çok fazla konu açıyorum ama...

esim inata bindirdi isi
inada bindirdiyse yapacak hiçbir sey kalmamıs demektir. O kadar konuştunuz halinizi anlattığınız halde dik kafalılık yapıyorsa. Oğlunuz için göz yumacaksınız. kvdenizin olduğu appartmana taşınmanızın sebebi ne ayrıca,kendi evlerimi var o bnada ?

Çok sorunlar çıkacak gibi gelıyor bana ama,umarım tam tersi olur. İnşaALLAH huzursuz olmazsınız ..

inada bindirdiyse yapacak hiçbir sey kalmamıs demektir. O kadar konuştunuz halinizi anlattığınız halde dik kafalılık yapıyorsa. Oğlunuz için göz yumacaksınız. kvdenizin olduğu appartmana taşınmanızın sebebi ne ayrıca,kendi evlerimi var o bnada ?
hayir kv de de kiraci biz bu binalari 6 ay once kaynima ev aranirken gorduk ve bayildik evler gercekten cok guzel kullanisli guvenlikli merkezi sistemli 2+1 evler ve en fazla kira +aidat 700 bende begendim evleri ama kv deyle ayni binada olma dusuncesi beni delirtiyor

hayir kv de de kiraci biz bu binalari 6 ay once kaynima ev aranirken gorduk ve bayildik evler gercekten cok guzel kullanisli guvenlikli merkezi sistemli 2+1 evler ve en fazla kira +aidat 700 bende begendim evleri ama kv deyle ayni binada olma dusuncesi beni delirtiyor
Kvdenizle aranızdaki ilişkinin hiç mi oluru yok. ?

Çok sorunlar çıkacak gibi gelıyor bana ama,umarım tam tersi olur. İnşaALLAH huzursuz olmazsınız ..
insallah en son 2 gün onceki kavga da kesinlikle tasinmam dedim esimde tasinacagim dedi bilmiyorum

bir de hiç kira vermeme gibi bir durumunuz olsaydı,o zaman eşiniz hepten takmazdı kımseyi. Gözü dönmüş resmen
acayip inata bindirdi kp der bi ev daha buldu 10 dk uzaklikta daha genis daha uygun fiyatli ama vazgecmiyor bu evden

Bütün kapılar bana kapandı demişsiniz. öyleyse yapacak bir şeyde kalmamış gibi gözüküyor. Ya tamam diceksin ya da hayır deyip yuvanız dağılıcak. Çocuğunuzda varr.. :/ Bence ALLAHa bol bol dua edin,Ya vedud ismiyle. ALLAH Eşinle ve onun ailesiyle arana sıcaklık koysun,sevgi ve merhamet yerleştirsin yüreklerine inşaALLAH . Böyle dua edin. ALLAHa sığının. Eşinizle de tekrar konusun. ama SAKİNCE. Çekişme,tartışmalı konuşmayın. Konuşmayı alevlendiricek sözler sar etmeyin. O yüzden daha da inada bindirir. Gözünde hiç değeriniz olmaz. Çünkü anlayabilriyorm,su an eşiniz sizin onun annesıne karşı cephe aldığını ve annesinden nefret ettiğinizi vs.. düşünüyor. Erkekler tam bam teli. Sizde nabza göre şerbet verin. EVLİLİĞİNİZ ve EVLADINIZ için..

Ve çalışma gibi bir durumunuz varsa,çalışın. En azından oraya taşınsanız bile evde durmayın,çocuğunuzuda kvdeniz bakar belki o zaman. Bakmasa da kreşe vs kursa bi yere verirsiniz. Ama inanın çalışmak sizin psikolojinize daha iyi gelecektir.

Ve çalışma gibi bir durumunuz varsa,çalışın. En azından oraya taşınsanız bile evde durmayın,çocuğunuzuda kvdeniz bakar belki o zaman. Bakmasa da kreşe vs kursa bi yere verirsiniz. Ama inanın çalışmak sizin psikolojinize daha iyi gelecektir.
is ariyorum ama malesef bulamadim

Bende olsam bu kadar sacma cevap yazmazdım biraz klişe olmuş hayatım
derdin ne canin mi sıkılıyor anlamadim ki yani ben eger konu hosuma gitmezse hicbirsey yazmiyorum demek istedigim buydu sadece

Ne istiyorsan onu yap.
buraya dertleselim diye konu aciyorum terslenmek icin degil kk da bazi arkadaslar stres atmak icin konu sahibini taslardi sen de onlardan olmussun oysa ben seni naif biri olarak hayal ediyordum neyse kusura bakma

Back
X