda acik konusayim cok yakisikli sayilmaz.oyle fazla capkinda degil bu durumda ben baya hastalikli bi kadin oluyorum:)))

ben de fazlaca takıntılıyım bu konuda
kılı kırk yarıyorum ama sen benden de betermişsin

bende aynı fikirdeyim özgüven ve eşine güven yok...eğer bu kıskançlık dahada büyürse bir psikolağa danışın..

neyi eksik buluyosunuz mesela kendinizde[/QUOT bilemiyorum ki nasil anlatilir..benim dis gorunusumle alakali bi durum degil guzel oldugumu soylerler...ama kompleksliyim hep bisey eksik sanki ben bu son donemde bu hale geldim 30 yas sendromu die bisey varmi acaba??:))

X